Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, még sha nem jött oda hozzám senki, hogy mit drónozok itt, de azért akarok a lehető legjobban legális lenni, hogy ne legyen ebből gond.
Szerintem ez a helyzet már nem változik, megvolt a nagy drón bumm, aki akart, már vett magának. Most szerintem már jóval kevesebb a belépő drónos, mint pld. tavaly, vagy előtte, inkább csak cserélik az emberek a felszerelést. Ez a szabályozás már sajnos ilyen marad, több, mint 1 éve van érvényben, a negatív visszajelzések ellenére sem tettek semmit az illetékesek a változtatási javaslatok kapcsán. Jelzem, engem nem érdekelne még az se, ha fizetni kell minden repülés előtt esetit, csak lenne értelmes és gyors megoldás rá. Jelképes 1.000 forint / engedély korrekt lenne, de hát nyilván, ez egy álomvilág, miközben rommá rohadt 1200-es zsigával vannak tele az utak, meg munkással teletömött, össze-vissza tört tranzittal hasítanak 120-szal közúton reggelente a népek.
@MaddeNNNN: egyébént ez az emberek fölötti rész nullázza le teljesen a drónos lehetőségeit, mert így például még egy tó felett se nagyon lehet repkedni, mert emberek ott is vannak, mégha külterületen van, akkor is. Egyébként érdekes, hogy az appban nem látszódik, hogy akkor ez most full free terület, vagy nem az. Nem ez lenne az értelme, úgy alapesetben?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Logitech MX Master 3S for MAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest