Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Grillo #8759 üzenetére

Elfogadom az álláspontodat, de megértenem nehéz. Ha a kockázati oldalát nézzük ki sem lehetne engedni a gyereket bringázni, vagy beültetni megad mellé a verdába. Rádeshet egy drón? Igen persze. De ezen kivül kismillió életből adodó kockázati tényező létezik egy társadalomban és ezek közül nem éppen a drón okozta veszélyek a legvalószinübbek. Minire itt regszám és kötelező kell. De mivel olyan zselé a vizsga a magasabb kategóriákra, szinte mindenki letette és van minden kategóriára papirja. ( nekem is ). Ami igazán meglepett, hogy betámadják felétek a drónozókat ( és most lényegtelen, hogy van e rá engedély vagy sem ). Én minden kirándulásra, nyaralásra viszem magammal, a frekventált helyeken tömegek vannak. Mosolyognak az emberek, ha látják, integetnek, pózolnak neki, esetleg érdeklődnek, hogyan kell használni. De az évek alatt soha nem találkoztam olyanokkal, akik le akarták volna robbantani a cuccot a levegőből, vagy anyáztak volna miatta. Szemlélet és pozitiv hozzáállás kérdése ez. Eleve ez a feljelentösdis...házmestervilág nekem nagyon nem jön be.Talán azért vagyok ott, ahol. Peace. :)

Új hozzászólás Aktív témák