Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Tévedésben vagy. A vita nem ezért alakult ki:
"Itt előjött, hogy azért vitatkozunk, mert én nem ismerem a profibb gépeket, te pedig nem ismered az egyszerűbb gépeket.
Így nem sok értelme volt egymásnak esni."Hanem azért, mert meglehetősen arrogánsan kérdőjelezted meg az app nélküli felszállás lehetőségét.
És most is magas lóról hirdeted egy üzemmód "értelmetlenségét"!Az első esetben kiderült, hogy kicsit se volt igazad.
A második esetnek meg semmi értelme, mert se tapasztalatod se szakértelmed nincs hozzá ami nem lenne baj ha nem párosulna egy markáns ám alapjaiban téves "majd én megmondom hogy van" állítással.Amiben való igazságod van: a vitának semmi értelme. Részemről is befejezettnek tekintem. További sok jó leszállást kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így nem sok értelme volt egymásnak esni."