Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
..Nekem a Nikonhoz a táskában mindig van 3 obi, de majdnem mindig van olyan szitu, hogy pont az kellene, ami nincs nálam... Az is igaz, hogy nem fél millás obik, amiknek optimális lenne az átfedésük..Az 55-200 sokszor sok, az 50-egynyócdé meg kevés..és azt veszem észre, hogy már megint a 18-55-ös KIT obit raktam fel.. Tudom, hogy nem jó az átfedés igazából, de akkor erre volt zsetonom és így maradt.
. Az sem állja meg a helyét, hogy a három árából már vehettem volna egy jót, mert a fix 50-es már régebbről megvolt, (amúgy nagyon szeretem), a KIT obi adott volt a géphez anno, a 200-ast meg olyan áron vettem, hogy nem lehetett kihagyni. Mivel nekem ez nem hoz egy fillért sem, max hobbi, ezért nem is annyira sürgős az update, marad a szívás.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Sage Barista Pro - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Az sem állja meg a helyét, hogy a három árából már vehettem volna egy jót, mert a fix 50-es már régebbről megvolt, (amúgy nagyon szeretem), a KIT obi adott volt a géphez anno, a 200-ast meg olyan áron vettem, hogy nem lehetett kihagyni. Mivel nekem ez nem hoz egy fillért sem, max hobbi, ezért nem is annyira sürgős az update, marad a szívás.