Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Apple MacBook
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sityupityu
üzenetére
Bizony. Egy kéményszegélyt kellett megnézni. Jóval olcsóbb ezt reptetni, mint szegény ipari alpinistát felküldeni és még az életveszély sem áll fent a rozsdás létra miatt.
Szóval a kémény felső részét kellett megnézni, hogy mennyire kezdte ki az idő vasfoga. Szépen körberepültem, ahogy a megrendelő kérte majd beküldtem a madarat és belülről is megnéztük. Lett felvétel is amit megkapott a telep tulajdonosa és majd a statikussal kiértékelik, hogy mennyire veszélyes az öreg gyárkémény.
Biztos ismered azt a jelenséget amikor belefújsz a sörösüvegbe: elég érdekes ott tartani a madarat mert a "szél felöli" oldalon lefelé áramlik ott a levegő a másik oldalt meg jön ki. Bólogatott is még úgy is az Inpire, hogy rátettem egy fél kilós ballasztot (proli módon ragszalaggal egy doboz sört)
Néztek is, hogy mi a sz@rnak az? Mondtam, hogy ettől stabilabban repül, mert egy kicsit alkoholista a madár és józanul még remegnek a szárnyai
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Metal topik
- Horgász topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Apple MacBook
- World of Warships
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Néztek is, hogy mi a sz@rnak az? Mondtam, hogy ettől stabilabban repül, mert egy kicsit alkoholista a madár és józanul még remegnek a szárnyai