Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sityupityu
üzenetére
Bizony. Egy kéményszegélyt kellett megnézni. Jóval olcsóbb ezt reptetni, mint szegény ipari alpinistát felküldeni és még az életveszély sem áll fent a rozsdás létra miatt.
Szóval a kémény felső részét kellett megnézni, hogy mennyire kezdte ki az idő vasfoga. Szépen körberepültem, ahogy a megrendelő kérte majd beküldtem a madarat és belülről is megnéztük. Lett felvétel is amit megkapott a telep tulajdonosa és majd a statikussal kiértékelik, hogy mennyire veszélyes az öreg gyárkémény.
Biztos ismered azt a jelenséget amikor belefújsz a sörösüvegbe: elég érdekes ott tartani a madarat mert a "szél felöli" oldalon lefelé áramlik ott a levegő a másik oldalt meg jön ki. Bólogatott is még úgy is az Inpire, hogy rátettem egy fél kilós ballasztot (proli módon ragszalaggal egy doboz sört)
Néztek is, hogy mi a sz@rnak az? Mondtam, hogy ettől stabilabban repül, mert egy kicsit alkoholista a madár és józanul még remegnek a szárnyai
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Néztek is, hogy mi a sz@rnak az? Mondtam, hogy ettől stabilabban repül, mert egy kicsit alkoholista a madár és józanul még remegnek a szárnyai