Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sityupityu
üzenetére
Bizony. Egy kéményszegélyt kellett megnézni. Jóval olcsóbb ezt reptetni, mint szegény ipari alpinistát felküldeni és még az életveszély sem áll fent a rozsdás létra miatt.
Szóval a kémény felső részét kellett megnézni, hogy mennyire kezdte ki az idő vasfoga. Szépen körberepültem, ahogy a megrendelő kérte majd beküldtem a madarat és belülről is megnéztük. Lett felvétel is amit megkapott a telep tulajdonosa és majd a statikussal kiértékelik, hogy mennyire veszélyes az öreg gyárkémény.
Biztos ismered azt a jelenséget amikor belefújsz a sörösüvegbe: elég érdekes ott tartani a madarat mert a "szél felöli" oldalon lefelé áramlik ott a levegő a másik oldalt meg jön ki. Bólogatott is még úgy is az Inpire, hogy rátettem egy fél kilós ballasztot (proli módon ragszalaggal egy doboz sört)
Néztek is, hogy mi a sz@rnak az? Mondtam, hogy ettől stabilabban repül, mert egy kicsit alkoholista a madár és józanul még remegnek a szárnyai
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 15 - van plusz energia
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Néztek is, hogy mi a sz@rnak az? Mondtam, hogy ettől stabilabban repül, mert egy kicsit alkoholista a madár és józanul még remegnek a szárnyai