Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
Igen tudom, Air volt nekem is és a vékonyabb dolgokat nem érzékelte. Mondjuk egy faág már bőven problémás volt.
tirszin
Engem a szenzorok nem izgatnak, csak sokan ezen akadnak fent hogy nincsenek szenzorok. Vigyázni kell aztán kész, nem lesz gond. Ha meg lenne akkor ott a Care amit érdemes megkötni vásárláskor. A szenzorok amúgy sem a vékony faágakra vannak kitalálva hanem a nagyobb dolgokra, csak sajnos sokan ezt nem értik meg.
MlbMatic
Itthon ha a Duplitec által forgalmazott viszonteladótól veszed akkor is 2 év garancia van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest