Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
"rohadt kényelmetlen vele bárhova elmenni, mert nagy, ezért is adtam el anno. "
EZt adom...nekünk tereprallyn, egyik pontról a másikra kell menni ezerrel, általában hárman mozgunk...(egy fotós, 2 operatőr)
Hát embertelen szívás a Phantomot időben össze, majd szétcsomagolni, naponta sokszor kint a terepen...és hát sokszor ugy szakítunk A-ból B-be, hogy kopog a fejem a "plafonon", közben még a gépet is fogni,,,a gimbal le ne törjön....Szopás na, ugy ahogy van...
De nekem meg a MAvic nem pálya...a "kicsik" meg értelem szerűen nem munkára valók...
Kva jók,,,nehogy valaki "meg akarja" magyarázni...Nekem nem kell, az összes DJI terméknek a "betege" vagyok, csak mindet a helyén kell kezelni, és arra használni amire való....EZért is pártoltam a másik topicban is mindig családi "repcsinek" a SParkot...
Szóval
Biztonságos, jó repülést kívánok neked, sok örömmel, és bízzunk benne, nem lesz szükség a Care-re
Én nem vettem a Phantomhoz...
Pedig most már tudom, hasznos ha van ilyened...
Kicsit több mint egy év alatt egy százast már ráköltöttem a szervízre...pedig csak kétszer jártam ott a géppel
(Egy komplett váz csere, illetve legutóbb egy gimbal szallagkábelcsere)
Én megnéztem a youtube "repair" videókat, hátha megúszom alkatrész árban....
De kb 5 perc után azt mondtam, csinálja ezt az akinek van hozzá szakértelme (és 6 anyukája)

Egyrészt "munkagép", másrészt én nem kockáztatom senki és semmi biztonságát egy "sufnituningól" adódó felelőtlenséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest