Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Konvergál, konvergál, de valid légtérhasználatival 183m-en nézelődtem éppen a nyáron, amikor egy duplafedeles permetező ~100m-en alattam elballagott.
. És ilyenből vagy hasonlóból van ilyen sztori itt a fóromon is.
. Pedig elméletileg nullával egyenlő lett volna az esély, hogy rajtam kívül ott lesz valaki.
. A helikoptert meghallod, de a vadászgépet már csak későn. Én légvédelmis voltam és amikor gyakorlaton a Kositzky Attiláékat hajkurásztuk, ők direkt a völgykatlanokban, radarárnyékban repesztettek, hogy ne tudjuk őket befogni. Baromira alacsonyan, és baromira gyorsan.Persze te tudod, csak nem árt ha körültekintő vagy.
. Mert nem csak a magad bőrét viszed ilyenkor a vásárra.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. És ilyenből vagy hasonlóból van ilyen sztori itt a fóromon is.
. Pedig elméletileg nullával egyenlő lett volna az esély, hogy rajtam kívül ott lesz valaki.
. A helikoptert meghallod, de a vadászgépet már csak későn. Én légvédelmis voltam és amikor gyakorlaton a Kositzky Attiláékat hajkurásztuk, ők direkt a völgykatlanokban, radarárnyékban repesztettek, hogy ne tudjuk őket befogni. Baromira alacsonyan, és baromira gyorsan.Persze te tudod, csak nem árt ha körültekintő vagy.