Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
petymeg
üzenetére
Független az aktuális témától,az utolsó mondatodra reagálva:
Ez az egyik amiért én a kezdetek óta távol tartom magam a MAvictől......
Szerintem már kiderülhetett mindenkinek, hogy ha valaki, én tényleg istenítem a céget,kedvelem a termékeiket, és hiszek a mérnökeik tudásában!Mindezek ellenére nekem van egy becsípődésem, amiből nehezen engedek...független attól igazam van e vagy sem...
Nekem egy ilyen jószágnak ne kelljen hajtogatni sem a karjait, sem a rotorjait....
Az legyen merev, és nem hajtogatható....Látom a gyakorlat is engem cáfol,,hiszen a mavic széria jó ideje a piacon van....nem olvasni "magától összecsukódó" gépekről....és nem is tartom a DJI mérnökeit hülyének...
De valahogy az én biztonságérzetem nagyobb ha nem kell hajtogatni egy efféle gépet

A másik a szél tűrése,illetve "billegés".....Én ezért, a stabilitás miatt is pártolom a Phantom széria kialakítását jobban, és ezért sem mozdított meg egy picit sem az új Mavicek bejelentése....Megnéztem mit tudnak, de meg sem mozdított....majd ha jön uj Phantom, azt biztos nagyobb izgalommal várom...
Izlések, becsípődések, és felhasználói szokások változók....nem is azért írtam mindezt mert minden szavam igaz lenne , és mindenkinek az lenne a jó...hiszen a Phantom meg szemét nagy, nehezen cipelhető....stb....
CSak a saját gondolataimat, és preferenciáimat fogalmaztam meg

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rendszergazda topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest