Hirdetés
- VR topik
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugyan fejhallgatóval, de nekem bevált a "Loudness Equalization" opció bekapcsolása ("Sound" panel, abban "... Properties" dialog box, és azon az "Enhancements" tab alatt található.) Speaker-nél is van ilyen. (A "sztereo erősítő" nem tudom hogyan csatlakozik, azaz ez vagy segít, vagy nem...)
-
Remélem tud valaki segíteni.
A problémám a következő: Windows app, sztereó erősítő.
A hang élvezhetetlen, néha nagyon halk, néha hangos.
Tudom valahol az appban állítani, hogy csak sztereó hangot adjon ki, ne eröltesse a sok.1-et? -
spiky03
veterán
Ugye a Win 10 alatt a gyári app a Storebol telepített verzió sem tud 24p-t?
Mert nálam 60hzen ment, és nem tudom, hogy valami beállítási probléma lesz vagy nem tudja az app, mint az Amazon firesticken sem?Köszönöm

-
l.skywalker
Topikgazda
Ízlésről ne vitatkozzatok. Nincs annál feleslegesebb dolog
-
tomp
félisten
Nekem az MCU olyan mint a zombis hülyeségek. Zsibbad az agyam, hogy ezt hogyan lehet nézni. A wóking deden is a fejemet fogom, hogy úristen...
Egyedül a Deadpool az amit megnézek a kreténsége miatt. De ha a 3. résszel sz..rrá MCUsítják akkor a 2. résszel nekem vége a filmnek... -
válasz
Chris0321
üzenetére
Ez nem igaz. Egy dráma, egy vígjáték, egy mai alapokból építkező sci-fi, egy kalandfilm amiben hús vér emberek reális dolgokat csinálnak, az nem mese. Hogy jelmezbe öltözött szupererős repülő humanoidok dobálnak háztömböket. Na az mese. Ne keverjük a szezont a fazonnal.
-
tomp
félisten
-
markknight
nagyúr
Elindítom a New Hope-ot, erre figyelmeztetés: “Dohánytermékek ábrázolását tartalmazza“
No comment
-
skroy
senior tag
A két műfaj nem zárja ki egymást. Sokszor szívesen nézek "valóságalapú" drámákat, de szeretem a Marvel univerzumot is, és a Gyűrűk Ura filmekért pedig rajongok. És persze ne feledjük a sorozatokat se. Annyi minőségi sorozat van már, ennek én személy szerint nagyon örülök.
Sőt, még a Bud Spencer, Terence Hill filmeket is bármikor megnézem, ha ahhoz van kedvem.
Miért ragadnék le egy műfajnál? Sokszínű a világ. -
válasz
üzenetére
Attól, hogy valamiből sokat csináltak, még nem lesz magas színvonalú. Sokat csináltak, mert a felnőtt mesékre van igény. Pl számomra úgy gagyi az egész, ahogy van. Szuperhősök.
Még ha 8 éves lennék, de nem vagyok. Kb a Harry Potter ugyanez pepitában. Vagy a Gyűrűk Ura.
Azért van annyi szuperhősös film, mert arra van igény, a valóságra és az arra alapuló normális filmekre meg nincs. Ezek kívül rámennek a látványra, a történet meg 0. És az egészet eladják, mint fantasy sci-fit. A sci-fi műfajnak ezeknek a meséknek semmi köze. -
törölt tag
"Marvelekhez képest nincs baj a storyval
"
Tetszik, nem tetszik, az egy dolog, de jelenleg az MCU a legkomplexebb és legösszetettebb filmes univerzum evör. 2007 óta több, mint 30 film kapcsolódik történetileg egybe. Azért ezt nem becsülném le, szem előtt tartva természetesen a filmek, sorozatok hibáit is.
Ehhez képest az Avatarok sztorijai kb olyan, mintha egy irodalmi regényt hasonlítanék össze egy bevásárlólistával. -
norbertoth
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Az hagyján, na de a Skywalker kora miért csak 1080p
Írtam nekik tavaly nyáron emiatt, de semmi.. -
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Amúgy nem vagyok egy nagy 4K fanatikus, de a nyakamat teszem rá, hogy ez a Baljós árnyak még csak nem is 1080p, inkább 720p.
-
markknight
nagyúr
Gondoltam a Celebration alkalmából újrázunk a családdal egy kis Star Warst. Van arról infó, hogy a Baljós árnyak és a Klónok támadása miért nincs 4K-ban? Az amerikai Disney+-ban sincs?
Volt aki redditen azt írta, hogy dolby vision kompatibilis tv-n elérhető.
-
zseko
veterán
Egyébként ha filmet van értelme látvány miatt moziban nézni, akkor az az Avatar (1-2)
Ezzel nem is vitatkozom, biztos szuper
szerk: ha meg neked a látvány semmot sem számít, akkor tényleg ne az Avatart nézd..
Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy elsősorban nem a látvány miatt nézek meg egy filmet. -
tomp
félisten
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Az még a jobbik eset!
Nekem az Nvidia Shield TV Pro konkrétan újraindul.
-
zseko
veterán
Mondjuk sokra megyek a látvánnyal (egy filmnél) ha a történet meg éppenséggel rossz... nem azt mondom hogy ennél az lenne (egyébként sem láttam még), csupán az első részétől sem voltam annyira elájulva mint annyian. Ahogy írtam, ezt sem láttam még, nem is izgat különösebben hogy moziban nézzem meg, pláne több mint három órát ülni miatta, jó lesz nekem a Disney+-os változat is majd... Egyszerűen beleuntam az amerikai és hollywood-i tömegfilmekbe (a Marvel sokat tett érte...
), inkább más országok filmjeit nézem. -
MrTwister
őstag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Nekem is CX-em van és nálam is volt ilyen sajnos. Gondolom az app hibája.
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi időben gyakran találkozom azzal, hogy ha elindítok egy műsort, akkor egyszerűen újraindul az alkalmazás. LG CX tévére telepített appról van szó. Hibaüzenetet nem kapok, más nem fut közben mellette. Ha már esetleg hajlandó elindulni a műsor, akkor végig tudom nézni. Tapasztaltatok esetleg hasonlót? A többi streaming alkalmazásom nem csinálja.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem. Szerintem üzemmódok vannak. A tv-k nem ltpo amoled panellel készülnek. Telefonoknál azok képesek ilyesmire. Amúgy tomp megválaszolta és azt amit sejtettem.
-
Akkor már csak az a kérdés, hogy otthoni lejátszásnál, majd ha megjelenik ez a 48 fps-s verzió, nem e lesz akadós. Mert ugye ez nem egy szabványos dolog. A lejátszók és tv-k esetében nem hinném, hogy van 48 fps-s képfrissítés alapból. A 60 az oké. Az 50, 30, 25, 23,976 is oké. Talán még 24 is van kereken. De egy 48-as, ha átvált valami szabvány fps számra a tv, pl az 50-re, akkor az bizony akadozni fog. Szerintem, de lehet, hogy tévedek.
-
tomp
félisten
Részben. HFR ami több mint 23,976 azaz a szabvány mozi képfrissítés.
HFR: High Frame Rate
Ez a Gemini Man esetén 60fps, az Avatar 2. részénél és a most adott Titanic 25 esetén 48fps.Amúgy a Titanic 25. verziót remélem kiadják mert eddig ez a legjobb felújítás. Anno láttam IMAX 3D-ben de a mostani IMAX 3D HFR verzió sokkal jobb volt.
-
sith7
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Moziba nem láttam, megvárom amíg Disney+ - n kijön.
-
solti
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
én láttam IMAX-ban, és most a virágboltiba is belenéztem: nagyon durván plasztikus a kép a mozihoz képest, messze nem adja vissza, hogy milyen állat volt moziban a látvány

-
sith7
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
értem, ok, köszi, akkor már nem kell olyan sokat várni
-
l.skywalker
Topikgazda
A mozinak van egy kb. 45 napos exkluzívitása a Disney-nél, utána a digitálisan megvásárolható megjelenések jönnek (Amazon, Google Play Movies, iTunes - ezek kerülnek fel a virágboltba hamar) - és ezeknek is szokott a Disney hagyni egy kb. 1 hónapos kifutási időt a bevételek miatt, tehát kb. olyan májusban várható.
De már van önálló oldala a D+on belül:
Avatar: A víz útja | Disney+ (disneyplus.com) -
sith7
félisten
Virágboltban megjelent az Avatar 2, itt várhatóan mikor lesz fenn ?
-
ArGab
őstag
Rászántam ma ismét pár órát. A 2.17.2-rc2 verzió érhető el most Play store-ból. APK Mirror-ról leszedve és manuálisan telepítgetve régebbi verziókat mindegyik 2.16-ossal ugyanúgy csak 2.0 hang megy ki, viszont a 2.15.3-rc5, ami a tavalyi utolsó release volt, azzal minden tökéletesen működik és van DD+. Csak rövid időn belül visszafrissül a 2.17-esre.
-
ArGab
őstag
Ma fizettem elő a szolgáltatásra és lassan már egy órája szenvedek azzal, hogy sehogy sem tudok 5.1 hangot kicsikarni Android TV-ből semmilyen tartalom esetén.
Visszaolvasva a korábbi hsz-eket jól értem, hogy valami megmagyarázhatatlan okból le van tiltva a Disney+ alkalmazás oldaláról az 5.1 csatornás hang ezen a platformon, de legalábbis bizonyos eszközökön?
-
chaosmonger
tag
Ja bocs, félreértettem. Ilyet én is láttam már bár csak 1-2 percet
Gondolom azért lehet, mert a pufferolás miatt a letöltés mindig előrébb tart mint ahol épp a lejátszás, és azt meg semmiképp nem szeretnék hogy kimaradjon valami ezért inkább vissza rakják a time-stamp-et pár perccel.
Bár a netflix-nél, hbo-nál ez valóban meg van oldva jobban. -
.LnB
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy ha sokat tekergeted, akkor hajlamos megborulni az app.
-
.LnB
titán
válasz
chaosmonger
üzenetére
Működik, félig-meddig, jelez mindent, meg ilyenek. Csak mostanában feltűnt, hogy nagyon nem pontosan onnan folytatódik ahol abbahagytuk. Hanem mondjuk egy 15-20 perccel korábban.
-
chaosmonger
tag
Alapból onnan kellene folytatnia ahol abbahagytad. Sőt ha másik tv-n vagy pc-n folytatod akkor is. Ez minden streaming szolgáltatásnál így van, nálad akkor sajnos valami hiba lehet.
Van is egy ilyen kategória az LG appban, hogy 'Folytatás', oda berakja amit elkezdtél.
És a film ikonja alján egy kis kék sáv jelzi hogy meddig van megnézve.(Nem lehet hogy amikor folytatni akartatok valamit akkor másik profillal léptetek be?)
-
.LnB
titán
Nem kerestem vissza a topikba, ezért sorry.
Van arra trükk, hogy ha valamit félbehagysz, akkor a legközelebbi indításkor onnan induljon, ahol félbehagytad?! Nálunk állandóan tekergetni kell, mert közel sem onnan folytatódik, ahol abbahagytuk. Másnál is ilyen? szerk.: LG TV app-ról van szó.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
már többször néztem ezeken a heti premier képeken, hogy szombattól-péntekig terjed, nem pedig hétfőtől vasárnapig. lehet ennek valami oka?
-
asuskiddd
tag
Szia!
Nem, ez egy Japán dráma sorozat.My Family
Haruto Narusawa, egy videójáték-vállalat vezetője feleségével és általános iskolás lányával élvezi az életet a tengerparti Kamakura jómódú városában. Azonban tragédia éri ezt a boldog családot, amikor a lányát elrabolják. Harutónak számos nehézséggel kell szembenéznie, miközben az emberi természet összetett hálójában navigál, amely kezdi megmutatni sötét oldalát. Az egyetlen módja annak, hogy megmentse szeretett lányát, ha a rendőrség bevonása nélkül a saját kezébe veszi a dolgokat, és feleségével együtt szembeszáll az emberrablókkal. Vajon boldog véget érhet a család története? Vagy tragédiába torkollik? Ez a megállás nélküli családi thriller egy olyan család kötelékeit teszi próbára, akik életük legrosszabb rémálmával néznek szembe. -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Sorozatjunkie-n néztem a heti premiereket és ezen megragadt a szemem: A Családom (My Family) – 1.évad 2.rész
Ez az a BBC-s brit sori, ami itthon Apám, a fogdoki címen is futott?
Valamint valaki tudja a TRON: Uprising és a Firefly sorozatok elérhetőek már? Jövő hónapban előzetek rá, csak ezeket régóta várnám. -
Alarikman
senior tag
Azért az milyen már, hogy windows-on a store-ból feltelepített Disney+ applikációban csak 720p-ben játszik le tartalmakat! Az addig ok, hogy Chrome, Firefox DRM miatt is csak 720p. De a saját appban?!
Na mind1, legalább Edge-ben hozza a FullHD-t... -
sejt
tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Pláne, a franc vigye el ezt az egymásra épülő sok sorozatot.
Sose nem lesz annyi időm, hogy minent is mindig végig nézen az ember.
De biztos igazad van 😂
De a lényeg, hogy valamelyik sorozat valamelyik részében Grogu a családot választotta. -
tsilver
aktív tag
Elismerem, hogy én vagyok a béna, de nem értem. A Mandalori 2 évad utolsó epizódjában a Jedi elviszi a kis Joda-t, akkor a 3. évadban hogyan van már megint a Mandalorinál?
-
zseko
veterán
Ugye ez is egy teljesen szubjektív dolog, kinek mi jön be, így vitatkozni is teljesen értelmetlen róla. Én például teljesen ráfüggtem az ázsiai tartalmakra, és ebben messze-messze a Netflix a legjobb, még a magyarul elérhetőeket tekintve is, angol felülettel használva pedig... a többiről nem hogy beszélni, de még rájuk gondolni sem érdemes. Így számomra a Netflix a legjobb. Az hogy nincs hozzá magyar felirat, csak angol, hát Istenem... amit nem értek ahhoz ott a szótár, legalább a nyelvet is tanulom, ráadásul így van is kedvem tanulni, a 'hagyományos' módszer nem az erősségem.
-
Boss81
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Igen igazad van, ezért az árért nem vészes, kicsit sem. Én csak a Netflixre sajnáltam a pénzt, mivel szinte alig van magyar tartalom, legalább is azokból a dolgokból amik minket érdekelnek, tehát az úgymond semmiért nem fogom kifizetni ha nem használjuk.
De a Disney+ tetszik, csak amit nem értek Böngészőben nem játssza le a filmet, illetve hang van kép nincs, kicsit érdekes. Bár katasztrófa nincs mert ott amúgy is csak nézegetni szoktam, tévén nézzük a filmeket/sorozatokat.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Mit számoltál? Családi csoportban 6 fővel teljesen jó, főleg ha olyan eszközökön is használod ahol nem megoldható a reklámblokkoló.
-
bbmt
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
A Youtube Premiumot kár beletenni, azt nem a filmek miatt fizetjük általában, hanem a reklám mentesség miatt, és pluszba kapjuk a Musicot is hozzá.
-
Boss81
senior tag
Semmi gond
Igen meglett az előfizetés, aminek örülök, több olyan sorozatot találtam szinkronnal, ami pl torrenten nincs fent magyar szinkronnal HD minőségben, szóval ha másért nem már azokért megérte. Véleményem szerint azok közül a tartalmak közül amik itthon érdekelnek minket megközelítőleg 80% szinkronos, lényegesen magasabb az arány mint a netflixen, bár azt már írtam hogy azt le is mondtam régebben.
Viszont így hogy most lemondtam a HBO előfizetést, annak az árán lett 2 szolgáltató amiken jobb tartalmat kapok mint máshol, és azért túlnyomó részt szinkronosak is.
Összegezve, megérte! -
Roland861010
veterán
Egy kis érdekesség igaz lehet volt már

Ezek a JustWatch adatai szerinti film és sorozatmennyiségei egyben
-
Bocs, néha előjön belőlem a botcsinálta matematikus énem (de most már becsszó keresek egy pszichológust
). Szóval átlagot úgy lehetne számolni, hogy végigvesszük a katalógust, minden filmet és (mondjuk) sorozatévadot elindítunk, és megnézzük, hogy van-e szinkron, és strigulázzuk. Mikor a végére értünk a pár ezer címnek, egy osztással megvan a keresett átlag. Ami ráadásul pontos, mondjuk 66,7%.Ha ezt strapásnak érezzük, akkor mondjuk véletlenszerűen kiválaszthatunk száz címet, és csak arra végezzük el a fentieket, és akkor kapunk egy közelítő átlagot, azaz mondjuk
62,5%, némi bűvészkedés után hozzátehetjük, hogy +/- x% valamekkora megbízhatósággal.Ha viszont nem tudunk statisztikailag releváns mintát kiválasztani, akkor a fenti statisztikai módszerünk kiválasztási hibával lesz terhes. Pl. megkérdezhetjük a szomszéd 6 éves kislányát, mint lelkes Disney+ fogyasztót, aki persze azonnal rávágja, hogy de hát minden magyarul van!
Viszont most, hogy előfizető lettél (amúgy gratulálok, szerintem jó döntés volt!
), meg tudod válaszolni a saját kérdésed: szóval milyen mennyiségben találhatók szinkronos tartalmak?
(BTW, ha konkrét sorozatot vagy filmet kérdeztél volna, arra könnyebb lett volna a válasz: pl. a Marvel Runaways-ről bárki meg tudná mondani, hogy az első évad szinkronos, a második nem, a harmadik pedig nincs is fent. Vagy a Mandalorian első két évada 93,75%-ban szinkronos. Stb.) -
Roland861010
veterán
Ha már csak egy olyan film van fent ami nagyon tetszik és nem tudod letolteni már megérte.
Leszedtem a Togot elkezdtük nézni és már elő is fizettem a Disney +-ra.
Hiába 1080p-ben meg atmosban szedtem le a közelében nem volt annak amit így kaptam a D+keresztül.
Majd megnéztük a párduc 2-t és így már bőven megérte.Én HBO-ra Skyra és D+rá vagyok elő fizetve a feleségem csak netflixet néz....
Ez így havi 10ezer Ft ...ami 3 doboz cigi és 2 sör ára...
Hát a franc se tudja de mivel nem iszom nem cigizek így szerintem nem vészes és mindig van mit nézni. -
Boss81
senior tag
Szerintem megválaszolhatóak gond nélkül, nyilván átlagot kérdez az ember, nem konkrét filmet vagy sorozatot, de azért köszi a választ, de igazából tegnap előfizettem rá.
Sok olyan sorozatot találtam ami pl torrent oldalon nincs fent, vagy ha fent is van, nem HD tartalomban. -
Ezek így kb. megválaszolhatatlan kérdések. A D+ nem tesz közzé hivatalos statisztikát arról, hogy a magyar felületeken elérhető tartalmak milyen százalékban szinkronizáltak. A felületen pedig még csak keresni sem lehet rá, azaz csak akkor derül ki a tartalomról, hogy van-e hozzá szinkron/felirat, ha elkezdjük nézni. Sorozatoknál még akkor sem: vannak sorozatok, amiknek bizonyos évadaihoz van szinkron, másokhoz nincs. Sőt, van ahol évadon belül is vannak szinkronizálatlan vagy hibás szinkronú (pl. csúszik a hang a képhez képest) epizódok.
Szóval itt csak benyomások vannak. Én pl. több mint fél éve nézem, és eddig szinte kizárólag szinkronosan. De ez számodra nem sokat jelent, mert kérdés, hogy mennyit nézem (keveset), milyen tartalmakat kedvelek (sokfélét, és sokfélét nem), és mennyi az, amit már korábban láttam (meglepően sokat, de van amit érdemes megnézni másodjára is). És persze én ugyanezt nem tudhatom rólad, így eldönteni sem tudom helyetted, hogy ez neked megéri-e vagy sem.
Nem tudom, hogy kinek mekkora pénz 2500 forint, de valószínűleg az első hónapban lehet annyi tartalmat találni, ami miatt az első havi befizetés legalább részben megtérül. Ha pedig elfogynak a nézhető tartalmak, akkor ugyanúgy le lehet mondani bármikor, mint bármelyik másikat - mint elhangzott, ebben már van is tapasztalatod.
-
Boss81
senior tag
Ez mondjuk jó hír. Más szolgáltatónál egyre kevesebb a szinkronos tartalom, konkrétan a Netflix-re gondolok ls is mondtam, a HBO-ról ne beszéljünk, mire ott megjelenik valami tartalom, már háromszor megnéztem, mert esetleg letöltöm valahonnan, azt épp most mondtam vissza.
Szóval szerinted érdemes előfizetni rá? Sorozatokból is van bőven magyar szinkronos?
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom a Disney+ előfizetésen, de elsősorban annyit szeretnék kérdezni, milyen mennyiségben találhatóak szinkronos tartalmak?
-
zseko
veterán
válasz
Chris0321
üzenetére
Várjon hónapokat a végignézéssel aki akar
Ilyen erővel visszatérhetnék a hagyományos tévézéshez is. Teljesen kiesek a sorozat atmoszférájából és hangulatából ezzel a hülye húzással, nálam konkrétan az izgalmat és a várást is megöli.
Így el sem kezdem addig amíg nincs egyben kint, vagyis pontosabban az első részt megnézem, hogy bent legyen a listában, de azután jegelem amíg kint nincs mind. A csak angol feliratosakat pedig kifejezetten megvárom (legtöbbet a Netflixen és a Vikin nézek sorozatokat), mert azoknál a nyelv miatt jobb ha több részt nézek egymás után. -
Chris0321
veterán
válasz
werttzui
üzenetére
Csak az gond, hogy ha egyszerre kijön több sorozat és megnézed utána nem lesz mit csinálnod. Én szeretem ha elhúzódva adják le, mert több ideig leköt és izgalmas várni a következő részt. Az avatar 2 még megy a mozikban, nem érdekük betenni. Mondjuk engem nem érdekel, teljesen ugyan az mint az első rész csak más a helyszín. Ezért felesleges megnézni.
-
Chris0321
veterán
válasz
werttzui
üzenetére
Pont az a jó, hogy heti egy rész jön. Ha feltöltenék egybe az egészet akkor ledarálnám pár nap alatt és várhatnék egy évet mire felkerülne az új évad. Így, hogy hetente jön ki rész viszont elhúzódik és várja az ember az új részt. Plusz, több sorozattal is haladhat párhuzamosan. Egyik hétfőn ad ki új részt, másik kedden, stb. Sokkal jobban leköti az embert.
-
nemettom
csendes tag
Sziasztok,
Valaki meg tudná nézni légyszives, hogy Android app-ban le tud-e tölteni Star Wars sorozatot? Pl Bad Batch, Mandalóri, stb?
Minden más működik nekem, filmek, másik hub-ból sorozatok is, de ezekre 83-as hibát ir ki. App újra lett inditva, cache törölve, telefon és router is újrainditva. Szóval app hibára gondolok.Köszi a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest