Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
válasz Harbinger85 #2533 üzenetére
chrome-ba pedig jól tölti be az 1080-at
[kép]
nálad ez itt csak 480p
(432p 860-as bitráta)?(skyshowtime error-t dob nálam, ha ki van kapcsolva a widevine és aktív a playready..)
-
pkaresz
őstag
válasz Harbinger85 #2529 üzenetére
Szerintem!
[link]"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
pkaresz
őstag
válasz Harbinger85 #2527 üzenetére
Nem lehet, hogy a DRM rendszer miatt nem jó a felbontás?
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
bon
őstag
válasz Harbinger85 #2524 üzenetére
Dehogy jobb, Windows 11-es konifigon néztem 27""-os 4K-s monitoron és csapnivaló volt a minősége a Kóbor alakulatnak!
Kipróbáltam apple tv-N ott viszont kiváló a minősége 4K-s tv-n.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
Chris0321
addikt
válasz Harbinger85 #2524 üzenetére
A gép adatai amin nézem rajta van az adatlapomon. Win 11 van fenn, azt nem tudom átírtam-e ott azóta. Nézegettem mostanában ott is sorozatot, filmet és én nem tapasztaltam minőségromlást. Mobilon ezt nem szoktam nézni, csak PC-n egy 24"-os FHD monitoron.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Harbinger85 #2519 üzenetére
A "Mi lenne, ha..." sorozat elején nagyon feltűnt az életlenség, de a nyáron (tavasszal?) még tuti, hogy olyan 720p-re felváltott.
Ha már van, akkor én az alkalmazást használom, és abban néztem. Mellé megnyitott youtubbal teszteltem a felbontást, és 420p-re állítva volt kb azonos.spiky03
5.1-es hang streamingen pc-n?Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
akey
tag
válasz Harbinger85 #2497 üzenetére
Én 4k monitoron, PC-n próbáltam volna nézni a Loki 2. évadját, de a böngésző és az app is ramaty felbontást / bitrátát használ. PS5 lett belőle, mert a PC-n direkt gyenge minőséget kapnak a user-ek, nehogy lelopják a content-et.
-
Chris0321
addikt
válasz Harbinger85 #2497 üzenetére
Én appban nézem a Disney+-t PC-n és egy 24"-os fullhd monitoron, 5.1-es hangrendszerrel vagy fülessel. Én nem éreztem, hogy bármi is rossz lenne.
-
toompa
őstag
válasz Harbinger85 #2184 üzenetére
Üdv!
Itt nincs türelmi idő. Ha nem mondod le és nem tudja levonni az összeget, kb. órára pontosan amikor aktiváltad, nem fogod tudni elérni a szolgáltatást.
Indy pedig igen. -
Serpiko
addikt
válasz Harbinger85 #2053 üzenetére
Akkor most kell előfizetni emelés előtt évesre az éri meg jobban. Az emelés ha jól tudom csak jövőre lesz nálunk.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
toompa
őstag
válasz Harbinger85 #2030 üzenetére
Üdv!
Augusztus 2 a hivatalos dátum. -
Bogyi007
veterán
Sweet.tv-n már nézhető. És azért az legálisnak nevezhető inkább.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
toompa
őstag
Elvileg augusztus közepe.
-
azbest
félisten
válasz Harbinger85 #1942 üzenetére
meg is jött az avatar2
-
markknight
veterán
Ráadásul 3 órás..
-
skroy
senior tag
Igen, szerdán.
-
Chris0321
addikt
válasz Harbinger85 #1928 üzenetére
Bug. Nem fog minden lekerülni.
-
markknight
veterán
válasz Harbinger85 #1914 üzenetére
De ilyen Marveles dolgokat minek szednek le? Érthetetlen
-
senior tag
válasz Harbinger85 #1683 üzenetére
De az előbb írtam le, hogy nem így van. Van PayPal-om, töltöttem fel rá összeget, és nem lehetett vele előfizetni. Azt is leírtam, hogy hogy működik a PayPal: a kereskedő/szolgáltató (pl. a Disney) nem láthatja a kártyaadataidat, de azt előírhatja, hogy csak Visa kártyával fizethetsz, csak olyannal, amin van legalább 50 ezer forint fedezet, a kártyatulajdonost Kovács Bélának hívják, és Magyarországon, Budapesten lakik.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
törölt tag
válasz Harbinger85 #1683 üzenetére
Teljesen biztos vagyok benne ,hogy a paypal tranzakciók felé lehetnek opcionális követelései az eladónak.
Ilyen lehet pl. hogy milyen régióra ,milyen kártya kell hogy legyen a paypal mögött.
Hogy csak akkor legyen sikeres a fizetês ha kártya is van és nem csak feltöltött számla stb....stb....Szerintem ezek teljesen logikus lehetőségek és én sem vagyok paypal guru.
-
AnonymusX
senior tag
válasz Harbinger85 #1109 üzenetére
A Dokik sorozat sajnos a rosszabb magyar szinkronnal van fent.
-
Kaba
veterán
válasz Harbinger85 #1111 üzenetére
Fizesd elő. Nincsen rizikó, mivel bármikor lemondhatod.
-
Kaba
veterán
válasz Harbinger85 #1109 üzenetére
A tartalmakat megnézheted a justwatch.com oldalon is.
Felirat mindenhol szokott lenni. Szinkron nincsen minden tartalmon.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Harbinger85 #332 üzenetére
Netflix-nél sem lehetett, egyszer régen véletlen elő is fizettem rá emiatt
De idővel lesz majd valszeg régióra érvényes külsős adatbázis addig meg kérdezz tőlünk bátran.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz Harbinger85 #330 üzenetére
Pofátlanság. Nem, nem lehet előfizetés nélkül megnézni a videótárat. Bár hirtelen nem tudom máshol is így van-e, HBO Max-nál pl. meglehet, meg úgy rémli ka Prime Videonál is.
-
válasz Harbinger85 #247 üzenetére
Passz, PC-n simán csak a böngészőt használom, azzal még nem volt nagyobb gond.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
ebayer
tag
válasz Harbinger85 #203 üzenetére
Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de nálam (angol account) nem tűnt el semmi (Majmok bolygója, Star Wars filmek, Home alone - 6 rész is , Alien mind-mind nézhető továbbra is). Sőt! Ma felkerült végre a MoonKnight utolsó részéhez is a magyar hangsáv, illetve megkapta a szinkront a Hawkeye.
-
negyven2
veterán
válasz Harbinger85 #102 üzenetére
Én azt szerintem, amihez van magyar lokalizáció az elérhető lesz a magyar Disney+-on is. Persze megeshet az is ami pl. néhány Prime Video tartalomnál van, miszerint bár van hozzá magyar felírat, de itthonról nem érhető el. De az is lehet, hogy elérhető lesz olyan is ami az induláskor még nem lesz lokalizálva.
Bár még korábban volt olyan nyilatkozat, hogy minden a magyar Diseny+-on lévő tartalomhoz legalább feliratot fognak adni. Amúgy a dsny.pl-es kereső esetén érdemes ránézni külön a Holland és az Ausztrál adatbázisra mert van olyan amelyik vagy az egyiken, vagy a másikon van fent, és van hozzá magyar lokalizáció.
Ami engem kicsit zavar, hogy van jópár olyan Hulu/FX-es sorozat ami egyáltalán nincs fent (pl. a Hulu-n felélesztett Animaniacs . Viszont mellette meg sok olyan van ami egyből szinkronnal és/vagy felirattal is érkezik pedig abszolút rétegsorozatnak számítanak (mint pl. az FX-es Reservation Dogs).
illetve azért azt is érdemes tudni, hogy a Disney+ jelenleg inkább a hatalmas meglévő katalógus miatt lesz jó választás, nem pedig az új sorozati miatt. Talán egész évben lesz annyi új, direkt Diseny+-ra érkező tartalom, mint Neflix esetén egy hónapban.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Chris0321
addikt
Hello.
A Netflix és a Prime Videó windows appja is magyar. -
sith7
félisten
Zorro - t sajnos nem találtam meg a berakott lengyel linken
Pedig már a család másik fele örült neki rendesen -
norbertoth
senior tag
válasz Harbinger85 #18 üzenetére
Igen, való igaz hogy már most ennyi a szinkronos tartalom 2 hónappal az indulása előtt.
Amit linkeltél ott lehet nyomon követni napról napra. Nagyon sok ráadásul 4k minőségben, nyilvá régebbiek esetén felskálázva, de pl a Home Alone 1 Dolby Vision, a kettőt nem tudom.
Mire gondolsz hogy mozis változatokkal? Eltérés van a mozis és a tv-ben leadottal?Akinek van elérése, megtudná nézni hogy a Reszkessetek Betörők 2 és a Bosszúállók - Végjáték is Dolby Vision ?
Köszi!• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
ebayer
tag
válasz Harbinger85 #18 üzenetére
Én az Egyesült Királyságból használom a Disney+-t és valóban nagyon sok szinkronos tartalom van rajta. Bár az érdekes, hogy én még nem találtam egyetlen filmet vagy sorozatot sem magyar felirattal, még azokhoz sem, amikhez van magyar szinkron. De ez országonként változik. Mindenesetre szinte naponta kerülnek fel a magyar hangsávok és a magyarországi indulásig még van majdnem két hónap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest