Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sanyi.mTs #1959 üzenetére
Én 17-én fizettem elő. A következő három hónapban mindig 17-én vonta a díjat és mindig percre pontosan akkor, amikor az első befizetésem volt. Amikor évesre váltottam, akkor (a váltás időpontjában) azonnal leemelte az éves díjat, de a fordulónap maradt 17-e. Hogy az évest ezek után mikor vonja, azt nem tudom. Persze nincs garancia, hogy nálad is így viselkedik. Illetve én PayPal-on keresztül fizetek, és nem tudom, hogy ez számít-e.
-
válasz
Sanyi.mTs #1957 üzenetére
A Disney automatikusan vonja a következő számlázási időszakra vonatkozó díjat, ha eljön az ideje. Előre hozni a fizetést szerintem nem igazán lehet. (A lemondás sem feltétlen segít, mert ha még tart az előzőleg kifizetett időszak, akkor újbóli előfizetéskor nem fog új díjat vonni, hanem ugyanúgy megvárja az éppen futó számlázási ciklus végét.)
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Harbinger85
aktív tag
Családi csatorna, gondolom gőzerővel készülnek az új Marvel és Star Wars sorozatok szinkronja is. Gondolom az Obi-wan is azzal jön.
Engem jobban érdekel a tartalom és hogy itthon mi lesz abból. Őszintén engem csak a TRON széria érdekelne, meg a Rocketeer 4K-ban megnézni egyszer. BD-n ott vannak polcon. A SHIELD ügynökei sori is felkerülhetne, ámde ahhoz tényleg nincs szinkron csak a3 évadhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest