Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
Mi az általános gyakorlat a premiereknél? A bejelentett nap 0.00-tól lehet streamelni, esetleg este valamikor?
-
Steve1207
veterán
válasz
l.skywalker #1847 üzenetére
Ezt amúgy kiküldték mailben is vagy 2x, hogy így lesz, amikor esedékessé vált lassan a megújítás. Szerepelt benne összeg szerint is.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
hetek óta küldözget levelet a disney+ hogy frissítsem a payment infókat, már annyi volt, hogy spam-be raktam, mert tudtam, hogy amúgy jó. na, ma ránéztem, valóban account gondokat ír a fiókomban, kéri a kártya frissítését. baromi érdekes, mert a kártya adatok jók, mégsem tudja vonni. kivettem, visszaraktam, ugyanez. PayPallal is próbáltam fizetni (ugyanez a digitális MC van mögötte), azt is kukázta. most van 4-5db áthúzott tranzakcióm Revon, azt írja, hogy merchant is blocked (már az elsőnél is ez volt a gond).
ezzel találkozott más is?
szerk.: ha valaki más is belefut, Revolut alatt tudtam unblock payment-et tenni a merchant-re, utána elfogadta. ötletem sincs, hogy honnan jött ez neki.
-
norbertoth
senior tag
Ja oké, értem
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
norbertoth #1992 üzenetére
Ha évesre fizetsz elő, kedvezményes áron kapod. Annyival olcsóbb mintha csak 10 hónapra fizetnél elő.
Havi: 2.490.- Ft
Éves: 10x2.490.- FT = 24.900.- Ft 29.880.- helyett -
tomp
félisten
válasz
norbertoth #1992 üzenetére
10havi díjat vontak le 1évre. Így a helyes. :)
-
Chris0321
veterán
Hello.
Ma nekem is levonta az éves díjat. Én is gondolkoztam rajta, hogy havira váltsak de még így is csak 10 hónapot kell fizetni a teljes évért így szerintem még mindig megéri. -
negyven2
veterán
válasz
zoltan6 #1989 üzenetére
Fentebb írtam, hogy nekem volt rajta pénz, de gyanús tevékenységnek titulálta a Revolut ezért letiltotta a fizetést és a kártyát. Miután engedélyeztem, hogy tudok erről. Beléptem a Disney+ felületére és ott újra hozzáadtam kártyát, és egyből vonta is le. Amúgy valószínűleg nálad is 16-án próbálja majd újra (addig valószínűleg lehet még használni a szolgáltatást).
-
zoltan6
addikt
Nekem nem tudták levonni.Elfelejtettem Revolutra pénzt tölteni.Remélem még holnap megpróbálják.
-
negyven2
veterán
Nekem reggel 8:20-kor... próbálta levenni, de a Revolut közölte, hogy gyanús tevékenység miatt zárolta a számlámat (anno tavaly is elsőre ezt írta ki). Aztán a Disney+ oldalán újra hozzáadtam a kártyámat és már vonta is le.
Ami érdekes volt, hogy 16-án próbálta volna újra levonni, és amikor első lepésként megpróbáltam volna lemondani akkor kiírta, hogy ha lemondom akkor még június 16-ig él az előfizetésem.
-
tomp
félisten
Hazai bankoknál reggel volt egy kis Disney+ forgalom
Nekem 9:10. -
toompa
őstag
válasz
chaosmonger #1979 üzenetére
Az email ügyfélszolgálat nem vezetett eredményre. Telefonon megoldották.
Lefelé váltani nem lehet. Ha lejár, az újra előfizetésnél kell már lennie a havi opciónak is. Nekem nem volt. Pénz visszautalják 3-5 napon belül.
Újra belépve már volt havi opció. -
toompa
őstag
válasz
chaosmonger #1977 üzenetére
Nekem lejárt, nem engedi. Most le is kapta az éves díjat. Hívni nem tudom őket. Írtam az ügyfélszolgálatnak.
-
toompa
őstag
Bocsi. lejártam.
Ha lemondom, van választási lehetőség csomag váltásra. De ha rányomok, üres kép fogad. Csatoltam képet.
[kép] -
toompa
őstag
Sziaszrok!
Ma járt le az éves előfizum. Váltottam volna havira, de nem engedi. Lemondtam, de úgy sem. Gyerek kinyír ha nem nézheti, így visszaállítottam évesre.
Van valami ötlet, hol rontom el?
Appból telefonról és pc-ről is próbáltam. -
-
gorgocska
tag
válasz
l.skywalker #1965 üzenetére
Köszi
-
tomp
félisten
Volt linkelve a lista, hogy milyen tartalmakat vesznek le. Érdekes módon a mai napig is fent van minden. Ezek szerint a lista csak az USA piacra érvényes?
-
gorgocska
tag
Sziasztok csak 1 kérdés. Ha lassan 1 éve vagyok előfizető (06.14)akkor nekem is az emelet díjat fogja le vonni?nem azért a pár ezerért csak kíváncsi vagyok.kőszi
-
válasz
Sanyi.mTs #1959 üzenetére
Én 17-én fizettem elő. A következő három hónapban mindig 17-én vonta a díjat és mindig percre pontosan akkor, amikor az első befizetésem volt. Amikor évesre váltottam, akkor (a váltás időpontjában) azonnal leemelte az éves díjat, de a fordulónap maradt 17-e. Hogy az évest ezek után mikor vonja, azt nem tudom. Persze nincs garancia, hogy nálad is így viselkedik. Illetve én PayPal-on keresztül fizetek, és nem tudom, hogy ez számít-e.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
markknight #1960 üzenetére
jobb szeretem alacsonyan tartani a vásárlási limitet és csak adott vásárláshoz emelni. főleg, hogy most az éves díj is rákerült. csak sima elővigyázatosság.
-
válasz
Sanyi.mTs #1957 üzenetére
A Disney automatikusan vonja a következő számlázási időszakra vonatkozó díjat, ha eljön az ideje. Előre hozni a fizetést szerintem nem igazán lehet. (A lemondás sem feltétlen segít, mert ha még tart az előzőleg kifizetett időszak, akkor újbóli előfizetéskor nem fog új díjat vonni, hanem ugyanúgy megvárja az éppen futó számlázási ciklus végét.)
-
Sanyi.mTs
addikt
van mód hamarabb, saját magam által kezdeményezett éves előfizetés hosszabbításra?
vagy várnom kell a disney automatikus levonására? -
Harbinger85
aktív tag
Nem-nem! Készülési sorrendet tartsd! máskép sok utalást nem értesz, azonfelül Az elsők totál nem passzol az első 3 film kronológiájába!
X-Men - A kívülállók
X-Men 2 (X2)
X-Men - Az ellenállás vége
X-Men Kezdetek: Farkas
X-Men: Az elsők
Farkas
X-Men: Az eljövendő múlt napjai
Logan
X-Men: Apokalipszis
X-Men: Sötét FőnixDeadpool
Deadpool 2.
Ez a két film külön univerzum! Van utalás és viccesebb ha ismered az X-ment, de ennyi. Spin-offok, de inkább alternatív X-Men univerzum része még az alábbi szériák:Légió
The Gifted - A kiválasztott -
azbest
félisten
válasz
Harbinger85 #1942 üzenetére
meg is jött az avatar2
-
skroy
senior tag
válasz
l.skywalker #1950 üzenetére
Nagyon köszönöm, el is kezdem nézni.
A Deadpool sem érdekelt soha, de így megnézem. Nem is tudtam, hogy ide tartozik az is. -
l.skywalker
Topikgazda
Fent van mindegyik, kivéve az Az új Mutánsokat.
Időrendi sorrendben így vannak:
1. X-Men: Az elsők
2. X-Men: Az eljövendő múlt napjai
3. X-Men kezdetek: Farkas
4. X-Men: Apokalipszis
5. X-Men: Sötét Főnix
6. X-Men: A kívülállók
7. X-Men 2.
8. X-Men 2.
9. Farkas
10. Deadpool
11. Deadpool 2.
12. Az új mutánsok
13. Logan – Farkas -
skroy
senior tag
Az X-Men sorozatból mindegyik fent van? Nem ismerem, egyiket sem láttam még. Időrendben milyen sorrendben nézzem?
-
barcalaci84
őstag
válasz
Rigormortiis #1946 üzenetére
Már fent van ...Az új cuccok reggel kilenckor szoktak felkerülni
-
skroy
senior tag
válasz
Rigormortiis #1946 üzenetére
Valószínűleg este.
-
Rigormortiis
veterán
Mikor kerül fel a Víz útja?
-
norbertoth
senior tag
válasz
markknight #1944 üzenetére
Még jó hogy meg lehet állítani...
-
markknight
veterán
válasz
Ráadásul 3 órás..
-
skroy
senior tag
válasz
Igen, szerdán.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
l.skywalker #1941 üzenetére
Jól látom? Jön az Avatar 2. Disney+ra?
-
spiky03
veterán
válasz
markknight #1934 üzenetére
Kipróbáltam tegnap este de nem jelent meg, még a sima Max sem.
Skyshowtime helyett kint ugye a Paramount+ van, az megjelnt6, de nem tettem fel. Nem tudom az menne e úgy mintha a Skyshowtime lenne? -
Szancsó
aktív tag
válasz
spiky03 #1933 üzenetére
Mert nem kellett, gépen én fordítva látom: böngészőből az összes streaming elérhető, minek pakolásszak külön appokat?
Pluszt nem hiszem, hogy adnak - nyilván TV-n / Androidon más a helyzet.
(Még ha gépen lenne is eltérés minőségben ott csak ilyen háttérzajnak megy, annak mindegy - böngészőről lekapom azt az egy lapot, másik monitorra átdobom, teljes képernyő és kész.)Visszajelzés ment nekik - mára javították.
-
azbest
félisten
válasz
Szancsó #1932 üzenetére
ha pihole vagy más külső dolgot használsz blokolásra vagy a vírusírtód / tűzfalad belenyúl a forgalomba, az is alá tehet.
#1934 markknight
Disney app van itthoni fiókkal is.
Az usában pont most szűnt meg a hbo max, szóval ott inkább bajt okozhat a régió, mert max-ra váltottak. -
spiky03
veterán
válasz
markknight #1934 üzenetére
Köszi az infót
Este kipróbálom -
Szancsó
aktív tag
Valakinek nem volt véletlenül hasonló bejelentkezési gondja?
Win10 -es gépről, Chrome és Firefox alól is az a jelenség, hogy bejelentkezés után átdob a "https://www.disneyplus.com/hu-hu/select-profile" -ra és ott nem jelenik meg semmi, tök üres. ADBlock nem fut, ugyanezt csinálja inkognitó lapoknál is. Cookie törléssel megint be lehet jelentkezni, de utána ugyanaz a történik -
Harbinger85
aktív tag
válasz
borges7 #1930 üzenetére
Hát, Star Wars-t például orrvérzésig nézhetsz a 11 film mellett van vagy 5-6 sorozat, animációs és élőszereplős, ha jól tudom az Ewok-os spin-offok is fent vannak. Teljes Majmok bolygója, Aliens, Predator franchise. De rengeteg klasszikus film is van - tavaly a próba hónap alatt végig futva.
-
borges7
aktív tag
Sziasztok, előfizettem a Disney+-ra, egy sorozat miatt, nézegettem milyen filmek vannak,
de mivel nem vagyok egy nagy filmnéző, pláne ami az újakat illeti, így gondoltam megkérdezem, mit ajánlanátok? (persze lehet régebbi is)Itt a snitt-es oldalam, hogy nagyjából miket szeretek [link] köszi!
-
Chris0321
veterán
válasz
Harbinger85 #1928 üzenetére
Bug. Nem fog minden lekerülni.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Adama123 #1926 üzenetére
Személy szerint csak a Runaways-t sajnálom, bár itthon nem volt fent mind szóval... mindegy is. Pocsék ez így, mert oké most nem voltam előfizető, de akkor is random megtudni mi kerül le és mondjuk egy több évados sorinál nehéz pótolni.
OFF: azt tudni a SkyShowtime-ról miért kerül le annyira sorozat cirka 20 nap múlva? Vagy ennyire csődben van már az egész streaming business?
-
norbertoth
senior tag
Maradt még valami fent?
-
Adama123
aktív tag
-
válasz
lafaty80 #1921 üzenetére
Van pár tétel, amit lehúztak a listáról a tiltakozások hatására (nem általános tiltakozásra kell gondolni, hanem egyes, hm, marginalizált csoportokéra.) A sorozatjunkie-s thread végén van egy hosszabb angol nyelvű szöveg az okokról és a következményekről. Pl. hogy a tartalmak egy része átkerülhet esetleg más platformokra, de ahol adót optimalizálnak, ott a tartalom jó darabig nem kerülhet vissza magára a D+-ra.
Még annyi talán, hogy a tartalom "ritkítás" nem csak a tartalomfogyasztókat érinti negatívan, hanem a készítőket is, hiszen őket is elvágják attól a kisebb-nagyobb bevételtől, amit eddig kaphattak, plusz adott esetben a munkájuk teljesen eltűnik a süllyesztőben.
-
Adama123
aktív tag
A Disney+-ról 05.26-án lekerülő tartalmak. A lista folyamatosan frissül:
-
válasz
markknight #1915 üzenetére
Plusz egy szavazat arra, hogy megtelt a diszk.
(Ez persze csak félig vicc, mert a CDN-eknél tényleg drága lehet a tárhely.)
Amúgy Marvel-es dolgokat nem szedtek le a Runaways-en kívül, de az eleve csak részlegesen volt fent. A többi listán szereplő cím legnagyobb része életrajzi vagy dokumentumfilm, werkfilm vagy ifjúsági műsor.
A sajtóban amúgy adózási szempontokat neveztek meg okként. (Nem értek hozzá, de ha lezárják az értékesítést (pl. eladják másnak?), akkor a veszteséget leírhatják az adóból?)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
markknight #1915 üzenetére
Valószínűleg a nézettségi szintjük olyan alacsony, hogy nem éri meg tárolni őket.
-
markknight
veterán
válasz
Harbinger85 #1914 üzenetére
De ilyen Marveles dolgokat minek szednek le? Érthetetlen
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
markknight #1912 üzenetére
Támogatnám, ki lehetne vesézni pro és kontra, hibák, platformbeli eltérések. stb. Plusz nem OFF-olnánk szét más topicot.
ON: itt egy teljes lista a Sorozatjunkie által mi kerül le a Disney+ról: [link]
Randa húzás a csak így hirtelen eltűnő címek. Anno az HBO GO korrekten jelezte, bár érdekes volt amikor a levett film majd egy év után újra felkerül Premier jelzővel. -
válasz
l.skywalker #1909 üzenetére
Lehetne egy összevont topic is. Disney+-Skyshowtime-Amazon Prime- Netflix-Apple TV+-HBO Max. Egy amolyan összevont topic. Igaz, akkor az egyenkéntieknek nem maradna értelmük.
-
l.skywalker
Topikgazda
Igen, mert nem azt mondták, hogy minden FullHD-ban lesz, hanem azt, hogy maximum FullHD-ban. Előre érdemes ezeket előfizetés előtt csekkolni. Mellesleg pedig kérlek, hogy ne másik streaming topikokba írd ezeket be, hanem a megfelelőbe. Rengeteg már a kereszt kommentelés és lassan követhetetlen, hogy mikor hol mit tárgyalunk ki éppen. Szóval ha válaszolnál azt kérlek már ide tedd: SkyShowtime - GAMEPOD.hu Hozzászólások
-
tomp
félisten
válasz
markknight #1906 üzenetére
Szóval még rosszabb is van.
-
tomp
félisten
válasz
Chris0321 #1904 üzenetére
Persze de fullHD és fullHD között is van ám különbség. A Skyizén max nevében fullHD. Valóságban egy 65-ös tv-n moslék. Az HBO Max-on a fullHD ehhez képest nyócká.
A sztereó hangsávval se lenne bajom ha normálisan lenne megcsinálva. 2.1-es soundbarom van de a Sky hangsávja volt a legrosszabb amit valaha hallottam bármelyik streaming szolgáltatótól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- SzoftverPremium.hu
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest