Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Ti mennyit fizettetek egy évre?
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
hakydakillah
senior tag
Nekem megjött reggel szépen, fizetés PayPal, minden készülékemre telepítve, megy szépen.
A tartalom meglepett, kevesebbet vártam, összes film opció alatt 996 jött ki nekem :)
Jó a felület, egyetlen egy dolog hiányzik (ami hbo maxnál is), az előzetesek. Itt is mehetek külön telon böngészni, ha ismeretlen filmre / sorozatra bukkanok, és tudni akarom nagyjából mit várjak. Remélem lesz idővel. -
lafaty80
addikt
válasz l.skywalker #393 üzenetére
deleted spam
deleted deleted spam
szinte mindent is figyelekCuccaim: https://kit.co/lafaty
-
lafaty80
addikt
válasz Donki Hóte #384 üzenetére
Nyugi, nem vagy egyedül (F5...F5...F5)
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
ratgab
tag
válasz Donki Hóte #384 üzenetére
Még nekem sem pedig 2 hete kértem a regisztrációt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz infectedmann #388 üzenetére
Mert a link végén a kód egyszer felhasználható
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz negyven2 #387 üzenetére
Igen az URL végén van a kód. Anno Game Pass Ultimate-hez is járt Disney+ de Magyarországron még akkor nem volt. Akkor is ugyanígy az URL végén lévő kódot adtam oda külföldi ismerősnek és egyszerű promóciós kuponként beváltotta.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
infectedmann
őstag
válasz Pro Koryak #383 üzenetére
Ez már sehol. Volt egy határidő, amíg elő lehetett regisztrálni.
Ha elnavigáltál a disneyplus.com -ra, akkor több hónapon keresztül ment az elő regisztráció."Elvileg ha az e-mailben kapott linkeket kimásolod, akkor azt bárki be tudja váltani."
Mondjuk, ha nem egyedi linket kapsz, amit egyszer lehet felhasználni, akkor mi értelme volt az elő regisztrációnak?[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Elvileg ha az e-mailben kapott linkeket kimásolod (ajánlat beváltása), akkor azt bárki be tudja váltani.
A másik e-mailre még nem jött meg a regisztráció.
infectedmann: egyedi kódot kapsz, csak egyből ugrik is tovább az adatok megadására.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
strogov
senior tag
válasz Pro Koryak #383 üzenetére
Már sehol. Aki 06.13 éjfélig megadta az email címét az kapott ilyen levelet induláskor. Aki most fizet elő annak vagy havi előfizetés van, vagy éves ami 10 hónap.
Aki megadta az email címét, de nem használja el ezt a lehetőséget attól elkérheted.
[ Szerkesztve ]
-
strogov
senior tag
válasz Rigormortiis #380 üzenetére
"Úgy nagyjából milyen százalékban van szinkron a tartalmakhoz"
Inkább HBO. Én a kommersz sorozatoknál egyelőre nem találtam olyat amihez ne lenne szinkron. Dokumentum filmeknél meg csak feliratossal találkoztam eddig. Viszont úgy tűnik, hogy ami a felületen van ahhoz legalább felirat van.
-
veterán
Nekem még nem jött semmilyen link a regisztráció folytatásához
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
strogov
senior tag
Nálam a tartalom így hiánypótló. Family Guy, Fresh off the boat, Scrubs ... egy rakás sitcom háttérnek. Gyereknek egy életre elég sorozoat.
A besorolásokon azért lenne mit tekerni. Miraculous (katicabogár és fekete macska) filmek ott vannak, de a sorozat a gyerek részen nem elérhető (WTF). Narnia krónikái filmek ugyanez. Lépjen be a gyerek a felnőtt részre ezekért?A felület viszont egy kalap szar. Nincs se history, se vissza gomb. Ha elindítok valamit, leállítás után a böngésző vissza gombja újra elindítja. Csak a főoldalra navigálással lehet visszalépni, de akkor alaphelyzetben kapom a főoldalt ... ennél csak az apple tv+ szarabb, de ott mintha direkt használhatatlan lenne.
Csak akkor látom a nyelveket ha elindítom a filmet. Viszont nincs folytatás listából törlés. Így az elején elég gyorsan tele lesz szeméttel.
Trailer-ekhez nincs szinkron csak a filmhez. -
Rigormortiis
veterán
Úgy nagyjából milyen százalékban van szinkron a tartalmakhoz? Inkább olyan, mint a hbo (a többséghez van) vagy mint a netflix (a többséghez nincs)?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Frod
addikt
Hali!
Az előregisztráció egy random kódot ad, vagy egyedi linket, stb?
Akinek van egy fölös szívesen átvenném, mivel én sajnos benéztem, nem regisztráltam előre mivel írta hogy június 28-ig él az ajánlat, gondoltam ráér majd megjelenéskor - nem számoltam vele, hogy 14-én már leveszik a főoldalról ezt a promóciót :/Do you see the white shadow?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Tiesto222
tag
Sziasztok
Kicsit érthetetlen ez az egész , hogy napokat kell várni egy linkre.
Mert 25ezerér egyből használhatod , de pont aki már előre regisztrált annak kell várnia.
Eredetileg azt hittem már éjféltől tudom nézni... -
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok. Több eszközön tesztelve.
LG TV 👍
Xboxsx 👍
Ps5 ön egyenlőre csak max Hd a stream. Többin 4k ha a tartalom támogatja, nem értem miért. Anno az HBO Max is így indult.
Telekom tv van app.
Szerintetek Vodafone tv boxra várható? Hbo van.
Szép napot mindenkinek ✌️[ Szerkesztve ]
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
qwertly
addikt
válasz l.skywalker #347 üzenetére
Szia!
Sikerült, kikelet lépnem a disney fiólból majd a Firefoxon be a gmail fiókomba és azon keresztül a regisztráció sikerült..
Üdv: -
Szigma70
addikt
válasz l.skywalker #367 üzenetére
Köszi
Akkor így lesz.
Nahh jó, de nem lehet 1 évig SW-ot nézni minden nap
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz AnonymusX #370 üzenetére
Tekintve, hogy a régiónkban pl. a Netflix-et is disposable Revolut kártyával pörgette ingyen hónapokig sok-sok ember, a Disney már elképzelhető, hogy figyelt a részletekre.[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz l.skywalker #369 üzenetére
A bankkártya adataid megadásakor írta, hogy 14 napod van elállni, de csak akkor, ha nem néztél egyáltalán semmit. Ezt írtam feljebb, hogy véleményem szerint ez egy kicsit szigorú feltétel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Most találtam egy ilyet a Súgóközpontban: "Csak részben igénybe vett számlázási időszakokra nem adunk visszatérítést vagy jóváírást."
Majd találtam egy ilyet: Mikor kapom meg a visszatérítést?
Arra nem ír semmit, hogy mikor lehet kérni visszatérítést, de Google-n az US résznél azt írja, hogy előfizetés után három napon belül lehet kérni visszatérítést akkor, ha nem néztél semmilyen tartalmat. Ha valaki bátor ezzel megpróbálhatja végignézni a kínálatot egy egy havi előfizetéssel
-
sith7
félisten
válasz l.skywalker #367 üzenetére
de én SW fanatic vagyok
Vannak ilyen emberek ? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz Szigma70 #362 üzenetére
Ha előfizetsz egy hónapra, egy másik fiókkal kell, különben az ajánlat elvész. Ha időközben lemondod, az is csak azt jelenti, hogy az adott számlázási időszak végéig elérhető marad a szolgáltatás számodra, de annak lejárta után nem terhelnek. Tehát se sima, se lemondós Trial időszak nincs.
Én gondolkodás nélkül előfizettem az éves ajánlatra, de én SW fanatic vagyok és nem használok már régóta virágboltot.
-
negyven2
veterán
It's Always Sunny in Philadelphia esetén az első évadhoz sincs felirat csak szinkron, a többihez van már felirat...
Illetve bár böngészni nem lehet a tartalmat regisztráció nélkül, de ha Google-ben rákeresel akkor meg lehet nézni, elérhető-e itthonról (illetve mennyi évad érhető el). És az érdekesség, hogy sok esetben magyar leírással add ki olyanokat is, amik (meg?) nem érhetőek el. Amúgy úgy keresek rá, hogy Disney+ és a sorozat címe angolul. Illetve használható részben a lengyel oldal is, csak ott meg ugye az a baj, hogy változó a tartalom (pl. már van Lengyelország is benne, de ott pl. nincs It's Always Sunny, míg nálunk van).
Egyébként elvileg a kedvezmény kupon talán átruházható, mert miután megnyitottam az e-mailes linket kért egyből egy e-mail-t (nem azt amivel elő regisztrálva lettem). Sőt igazából kupon kódot add.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ProEvoFan #358 üzenetére
Az szuper. Akkor egyszerre 4 eszközön lehet nézni akár ugyanazzal a fiókkal. Akkor nézhetem mobilon, PC-n, tévén és tableten egyszerre. 4.1-es hangzás
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Sanyi.mTs #360 üzenetére
"Vagy arra van lehetőség, hogy előfizetek 1 hónapra és ha tetszik, akkor előfizetnék (26-a előtt) az előregisztrált akciós éves árra?"
Csak ha másik email címmel regisztrálsz.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Szigma70
addikt
Srácok!
Előregisztráltam, email is megjött, semmi gond. Annyi lenne a kérdésem, hogy tervezem az éves előfizut, mert annyit megér nekem, de elötte azért csak ránéznék én erre a szolgáltatásra. MOst ezzel az előreggel csak az évest tudnám előfizetni ugye?
Ti , hogy oldjátok meg ezt? Először előfizettek egy hónapra, majd ha minden ok, akkor 1 évre?
Vagy, hogy lehetne ezt ésszerüen?
KösziMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Sanyi.mTs
addikt
Ha előfizetek az előregisztrációs akciós éves árra, akkor ha 1-2 héten belül lemondon, mert nem jött be, mennyit utalnak vissza?
Vagy arra van lehetőség, hogy előfizetek 1 hónapra és ha tetszik, akkor előfizetnék (26-a előtt) az előregisztrált akciós éves árra? -
Skillerz
aktív tag
Engem nem érint ugyan, de érdekes ez az új üzletpolitika, hogy a tartalmat csak a fizetés után tudom megnézni, mármint a listát hogy mik vannak fent...mintha a boltba vennék egy dobozt és csak fizetés után tudnám meg mit is vettem..
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz l.skywalker #350 üzenetére
Tesztelve két eszközön.
PCn és tévén egyszerre megy. -
l.skywalker
Topikgazda
FONTOS INFORMÁCIÓ!
A Súgóban ez van a fejlécben:Ha regisztráltál a bevezető ajánlatra, ma megkapod a beváltáshoz szükséges linket tartalmazó e-mailt. Figyeld, hogy megérkezik-e a link. Ne felejtsd el ellenőrizni a levélszemétmappát sem. Ez június 14-én, az indulásunk napján akár 24 órát is igénybe vehet.
-
drk88
senior tag
Én még mindig nem kaptam emailt
-
Kaba
veterán
válasz l.skywalker #351 üzenetére
Az android támogatott, amennyiben androidos akkor működik.
Más gyártók régebbi tévéi sem mennek LG, Samsung, stb.
A Sony ,ha jól emlékszem 2015 óta androidos. Marad még a külső eszköz.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
A szerintem leggyakoribb kérdésekre adott válaszokkal feltöltöttem az Összefoglalót. Minden további javaslatot szívesen fogadok!
-
l.skywalker
Topikgazda
Támogatott Sony TV nincs? Vagy már mindegyik Android TV lett?
Támogatott eszközök | Disney+-súgóközpont (disneyplus.com)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ProEvoFan #349 üzenetére
Az eszközök száma korlátlan. 4 eszközön nézhető egyszerre és 7 fiók hozható létre. Ha jól sejtem egy fiók egyszerre csak egy eszközön futtathat tartalmat, de ennek még utánanézek.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz l.skywalker #348 üzenetére
Összesen mennyi eszköz regisztrálható?
-
l.skywalker
Topikgazda
Érdekesség, a támogatott eszközök között szerepel még az Xbox360 is
Támogatott Xbox-modellek | Disney+ (disneyplus.com)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Mindenképp keresd az Ügyfélszolgálatot: Itt a lap alján a "Hívj minket"
Disney+-súgóközpont (disneyplus.com)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszönöm a gyors válaszodat...
Igen a fiókom létre jött.
Csak amikor fizeni kellet volna vissza dobot, hogy valami miatt nem sikerült..
Megpróbáltam vagy 3-4 mert láttam a banki applikáción, hogy nem volt levonás.
kerestem ,hogy mi a hiba igy jöttem rá, hogy nagyon alacsonyra tettem a netes vásárlási limitet. Módosítottam megfelelő összegre.
De most már nem ajánlja fel a kedvezményes vásárlást.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Only Murders esetén tényleg csak magyar szinkron van, viszont Solar Opposites-nal van felirat is, igaz nem minden részhez (pl. az elsőhöz nincs).
Amúgy Xbox-on, a feliratstílus kezelés az hasonlóan az HBO Max-hoz, rendszer szinten van megoldva. Ami azt jelenti, hogy 100%-os méretben túl nagy (van, hogy a szöveg is kilóg), ennél nagyobb a 150/200% még annál is nagyobb, az 50% meg túl kicsi...
-
l.skywalker
Topikgazda
FONTOS INFORMÁCIÓ!
Ha regisztráltál a bevezető ajánlatra, ma megkapod a beváltáshoz szükséges linket tartalmazó e-mailt. Figyeld, hogy megérkezik-e a link. Ne felejtsd el ellenőrizni a levélszemétmappát sem. Ez június 14-én, az indulásunk napján akár 24 órát is igénybe vehet.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ezt közben a súgóban találtam:
"Ha kiderül, hogy nem rendelkezünk az általad keresett nyelvű hanggal, hangfelirattal vagy felirattal, a visszajelzési űrlapon küldhetsz nekünk kérést. A visszajelzési űrlap megnyitásához lépj a súgóközpont kezdőlapjára, és kattints a keresési sáv alatti Visszajelzés küldése gombra."
Kétlem, hogy ha ma beírod, akkor holnapra lesz, de valszeg ha gyakran jelzünk vissza lehet valami előremozdulás.Most nézem, hogy nincs ilyen Visszajelzés gomb még...
[ Szerkesztve ]
-
Adama123
aktív tag
Disney+ Facebook oldalán írta, hogy délelőtt folyamán mennek ki a regisztrációs emailek.
-
hadam98
senior tag
válasz l.skywalker #338 üzenetére
Eddig ezeket akartam megnézni
Solar Opposites - nincs magyar felirat és szinkron.
Gyilkos a házban - szinkron van viszont magyar felirat nincs.
Én pont az a fajta típus vagyok aki mindent eredeti nyelven néz magyar felirattalEgyébként minden jó, a tartalom is komoly.
-
hadam98
senior tag
Komolyan mondom nem hiszem el. Kapásból az első sorozat amit el indítottam se magyar felirat se szinkron, bezzeg magyar leírás van. Második sorozaton van szinkron, felirat nincs
Hol lehet jelenteni? Nem találom. Köszönöm. -
AnonymusX
senior tag
válasz Chris0321 #319 üzenetére
Nem is azt írtam, hogy lett volna, csak furcsálltam a 14 napos elállás feltételeit. Tegyük fel, hogya TV-s alkalmazás nem az elvárásomnak megfelelően működik a TV-men (mondjuk összeomlik állandóan film nézés közben), akkor nem örülnék, ha buknám az éves díjat, mivel a digitális tartalmat már elkezdtem nézni.
-
l.skywalker
Topikgazda
Segítsetek! Itt részletezi a minőséget eszköztől és kapcsolattól függően: Adathasználat és a streaming minősége a Disney+-on | Disney+ (disneyplus.com)
Most a Win10/11 app az hova fog számítani?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Harbinger85 #332 üzenetére
Netflix-nél sem lehetett, egyszer régen véletlen elő is fizettem rá emiatt
De idővel lesz majd valszeg régióra érvényes külsős adatbázis addig meg kérdezz tőlünk bátran.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz Harbinger85 #330 üzenetére
Pofátlanság. Nem, nem lehet előfizetés nélkül megnézni a videótárat. Bár hirtelen nem tudom máshol is így van-e, HBO Max-nál pl. meglehet, meg úgy rémli ka Prime Videonál is.
-
doc
nagyúr
hm, a Family Guyt elinditottam bongeszobol, gondoltam jo lesz hatterben, de nagyon furan rangatozik-villog a kepe mintha interlace-elt lenne (erdekes modon a beegetett feliratok (pl szinkronhangok felsorolasa mikor indul) jok), ezt mas is tapasztalja?
roppant professzionalis modon telefonnal felvettem mikor isznak a poharbol, rendesen latszik: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Telóra már az éjjel felkerült, és most Windowsra is elérhető az app. Érdeklődnék ,hogy a regisztráció esetén kötelese vagyok előfizetni? csak mert másképp nem tudom megnézni a tartalmat. Előfizetni egyelőre nem akarok, de szeretném tudni, látni mik vannak fent.
-
sith7
félisten
válasz l.skywalker #328 üzenetére
köszi
-
l.skywalker
Topikgazda
Üdv mindenkinek! Akkor ahogy látjuk/tapasztaljuk, elindult a szolgáltatás nálunk is. Az Összefoglalót ennek megfelelően elkezdem feltölteni releváns tartalmakkal - kvázi GY.I.K szerűen. Ha bárkinek van javaslata, milyen kérdéskört érintsen, nyugodtan dobja be, egyébként a Súgó-t fogom szemezgetni:
Disney+-súgóközpont (disneyplus.com)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
vlaszti
csendes tag
Helló!
Nálatok működik a regisztráció Firefoxon?Mert nálam nem rámegyek regisztráció és fekete képernyő fogad nincs rajta semmi csak feketeség. -
modd3r
őstag
Gyors kérdés: a filmek ugye 5.1-es hanggal vannak fent?
Kaba: nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
Én azért reménykedtem, hogy a régi vasárnapi Disney sorozatok is fent lesznek
Ausztrál expressz
Suli....Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Chris0321
addikt
Hello.
Ha esetleg nem jönne meg az aktiváló emil van lehetőség reklamálni? -
norbertoth
senior tag
Nálam is pereg már, brutál jó! Az amit a dsny.pl mutatott, eszméletlen tartalmi mennyiség és minőség!
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
AnonymusX
senior tag
Azt gondoltam volna, hogy 14 nap próbát adnak, ehhez képest annyit írnak a fizetésnél, hogy 14 napon belül jogosult akkor vagy visszatérítésre, ha nem néztél digitális tartalmakat.
-
peestike
őstag
Regisztrálva, kifizetve itt is. Tartalom elsőre van bőven.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
modd3r
őstag
Mik az első tapasztalatok, vélemények?
-
sith7
félisten
Lehet regisztrálni !!!
Megy a Disney !!!!
-
Kaba
veterán
válasz l.skywalker #307 üzenetére
Igen, vélhetően így lesz és a nagyszámú (vannak akik több email címen is regisztráltak) regisztráció miatt lesznek akik csak jóval később kapják meg.
-
norbertoth
senior tag
válasz l.skywalker #307 üzenetére
Jöhet hamarabb is LG tv-n és iphone-on is tölthető már, valszeg mindenhol.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz norbertoth #305 üzenetére
Gyanítom 9 körül kezdik el kiküldeni
-
norbertoth
senior tag
Csak küldenék már a linket ne tököljenek
-
blue eyes
tag
Nálam telefonra már telepíthető az app és működik is.
-
doc
nagyúr
a [link] mar elerheto, de sehol a kedvezmenyes mail, ilyen lassan dolgoznak a serverek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest