Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Chris0321 #2517 üzenetére
Nincs.
Youtube 4K simán megy. SkyShowtime szerintem FullHD. HBO szerintem 720p. Prime videóról nem tudom eldönteni, hogy 720p vagy FullHD.
Youtube vásárolt tartalom meg sosem volt 480p-nél jobb böngészőből (másnak sem tudtommal)Az alkalmazás 4K-ra van állítva.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Chris0321 #2474 üzenetére
Nincs miért büntetést kapnod, mert a szabályok ellen nem vétesz. Az már más - inkább morálisan megkérdőjelezhető dolog - hogy miért érzed úgy, hogy másokat meg kell ítélned az alapján, ahogy az életüket élik. Lelked rajta, de tipikusan az a helyzet, hogy ha nem tetszik inkább ne kommentelj, mert a fogadatlan prókátornak ajtó mögött a helye.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz Chris0321 #2451 üzenetére
Köszi
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Rick4
félisten
válasz Chris0321 #2399 üzenetére
Persze, mindent lehet. Csak ugye ha olvasod is amit írtam, nálam nulla forint sokadik éve, ilyen cosmagod nincs, van 6 deviza számlaszámom egyben, amire röptében tudok váltani a banki árfolyamokhoz képest 5-8 foprinttal kedvezőbben, és persze külföldi számlaszámokra gyorsan és fillkérekért tudok utalni, szoval lehet neked bármid, csak ilyened nem lesz... Olyanod se lesz, hogy gond esetén kb 10 másodperc alatt tiltod a kártyád, meg még hosszasan lehetne sorolni, de ez atopic nem erről szól..
Én a disney rendszerének feltöréséről írtam, nem másról. Ahogy feltörték a ps meg ki tudja, miféle rendszereket, fel fogják ezt is, idő kérdése csak, és ha feltörik, miközben ott vannak az adataid, utalgatnak kicsit, neked meg 10 perc lesz, mire le tudod tiltani a kártyád, másnak meg, aki törölte az adatait, nem lesz ilyen gondja...
De amúgy felőlem te azt csinálsz, amit akarsz. Érdeid nincsenek, a tényekkel még véletlenül serm akarsz képbe kerülni,, kötözködésre meg nem vagyok vevő. Lapozzunk, unalmas vagy..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Chris0321 #2393 üzenetére
Miért bonyolítanám? Bárhol máshol használhatom, és bármikor tilthatom, meg amúgyis ezt használom magyar bank helyett sok sok éve, és már nagyon sok pénzt megspórolt.
Aki aggódik a bankkártya adatai miatt, és nem szeret többezret fizetni magyar bankoknak havidíjra, annak ez egyszerű, nem bonyolult.
Hogy van-e még disney előfizetés mellé, az már csak egy csipet fahéj a kakaó tetején..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bopeti98
őstag
válasz Chris0321 #2387 üzenetére
Igen de itt konkrétan kértem a fiók törlését, ami nem történik meg hiába kérem. Amúgy nem érdekelne, ha csak név, e-mail cím lenne, de a bankkártya adatokat sem tudom törölni, sőt amíg nincs aktív előfizetés, még jelszót sem lehet módosítani. Azért ez elég gáz. Törölhetetlenül el van mentve egy olyan fiókba a bankkártyám, amin még jelszót sem tudok módosítani, csak ha előfizetek újra.
[ Szerkesztve ]
-
chaosmonger
tag
válasz Chris0321 #2321 üzenetére
Nem 8 hónapot fizetett, hanem 8 hónap áráért kapott egy év előfizetést. Mindenki annyit fizetett, tehát ez volt az ára:19890. Most pedig 30900-ért lehet 1 évre előfizetni, ennyi az ára. Teljesen jogos azt mondani, hogy 50%-kal drágább.
Minden marketing bullshitnek nem kell bedőlni. -
arion123hu
tag
-
zseko
veterán
válasz Chris0321 #2240 üzenetére
Én nem panaszkodtam. Véleményt írtam, mindössze másfél sorban. Tudtommal szabad. A panaszkodás kissé máshol kezdődik.
A második hsz bár kissé terjedelmesebb lett, de az se panaszkodás volt, hanem nézőpont kibontás a véleménycseréhez; nem az igazam alátámasztására. Hanem hogy mitől gondolom így. Ettől persze még nincs igazam, ahogy neked meg igazad van abban hogy több nézői réteget is ki kell szolgálnia.
Amúgy meg ez a 'te kezdted' meg annyira gyerekes, én is mondhatnám hogy ha nem reagálsz el se kezdődik, ahogy már sokszor olvastam ezt is leírva: ha nem tetszik, továbbtekersz, nem kötelező elolvasni, reagálni.
Egyébként most fejeztem be a Ms. Marvel sorozatot, mégis jobbnak találom - pedig ebben is volt ami kevésbé tetszett - ami vicces, ha azt nézzük hogy na ez meg aztán végképp nem az én korosztályomnak volt szánva.
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz Chris0321 #2234 üzenetére
Én például nem azt a majomkodást amit végbevittek benne az éneklős bolygón felül többek között pl. 'öribari' címszóval. Az ilyenek nekem se nem poénosak, se nem aranyosak, se nem élvezhetőek. A kezdetekkor - Vasember 1-2, Thor, Amerika kapitány például - még tudták hol a határa a normális poénoknak és nem nyomták fullba a kretént, és imádtam is ezeket. Legalábbis az én szemszögemet így tudom elmagyarázni. Az újabb pókemberfilmekkel is szintúgy ez a bajom, vígjátéknak gyengén szánalmasak a
poénokpoénosnakgondoltszánt jelenetek, például az a vergődés, amit a buszon lejátszik a szemüveggel. Az ilyenek nálam meg is ölik az egész fantasy - sci -fi irányvonalat és hangulatot, így emiatt egy ideje már lejtmenetben vannak nálam az amerikai alkotások az ilyen - számomra - túlzásba esések miatt, egyre kevesebbet is nézek belőlük. Szerencsére bőven van választék más országokból.Persze ettől más még élvezheti ezeket, erre nem is kívánok ráhatással lenni sem - csak ne akarjon meggyőzni a saját igazáról -, ez az egyéni véleményem.
HR24.hu
-
válasz Chris0321 #2142 üzenetére
Közben megleltem. Nekem a monitor olyan 2 méterre van kb a fejemtől
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Chris0321 #2140 üzenetére
Elsődlegesen én ezen nézem: ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144Hz
Most meg azt próbálom kitalálni, hogy mivel megváltozott a betű mérete, hogyan tudom növelni Amúgy jó ez a váltás, a 144 Hz miattbe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Chris0321 #2138 üzenetére
Plusz végre tartja a 144 Hz-et De áttértek Edge motorra...
-
tomp
félisten
válasz Chris0321 #1904 üzenetére
Persze de fullHD és fullHD között is van ám különbség. A Skyizén max nevében fullHD. Valóságban egy 65-ös tv-n moslék. Az HBO Max-on a fullHD ehhez képest nyócká.
A sztereó hangsávval se lenne bajom ha normálisan lenne megcsinálva. 2.1-es soundbarom van de a Sky hangsávja volt a legrosszabb amit valaha hallottam bármelyik streaming szolgáltatótól. -
veterán
válasz Chris0321 #1788 üzenetére
Ez nem igaz. Egy dráma, egy vígjáték, egy mai alapokból építkező sci-fi, egy kalandfilm amiben hús vér emberek reális dolgokat csinálnak, az nem mese. Hogy jelmezbe öltözött szupererős repülő humanoidok dobálnak háztömböket. Na az mese. Ne keverjük a szezont a fazonnal.
-
zseko
veterán
válasz Chris0321 #1708 üzenetére
Várjon hónapokat a végignézéssel aki akar Ilyen erővel visszatérhetnék a hagyományos tévézéshez is. Teljesen kiesek a sorozat atmoszférájából és hangulatából ezzel a hülye húzással, nálam konkrétan az izgalmat és a várást is megöli.
Így el sem kezdem addig amíg nincs egyben kint, vagyis pontosabban az első részt megnézem, hogy bent legyen a listában, de azután jegelem amíg kint nincs mind. A csak angol feliratosakat pedig kifejezetten megvárom (legtöbbet a Netflixen és a Vikin nézek sorozatokat), mert azoknál a nyelv miatt jobb ha több részt nézek egymás után.HR24.hu
-
zoltan6
őstag
válasz Chris0321 #1643 üzenetére
Műholdasról nem tudok nyilatkozni,de amióta a digi szolgáltat az országban azóta van tőlük vezetékes netem/tv-m,sose volt semmi problémám a szolgáltatással.A másik nagy előny náluk hogy nem kell szórakozni mindenféle gagyi boxokkal,kártyákkal a tv-nél,csak monitornak használva a tv-t,hanem csak bedugom a koax kábelt,azt ott a digitális tv jó minőségben.
-
senior tag
válasz Chris0321 #1550 üzenetére
A szervereket bérlik (CDN-ektől), szóval az biztos nem egyszeri költség. A többi lehet.
Mindenesetre a Disney most ott tart, hogy két év után visszahívja a korábbi igazgatót (Meglepő fordulat: újra Bob Iger a Disney vezérigazgatója), ami arra utal, hogy valami még sincs egészen rendben a cég háza táján. (A részvények árfolyama gondolom itt nem sokakat izgat, de mindezen turbulenciák kihatással lehetnek a szolgáltatás árára, meg milyenségére, mint ahogy az éppen történik az HBO Max esetében.)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
-
AnonymusX
senior tag
válasz Chris0321 #319 üzenetére
Nem is azt írtam, hogy lett volna, csak furcsálltam a 14 napos elállás feltételeit. Tegyük fel, hogya TV-s alkalmazás nem az elvárásomnak megfelelően működik a TV-men (mondjuk összeomlik állandóan film nézés közben), akkor nem örülnék, ha buknám az éves díjat, mivel a digitális tartalmat már elkezdtem nézni.
-
negyven2
veterán
válasz Chris0321 #108 üzenetére
Számodra "nézhetetlennel" nagy része. Meg számomra is. Már nagyon nincs ami érdekeljen ott igazából. És bár 4 felé van osztva a havidíj (így nekem csak 1125 Ft havonta a Netflix), de a jelenlegi és az érkező felhozatal már nem igazán érdekel (még a nagynak mondott nevek se mint pl. a Stranger Things S4). Gondolkozok is, hogy kilépjek-e a társaságból.
Viszont ha félreérhető voltam akkor elnézést. Arra akartam csak célozni, hogy jelenleg mint streaming szolgáltaó, a Diseny+ nagyon le van maradva, a saját gyártású tartalmakkal, a többiekhez képest. Ebben a Netflix erősebb, mert bár számunkra "nézhetetlen", azért azt el kell ismerni, hogy ők a 220+ milliós táborukkal porbálnak mindenkit megszólítani, és így mindenkinek saját tartalmat csinálni.
A Diseny + esetében, igazából a Marvel, Star Wars sorozatokon kívül csak a Disney Channel szintű, fiataloknak szóló műsorok vannak rajta mint új tartalom. Az összes többi az a Disney/Fox katalógusnak a hozománya (vagyis nagy részük az amit talán már láttál korábban). Illetve a Disney érdekeltség alá tartozó más televíziós, vagy streaming platformról áthozott tartalmak érhetők el. Ami között persze rengeteg olyan van ami itthon még nem látható (pl. az Abbott Elementary, ami az The Office rajongoknak lehet tetszeni fog).
Ami viszont nekünk pozitívum, hogy az eleve olcsóbb ár mellé megkapjuk a Star+-t is. Amire jönnek majd az R rated sorozatok is. Illetve ebben vannak benne a nem igazán gyerekbarát műsorok (meg pl. a már említett Hulu/FX tartalmak). Itt is lesz nagyon sok olyan, akár heti szinten frissülő sorozat ami egyből jön ide is. De ettől még nem ide lett szánva. Illetve még kérdés, hogy a jogokat hogyan oldják meg, mert sok olyan Hulu/FX sorozat van ami pl. itthon az HBO Max-on érhető el. Elképzelhető olyan is, mindkettőn fent lesz, de az is, hogy csak Max-on.
Amúgy igen, jelenleg ha nem a meglévő tartalmakra kíváncsi valaki a Diseny+-on, hanem csak a Marvel/Star Wars sorozatokra, akkor is megéri ennyiért. Az más saját véleményem, hogy bár nekem tetszettek, tetszenek ezek műsorok, azért én úgy vagyok velük, hogy ha nem Marvel/Star Wars szemüvegen keresztül nézném őket akkor eddig nagyon középszerű a felhozataluk.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Chris0321 #44 üzenetére
Az eddigi mozis vs. Disney+os megjelenéseket alapul véve olyan június eleje lehet, tehát mire nálunk indul elképzelhető, hogy már fent lesz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Prime Video
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest