Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
-
tomp
félisten
válasz l.skywalker #1696 üzenetére
A Titanic vajon miként érkezik?
A régi HD-ben, a felújított 4K, a felújított HD-ben vagy felújított 4K HFR? -
zseko
veterán
Találtam egy filmet, Brahmāstra, amit gondoltam megnézek. Na de olyan balf.sz módon van feltéve, egyszerűen nem is értem ezt hogy vagy miért így.
Én szeretem eredeti hanggal, és magyar felirattal nézni a filmeket, az esetek 90-95%-ában így is teszek. Viszont itt olyan lehetőség van, hogy választhatok:
- megnézem angol szinkronnal és 20 nyelv felirata közül valamelyikkel,
- vagy az extrák között ott van az eredeti hindi hanggal, de csak angol felirattalHR24.hu
-
Góliát
őstag
Sziasztok! Előfizettem a Disney +-ra és a kérdésem, hogy a családban mennyi eszközről nézhetik a filmeket? 2 számítógép és 2 tv van.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
freelancer68
tag
A bankkártya BIN-je (Bank Identification Number) azonosítja a kártyabirtokos számlájának kibocsátó bankját, és lehetővé teszi a tranzakciók megfelelő átirányítását. A BIN jelenleg a számlaszám első hat számjegye.
A revolut kezdetben UK BIN-es kártyát adott, amit lecseréltek. nekem most USA BIN-es visa-t küldtek.
[BIN checker][ Szerkesztve ]
-
senior tag
Amúgy az egész mögött az van, hogy a streaming szolgáltatók minden országban egyedi tartalomkínálatot nyújtanak egyedi áron. Egyfelől a szolgáltató védi a saját bevételét (nem lenne szerencsés, ha a svájciak a 25 eurós(?) svájci előfizetés helyett 6 eurós magyart vennének), másrészt a jogtulajdonosoknak vannak kikötéseik, hogy a tartalmakat pontosan melyik országban lehet szolgáltatni, azaz részükről elvárás a streaming szolgáltató felé, hogy garantálja, hogy az adott tartalom más országból nem lesz elérhető.
Ezt legegyszerűbben a fizetésen keresztül lehet megoldani, ezért van az, hogy egy adott ország előfizetését csak az adott országban kibocsátott kártyával lehet fizetni. Ezt a korlátozást természetesen ki lehet játszani, de az előfizetések túlnyomó részénél működik. (Amúgy a Spotify fórumán explicite is elhangzott, hogy a bankkártyára vonatkozó országszintű megkötés a jogtulajdonosok előírása, nem a Spotify-é.)
A revoluthoz végképp nem értek, de ott mintha pont lett volna lehetőség korábban arra, hogy különböző "nemzetiségű" kártyákat lehessen létrehozni egy adott számlához, és így ki lehetett játszani az ilyen megszorításokat. De lehet, hogy azóta ezeket a réseket befoltozták.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
senior tag
válasz Harbinger85 #1683 üzenetére
De az előbb írtam le, hogy nem így van. Van PayPal-om, töltöttem fel rá összeget, és nem lehetett vele előfizetni. Azt is leírtam, hogy hogy működik a PayPal: a kereskedő/szolgáltató (pl. a Disney) nem láthatja a kártyaadataidat, de azt előírhatja, hogy csak Visa kártyával fizethetsz, csak olyannal, amin van legalább 50 ezer forint fedezet, a kártyatulajdonost Kovács Bélának hívják, és Magyarországon, Budapesten lakik.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
törölt tag
válasz Harbinger85 #1683 üzenetére
Teljesen biztos vagyok benne ,hogy a paypal tranzakciók felé lehetnek opcionális követelései az eladónak.
Ilyen lehet pl. hogy milyen régióra ,milyen kártya kell hogy legyen a paypal mögött.
Hogy csak akkor legyen sikeres a fizetês ha kártya is van és nem csak feltöltött számla stb....stb....Szerintem ezek teljesen logikus lehetőségek és én sem vagyok paypal guru.
-
Harbinger85
aktív tag
A PayPal elvileg egy harmadikfél interfész. A PayPal tudja a te kártyád adataid és leveszi az összeget, majd a PayPal küldi tovább az adott boltnak. Így biztonságosabb, mert nem közvetlenül adod meg a kártya adatokat. Valamint lehetőség van a Pa yPal számládra pénzt feltölteni ,amolyan virtuális pénztárca elven. Szerintem azzal megoldható az előfizetés.
-
senior tag
Tekintve, hogy magyar kártyával fizetsz, ezt nem érzem igazán jó ellenpéldának. (Én próbáltam paypallal fizetni szolgáltatásért (Spotify) úgy, hogy egyáltalán nem volt mögötte bankkártya: nem sikerült...) Nem vagyok egy nagy PayPal guru, de az, hogy az eladó/szolgáltató nem fér hozzá a kártyaadatokhoz, az nem jelenti azt, hogy nem tehet rá megszorításokat: pl. előírhatja, hogy milyen kártyatípusokat (Visa, MC, stb.) fogad el, és éppenséggel országokra vonatkozó korlátozásokat is látok az API-ban.
-
kl122
tag
sziasztok!
kollegámnak próbálok segíteni előfizetni, tudtok esetleg olyan korlátozást a Disney+ nál hogy csak magyarországi bank által kibocsátott kártyával lehet a magyaroszági regisztrációnál fizetni? ugyanis sem az osztrák kártyájával sem a Revolut kártyájával nem tudunk előfizetni neki, folyamatosan visszadobálja a Disney+ rendszere a bankkártyáit, hibát ír ki, pedig az SMS-es ellenőrzés is rendben megtörténik.
van itt olyan aki esetleg külföldi kártyával, vagy akár Revolut/Curve/Wise, stb kártyával elő tudott fizetni?
-
asuskiddd
tag
Bleach-et sikerült feltenniük magyar felirat nélkül (szinkron nem érdekel, de az sincs). Már ment a report. Gondolom ebből is az lesz, mint legutóbb Netflix-en, addig jelentettem a felirat hiányt, amíg inkább leszedték a kínálatból az egész sorozatot.
[ Szerkesztve ]
gyerekemelőlvittedelakarácsonyiajándékát :DD, iPohne 20 Pro Ultra Max TITAN
-
Mrdevil
addikt
válasz l.skywalker #1673 üzenetére
Jaja, Wakandát már várom egy ideje ide. Volt dátuma.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
asuskiddd
tag
Jön a teljes Bleach anime sorozat és a legújabb Thousand-Year Blood War évad is.
[ Szerkesztve ]
gyerekemelőlvittedelakarácsonyiajándékát :DD, iPohne 20 Pro Ultra Max TITAN
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!!
Az felől érdeklődnék, hogy hogyan lehet beállítani, hogy a másodlagos felirat mindig magyar legyen? Az a gondom, hogy ha nézek egy Magyar szinkronos filmet, amiben részenként mondjuk spanyolul beszélnek, akkor kiteszi automatán a másodlagos feliratot, de sajna minden esetben angolul. Nyilván ha menüből választok magyar feliratot, akkor megjelenik a magyar is, de az angol alatt. Hogy lehetne megoldani ha meglehet egyáltalán, hogy a másodlagos felirat magyar legyen és csak akkor jelenjen meg, amikor kell...? Samsung tévén és androidon használom a disney-t.
Válaszokat előre is köszi
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
skroy
senior tag
válasz SH4D0W2011 #1669 üzenetére
Ledaráltam mind a 8 részt, nekem tetszett, jöhet a folytatás.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz SH4D0W2011 #1664 üzenetére
Valószínűleg a netem b*szakodhatott, ma délelőtt már működött. Megnéztem A rendkívüli első részét, beteg.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Bocs nem ide akartam...
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
válasz SH4D0W2011 #1664 üzenetére
A willow sorozat borzasztó gyenge uncsi sajnos.
-
Mrdevil
addikt
Ezt a Páciens nevezetű mini sorozatot nézte valaki? Nézhető?
-
werttzui
addikt
Üdv,hogy lehet évesről havira váltani?
A fordítottját persze leírták .A fióknál nem találom ,bár nem most fog még lejárni az is igaz.PENTAX
-
törölt tag
válasz l.skywalker #1658 üzenetére
Én meg elküldöm a üfsz-nek
-
Adama123
aktív tag
Disney+-on fent lévő sorozatok, amelyekhez van fent magyar szinkron és/vagy felirat, de nem elérhetőek Magyarországon.
-
freelancer68
tag
válasz Donki Hóte #1652 üzenetére
-
zseko
veterán
Én visszakerestem az emailt, abban találtam meg. Rögtön előfizettünk az évesre ahogy indult, azt írja nekem június 15-én újul meg. Másnál lehet pár nap eltérés, mivel nálam problémás volt, nem kaptam emailt az előregisztráció ellenére sem, így telefonon kellett elintéznem náluk.
HR24.hu
-
senior tag
Igen, böngészőből érhető el.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
veterán
válasz freelancer68 #1642 üzenetére
Ezt hol keressem? Az internetes felületen?
A TV-s applikáció menüjében keresgélve a Profil menüpont alatt csak az email cím, jelszó megváltoztatása és új profil felvétele jön fel
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
zseko
veterán
válasz zoltan6 #1647 üzenetére
Műholdast jobb elfelejteni Nekünk az van - más nem is lehet, semmi nincs kiépítve ide (talán a netes Telekom lehetne egyedüli alternatíva, mióta pár hónapja elérhető a gigabit, de náluk meg elvből nem kötnék) - egy szimpla régi 32"-os tévén is már láthatóak a normál adás hibái, kb. indavideo 480-540p , a hd csatornák valamivel jobbak. Én már rég visszamondtam volna, mivel jó tíz évig még tévém sem volt és nem nézek normál tévéadást, de anyumék azt nézik...
HR24.hu
-
Bogyi007
veterán
Nem jobb, Digi moslékká vált kábeltévéről váltottunk Telekom IPTV-re a vizes vb az M4 Sporton azért a Telekomnál élvezhetőbb volt mnt a Digin...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
zoltan6
őstag
válasz Chris0321 #1643 üzenetére
Műholdasról nem tudok nyilatkozni,de amióta a digi szolgáltat az országban azóta van tőlük vezetékes netem/tv-m,sose volt semmi problémám a szolgáltatással.A másik nagy előny náluk hogy nem kell szórakozni mindenféle gagyi boxokkal,kártyákkal a tv-nél,csak monitornak használva a tv-t,hanem csak bedugom a koax kábelt,azt ott a digitális tv jó minőségben.
-
törölt tag
Hurrá. Éljen az ipv6. (és nem csak a diginél)
Trékom nettel és Microsoft párossal napokig szenvedtem mire kiderült ,hogy az ipv6 miatt van a béka s...e alatt a store sebesség xboxon.Trékom üfsz -el kikapcsoltattam távolról úgy ahogy van, és only ipv4. Azóta minden rendben.
Sajnos igen, artól vacak hogy ipv6, meg attól hogy erre a hibára semmiféle érdemi válasz nem jött.
Ja ,de egy igen, Keressem a microsoftot.[ Szerkesztve ]
-
freelancer68
tag
válasz Donki Hóte #1641 üzenetére
Profil - Fiók - Előfizetésnél látszik a következő számlázás dátuma
-
veterán
Mikor kell most fizetni a Disney+ szolgltatásért?
Tavaly fizettem egyben az akcióban, meddig él az előfizetés?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
A februári műsor az US Disney+on. Gondolom némi átfedéssel ránk is vonatkozhat: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Apa+Fia
aktív tag
Sziasztok! MI stick 83 42 hibakódra fut a Disney+. Letöröltem, újra telepítettem, de ezek után is 83 hibát ír. Net rendbe többi stream szolgáltató jól működik. Mi lehet a hiba?
Apa csak 1 van!
-
azbest
félisten
válasz #46824192 #1629 üzenetére
Ahhoz, hogy a caston legyen feliratállítás kettő dolog kell:
- a chromecast minialkalmazásnak támogatnia kell, ami catoláskor a chromecaston elindul és azt külön fejlesztik
- a távirányításra használt készülék appja át is küldjeNos kipróbáltam, webböngészőből átküldve castra nagy méretű feliratos beállítással, a caston is nagy lesz a felirat. Szóval igazad van, hogy kéne tudnia. Az android app nem adja át valsz a méretet. Egyébként én is samsung telefonról (a52s android13) próbáltam, nem tudom csak ezekkel nem jó-e,
Néztem, hogy előjön-e mégis appon belüli felirat beállítás, ha letiltom a rendszer szintű feliratozást, de úgy sem láttam. Ha jól emlékszem appletv vagy prime videó kapcsán kellett letiltanom már ilyet, hogy legyen olyan feliratom, amilyet akartam, de az firetv sticken volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A saját oldaluk szerint is testreszabható.
Gondolom nyílvánvalóan a 2. megkeresésükre a technikus nem egy segítségnyújtó , néhany pontban összerakott doksit írt volna nekem címezve ,hogy mit az amit próbájak ki , hanem annyit közölt volna ,hogy engedjem el ,mert nem változtatható a méret.
Egyébként pontosan tudom ,hogyan kell beállítani ,minden eszközön. Csak a d+ abba az irányba fejlesztett ,hogy a cc átvegye az eszköz beállításait és itt valami valahol nem oké a motorháztető alatt.
Nf és hbo esetében meg más módon állítható, ott működött is rendesen a méretezés, illetve nem is kellett a telefon kisegítő lehetőségeiben konfiguralni semmit.
(Legalabbis így emlékszem rá , mert ma már csak d+ -ra vagyok előfizetve)Még egy gondolat ....
Ha cc-n gyakorlatilag az utolsó csöves lejátszó app is tud felirat méretet / betűtipust konfigurálni, akkor azért na...ugorja már meg a d+ ezt a minimumot.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz #46824192 #1627 üzenetére
Őőő, tudtommal castoláshoz semmilyen feliratméret beállítás nincsen.
A telefonos appon belüli feliratméret úgy állítható, hogy a telefon oprendszerének beállításainál a kisegítő lehetőségek, hallássérültes résznél feliratozáson belül lehet állítani méretet. [link]
A mi sticken a rendes appjából lejátszásnál is a stick oprendszerén belüli beállítást kell megcsinálni, de az sem a castra vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Már egy hete tart hogy a hibajelentésemmel nem tudnak mit kezdeni.
Konkréta a cc2 -re és a xiaomi mi stick -re chromecast módban, hatástalan minden felirat beállítás.
Galaxy a53 és tab s7 szintén zenész. Más egyéb streaming jól működikEgyszerűen mindig default kicsi marad a mérete.
Két nekifutsssal 2x20 perc alatt végigzongoráztuk a lépéseket. Ebből a 2. külön valami technikus kérésére történt.Most ott tartunk ,hogy visszautalnak egy havi költséget és a türelmemet kérik. Aztén jeleztem a hölgynek hogy mivel már magam is számtalanszor mindenfélét kipróbáltam és 2x együtt is ezt megtettük, most már csak akkor hívjanak ha érsemben is tudunk valamit tenni, hiszen több időm már nincs arra ,hogy 20 percig távirányítsanak engem a szobában.
Szóval ha valakinek van ilyen gondja , akkor tegye meg hogy felveteti hibára ,háha gyorsabban megoldódik.
Ami viszont pozitív hogy (idáig úgy tűnik) foglalkoznak a dologgal. Nem úgy mint anno pl. hbo go esetében , ahol mindegy mi volt a hiba, csakte lehetsz a hülye, vagy a telefonod vagy sz@r a neted
Ami negatív ,hogy nagyon nehezen akarta az üfsz megérteni ,hogy ne nyomkodjuk a tv-t, mert semmi köze hozzá. Nagyon kerestette velem a tv-n smart hub és gyorsítótár menüket. Nagy nehezen felfogta hogy ez egy buta tv , nincs net , nincs smart hub, csak egy HDMI
Persze nem ő a hibás , nem kell mindenhez értenie, az anyag amiből dolgozik valszeg az nincs értelmesen összerakva.[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Ez érdekesen hangzik
linkSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
solti
senior tag
Daráljuk a rezidens c sorozatot, hát hihetetlen szar a felirat. Van értelme (hol?) reklamálni? Tippre ez valami ai-os felirat, mert nem hiszem hogy van fordító aki orvosos sorozatban leírja hogy "c metszet" (c section)
-
gyarmatinic
tag
Üdv,
Valaki nem tudja Star Wars Klónok Háborúja sorozatnál, miért hiányzik egy csomószor a magyar szinkron? ha már egyszer készült hozzá, jó lenne nem khmm...olyan helyekről letölteni...
az első 6 részből talán 2 volt magyarulTedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
gabo91
aktív tag
Sziasztok,
Felirat méretét típusát hogy lehet váltohtatni?
Tv-n olvashatatlan, vékony kisméretű fehér betűk vannak szürke háttérben..(netflix vastag félkövér nagy betűt ezzel szemben).
Találtam egy vodeot mi szerint bömgészőbölől belépve van módpsítási lehetőség. Igen... váltpztattam is így ott működik, de mobil appon vagy tv-n nem érzékeli a változtatást....Valami megoldás javaslat? (Nevetséges amúgy hogy ennyire fapados legyen)
-
aXXon
őstag
Szia!
Alternatív forrásból tölts le valami régebbi apk-t, próbaképpen. Android vagy Android TV van rajta?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
r.tom
friss újonc
Sziasztok! Köszönöm! Sajnos nem lett jó. Hibaüzenet: Invalid user session. Pedig meg semmit nem kért. Androidos TV így Windows store nem megy sajnos. Elvileg a TV nek tudni kellene.
-
proof88
addikt
válasz proof88 #1597 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy anyukámnál csak úgy lett megoldva, hogy mint utólag kiderült, van Win10-re is Disney+ app, a Windows Store-ból lehet feltelepíteni, na onnan gond nélkül megy minden, úgyhogy ezt ajánlom inkább böngészőből nézés helyett. Nincs okos TV-nk, csak egy "buta" 10 éves plazma gyönyörű képpel, az van összekötve a számítógéppel, azért a számítógépről szokott menni a film, áthúzva a TV-re.
-
r.tom
friss újonc
A TV új, ez volt az első telepítés, de azért megpróbálom. Nem lehet kompatibilitási gond?
-
r.tom
friss újonc
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Tegnap vettünk egy Orion Smarttv-t a gyerekeknek. Android 11 van rajta , letöltöttem a Disney + alkalmazást. Sajnos indításnál már azt írja ki, hogy baj van a bejelentkezési adatokkal lépjek ki és lépjek be újra és nem megy tovább, pedig még semmilyen belépési adatot nem kért. Köszönöm előre is!
-
norbertoth
senior tag
wow, hasznos hogy megosztottad köszi, esetleg írd meg más idevágó topicocba is hátha másnak is lenne ilyen problémája!
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Kispósi
aktív tag
válasz Kispósi #1605 üzenetére
Na úgy néz ki megtaláltam a ludast, beírom ha valakink hasonló lenne: Kizártam a kábelt és a routert, nem azok voltak. Aztán az Adguard-ot de nem az volt. Végül leválasztottam a hálózatról a szenzort az okosmérőóráról (DSMR) ami küldte Eon-os az üziket Home Assistantba 10 másodpercenként (napelemes téma). Mivel ez wifis ESP, gondolom kicsit túlterhelte a hálózatot.
[ Szerkesztve ]
-
Kispósi
aktív tag
Sziasztok!
Sony 55" XF9005 tv-m van, nemrég fizettem elő Disney+ -ra, és akadnak a műsorok kb 6 másodpercenként. Netflixen nincs ilyen gondom, a netem telekom 1000/1000, és kábelen csatlakozik a tv (de próbáltam Wifin is, 5G). Tegnap már levettem HD-re a beállítsokban (data usage - moderate) de ez sem segített. Volt úraindítás, app újratelepítés is, nem segített. Tapasztaltok hasonlót? Van rá megoldás? -
senior tag
A megfejtés valószínűleg az, hogy az apró betűt is el kell olvasni: sorozatoknál az új részek, vagy az újonnan felkerült évadok is szerepelnek az adott héten. Tehát ha mondjuk az Andor-ból hetente egy részt tesznek fel, akkor az Andor minden héten megjelenik (hiszen újabb rész került belőle fel.) Ahogy néztem, ez más streaming szolgáltatóknál is így van.
-
qqzs
őstag
válasz l.skywalker #1592 üzenetére
Ezeknek a újdonság reklámoknak mi értelme, ha van amit hetek óta újdonságként tűntetnek fel?
Eladó: GTS450
-
törölt tag
válasz norbertoth #1599 üzenetére
Bejelentetted? Maguktól nyilván nem fogják észrevenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest