- Nyomtató topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Boci_83
őstag
Töltsd ki az adatlapodat, mert igy nem nagyon tudnak segíteni, ha azt sem tudni milyen géped van, addig csak találgatás szinten megy a dolog...
És egy tól-ig árat sem ártana letisztázni, vagy hogy mennyi pénzt sikerült keresned, mert az sem mindegy ám.!
Mod: OFF
[Szerkesztve] -
FireKeeper
nagyúr
minek cseréli le? ezt nem értem
az e6850 meg az x2 6000+ nem igazán 1 súlycsoport, na mindegy... hogy mikor kéne lecserélni? azt a jóég se tudja. ma már szinte nem is lehet előre tervezni. én is azért vettem am2-t, hogy talán az új amd procik 1ikét majd beletuszkolom, dehát holvanazmég. sztem amíg egy játék nem megy (25(!)-)30 fps alá, addig játszható, és amíg játszható, adiig nem kell gépet cserélni miatta, ha így nézzük, akkor biztos sokáig jó lehet ez a konf. ha viszont benchmark rekordra hajtasz, akkor meg pár hónap múlva elavult lesz
-
FireKeeper
nagyúr
architektúra=felépítés, az okosok szerint jobb a felépítése az r600-nak.
hhhát, még lehet hogy 50 kicsit sok is egy használt proccértkérd meg h nézze meg hol a vége
mod: #355 állítólag nempersze attól az r600 még egy elég potens gpu. az 512MB meg elég kell hogy legyen, mert az 1 gigás olyan iszonyat drága, hogy nem éri meg
gtx-el egy árban van vagy alig olcsóbb, pedig a +512MB VRAM nem segít OLYAN sokat
[Szerkesztve] -
FireKeeper
nagyúr
ha nem idegenkedsz a tuningtól, mondom, sokat lehet spórolni a procin, egy e4300/e4400-ban is benne lehet a 3GHz... persze amit linkeltél már szerintem alapon is kihajtja a 88GTX-et
a hd2900xt se olyan rossz ám;) az okosok szerint később kijöhet az architektúrális előnye, ami nagy fegyvertény lehet, persze ezt a dx10.1-es kavarodást elnézve sose tudni...
mod: sztem ez egy jó kis build:
cpu: c2d e4400 (a magas szorzó miatt) 27k
mobo: giga p35 ds3r 31k
vga: sap hd 2900xt 512MB 87k
nem tudom, a hsz.-edből arra jutottam, hogy a gépet alkatrészenként akarod megvenni, csak azt nem tudom, ezek közül mi az ami megvan egyáltalán?
[Szerkesztve] -
FireKeeper
nagyúr
játékra sztem (ha a tuningot nem veted meg) egy húzott e4300 is bőven elég, vagy e6x20-ak közül valamelyik. ha úgy 3-3,3 GHz körülire tucc húzni egy c2d-t, az még a 88GTX-et is kihajtja. ha fontos az ár akkor a pentium dual-core e21x0 procik is jók, bár sztem pár ezret megér a +L2 chace.
mázlista, énnekem semmi meló nem volt a nyáron. illetve 2 nap betonozás faterral, de az is inkább szívesség, mintsem fizetett munkaidő -
conair
tag
Ha nyomtatod a pénz azért vehetsz quadot. Tök mindegy hogy renderelsz vagy nem lesz és kész. Egyébként meg választhatsz olyat is mint az enyém 1333-as fsb 2x2 mb cache 2,66 mhz. 45 körül. Ez a cpu is elég jó ár/érték képvisel. Természetesen kell hozzá egy normális lap is.
-
conair
tag
Megfelelne akár a 2900-es széria vagy 8800-as széria akár a gts is 70 rugó környékén, de az sem mindegy, hogy mennyi és milyen rammal és procival hajtod ezt a cuccot, és egy jövőbeni játékról beszélni elég nehéz, mert csúszhat akár több évet is lásd stalker, bár ez igen kemény extrém eset. Szerintem megéri dx10-et venni de csak 8800-as szériából. A 86xx nagyon gyenge. Akkor már inkább 7900gs vagy x1950pro...
-
conair
tag
Vacak a netem. A pénz határozza meg ki milyet tud venni. Szerény véleményem a 8600-os széria nagyon gyenge a 9-et éppenhogy tudja a maga 128 bitjével. 1 nap után visszavittem mikor kaptam egyet és aztán hoztam el a x1950prot. Nem akartam sírni... akkor már inkább 7900gs.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DXRACER Prince L gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest