- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Hővezető paszták
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
mazda626
üzenetére
Mint pl én??

Nem is gondoltam volna, hogy eladom a 320-as GTS-em, de annyira jól tartják az árukat, hogy nem félek eladni és venni valamit. Eredetileg úgy terveztem, hogy 8800GTX lesz, de most ezzel a 10.1-el már nagyon gondolkozik az ember (legalábbis én). Nemcsak azért, mert hogy hű lesz új és az mennyire durva lesz, hanem mert akkor tuti lejjebb mennek a 8800-asok árai és nem szeretnék úgy járni, mint nemrég a Q6600 tulajok. Bár november meg nagyon messze van.
Sőt, ha késnek is, meg nem lesz biztos megint elsőre jó driver, akkor meg szívok. Ehh, nem, asszem mégis hagyom ezt a 10.1-et.... 
A 8800GTS-ből a 640-es jó választás, most már jobban hozzáigazódott az ára a 320-aséhoz és pár játék tényleg kihasználja a több memót (ezért adom el én is). Sok örömed leld benne!
-
max-pain
senior tag
válasz
mazda626
üzenetére
A G80 alapu karik szerintem gyorsan eltunnenek a piacrol.
Ahogy en latom:
G90 a fentebb leirt modon. A csucsverzio ~30%-al gyorsabb lenne a mostani 8800GTX-tol, a butitott verzio kb a mostani 8800GTX szintjen teljesitene.
A G92 eseteben a csucsverzio a mostani 8800GTS szintjen teljesitene es ertelemszeruen lenne belole egy butitott verzio is (ami azert a 8600GTS-t siman hulyereverne).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sőt, ha késnek is, meg nem lesz biztos megint elsőre jó driver, akkor meg szívok. Ehh, nem, asszem mégis hagyom ezt a 10.1-et....