Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• conair

tag

válasz Kleroo #334 üzenetére

Nem tudom nekem írtad-e a kérdésedet, de válaszolok, ha ilyen gépet szeretnél mint az enyém. Ram: 1 évig kb elég lesz kb a 2gb, de mihelyst a MS pistára kényszerít minket a kényelmes ram a 4gb lesz. A proci elég jól húz nagyon nagy változás a legkisebb e2140 után szinkoronban megy ramokkal 400-as fsb-n elég jól húz nincs panasz. A video kari egy kicsit gyenge, jelenleg elég. A 9-es széria nem tudom mikor jön, de már ezzel a karival nem kell ugárlni majd a crysisen. Természetesen ez attól is függ, hogy milyen felbontáson, milyen beállításokkal játszol. Olyan nincs, hogy időt álló gép. Ha most fizetsz sokat később cserélsz, de ha kevesebbet fizetsz hamarabb cserélsz. Döntsd el melyiket szeretnéd ennyi. Nem tudom mit nem tud maxon vinni nekem soha nem volt olyan konfigom ami maxon vitt mindent most kezdem feljebb állítgatni a dolgokat, és kezdem bekapcsolgatni az AA-t is. A fekete macskát a neten a kedvenc játékomat csont nélkül viszi maxon, de remélem majd a crysist sem kell majd lowon futtatni.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák