Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Új hozzászólás Aktív témák
-
loretta95
újonc
Sziasztok. Nekem egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy Wacom Intuos Pen&Touch digitális rajztáblát, ki is próbáltam, szépen működik. De.... olyan 2-3 nap múlva olyat csinál a rajztábla, hogy pl. Paint Tool Sai programot nem úgy kezeli mint ahogy kellene. Na most ezalatt értem azt, hogy nem lehet vele rendesen rajzolni, nem lehet vele egy rendes vonalat rajzolni stb. (kicsit szőkés megfogalmazás ez, de remélem lehet érteni.
). Ez még semmi, hogy ha közel teszem a ceruzát a táblához és próbálom mozgatni, egyszerűen belassul és várhatok majdnem 1 percet mire menne 1-2 cm-t. Volt hogy meguntam ezeket a problémákat, letöröltem a programot, majd újra raktam, utána nem volt vele gond, de most ismét eljátssza ezt velem. Valaki tudna nekem erre tanácsot adni, hogy mit csináljak ezzel a szerencsétlen táblával, vagy laptopommal? Mert minden egyes alkalommal nem akarom újratelepíteni, az már nekem fájna, nem a CD-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest