Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Szuperhősös mókára fókuszál az új GeForce driver
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vélemény: de miért kellene eladni az Intelt?
Aktív témák
-
Csapi007
veterán
Hello
ugyan nem az enyém de érdemes megnénzi ezt. -
Smogus
őstag
Adott a tantárgy aminek a témája a tér és mozgás, és erre kellett egy belső teret formálni amit meg kellett modellezni, és ebben kell egy rövidfilmet felvenni, majd a félév végén pedig egy 2 perces filmet kell benyújtani
Valamint adni kellett az egész feladatnak valami háttérgondolatot
[link][ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz
Hydra SR #4969 üzenetére
a válaszom nem neked szólt b@szki, csak a KÉP ALKÓJÁNAK próbáltam ellensúlyozni a te véleményedet. nem értem mi ebben a furcsa. és különben is csak a véleményemet mondtam el, egy szót sem ejtettem arról, hogy esetleg hülyeség lenne tükröződő felületen lefotózni ugyanezt. részemről lezárva, csak ennyit akatam hozzátenni. kérem kapcsolja ki.
-
Hydra SR
addikt
Nem akarok meccselni csak nem szeretem mikor egymás véleményébe kötünk bele, szerintem azt nem illik mert az olyan, mint ha korlátoznánk, hogy kinek milyen véleménye lehet egy képről. Részemről lezárva, csak ennyit akartam hozzátenni.
-
Hydra SR
addikt
A látványos mivoltát nem vontam kétségbe, csak hogy szerintem passzol-e a témához
Maga a téma és a fények is bárpultra emlékeztetnek engem. Azt pedig ritkán borítja szőnyegpadló
Egyébként is csak apróságként írtam, direkt hozzá is tettem, ez egy másik lehetőség és úgy érzem, megfontolandó, hátha nem direkt van szőnyegen csak azért mert nem gondolt rá.
De nehogy már egymás véleményét véleményezzük, nem kell, hogy egyetértsünk, én leírtam a saját meglátásomat, te is leírhatod a sajátodat, a képről. Eddig nem írtál róla, miért pont az én véleményemre reagálsz?
[ Szerkesztve ]
-
-
ub3r
csendes tag
válasz
ThufirHawat #4957 üzenetére
Igen az enyém. Bámulatos mikre képes egy öngyújtónak a kéken világítós kis része + a hosszú záridő.
-
*Ropi*
félisten
Egy kis divatbemutató az idei Erotika Kiállításról (Hangot adj rá!): [ITT] Vigyázat, kb. 12 MB!
U.i.: ha netán véletlenül valaki ismeri valamelyik lányt, akkor PÜ-ben keressen meg a kontakttal, legyen olyan kedves (szeretném eljuttatni hozzájuk az anyagot)! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ub3r
csendes tag
-
Hydra SR
addikt
válasz
Hydra SR #4943 üzenetére
Hehe, az emlegetett kép éppen nem a 200-assal készült, hanem a 28-80-nal
(és a blende meg az ISO is más volt). Ennek ellenére nem értem, hogyan mozdulhatott be, ha nem volt semmi olyan fény aminek az ereje összemérhető lenne a vakuéval. Felhős ég, erdőben, sziklafal tövében. Jóformán a puskagolyónak sem szabadna bemozdulnia, ha épp elkapom a vakuval
[ Szerkesztve ]
-
Hydra SR
addikt
válasz
ThufirHawat #4937 üzenetére
Thx
Sajna vakuznom kellett és őszintén szólva nem is értem, hogyan mozdulhatott be ennek ellenére. Vaku nélkül ilyen 1/6-okat kaptam, vakuval meg 1/200-on nyomtam szóval elvileg a természetes fényekből nemigen lehet a képen, a vaku meg igen rövid ideig világít. ISO-t azért nyomtam 400-ig mert telemakró volt beépített vakuval, ennél alacsonyabb ISO-n már képtelen volt elvillanni odáig a vaku kellő fényerővel, vagy lehet, hogy csak hülyén viselkedett de csutkára fel volt nyomva a fényereje, ennyi sikerült (200mm@F6.3, kb. 1m-re lehettem a csíboroktól, talán kicsit több). Maradtam volna még kísérletezni de nem lehetett, menni kellett.
A Pilisben voltam, Dömörkaputól nem messze, a Lajosforrás felé vezető út elején (Anna-völgy). Ami fura volt számomra, hogy a csíbor emlékeim szerint elég nagy, akár 5-6cm is lehet. Ezek meg úgy 1-1,5cm-esek voltak. A képek erősen vágva vannak.Többieknek is köszi
-
biggamer
veterán
-
orbano
félisten
válasz
ThufirHawat #4938 üzenetére
Te annyira hülye vagy
novemberben nettó áron vehetek gépet
már számolom vissza a napokat
-
ThufirHawat
senior tag
válasz
Hydra SR #4933 üzenetére
Hydra: A második csíboros nagyon hangulatos lenne, kár hogy bemozdult. ISO-t kicsit feljebb húzhattad volna. Hoomogén hátteres képeknél nem nagy baj, az utólagos zajszűrés nem tudja megenni a részleteket, mivel nincsenek.
Hol volt ez, egyébként? (Kiskoromban nagy "csíbor fun" voltam.)
chungee: Hangulatos, nagyon hangulatos! Kicsit kemények a fények (nem az a kiköpött tájképfotós idő volt), de ennek ellenére igazán szép lett. Még az ellenfényes falév kliséből is sikerült valami szépet kihoznod. Gratu! -
D4rkm4n
őstag
Egy ma készült képem.
-
törölt tag
válasz
Terapeuta #4918 üzenetére
bekented bronzolajjal?
szerintem így is jó,bár ez csak a gépem mindenhatóságát bizonyítjaszerintem:
falas:így jó ahogy van,az élettől majd leugrik a képernyőről
makka:utálom őket mégis megragadtt a szeme
testvérek:játék közben próbáltam elkapni a feszültséget,többé kevésbbé ez sikerült/inkább kevésbé/ viszont a háttérben a kandikáló kisöccs sztem qrva jó
mama:egyszerüen lenyűgözött a lencse
postaláda:babám kreatívítását akartam benmutatani,ti. letört az ajtaja ő meg "hurkatötltő"madzaggal pótolta
ennyi,amúgy meg csak örülgetek itt magamban a cuccnakszten megálapítása csak megerősített,thx szten,egyedűl te kritizáltad
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
#01758976 #4911 üzenetére
Nahh, akkor mondom én:
Mint próbálgatás, mit hogy lehet, hogy nem, stb, úgy elmennek ezek a képek. Jó dolog ez tulajdonképpen, kitanulni mit hogy és mi lesz az eredmény, stb. Viszont, mint közzétehető, közkincsként mutatható képek, még kiforratlanok, nagyon nyersek. Ránézel, és azt mondod, hogy oké fénykép, de nem többet. Az utómunkálatokat is érdemes kitanulni, nagyon sok képből jóval többet ki lehet hozni, mint amit az a gépből kiesve mutat.
Kattintgass sokat, nézd, hogy mások mit csinálnak, hogy csinálják, próbálgasd mit tudsz, jó lesz ez, de egyelőre még látszik, hogy az út elején jársz.
(Kutyát/macskát nem jó dolog szembevakuzni, mert sokkal érzékenyebb a szemük az ilyen villanásokra, és ami nekünk pár másodpercnyi kis pöttyöket eredményez az nekik jóval lassabban regenerálódik)[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
válasz
Szten Márs #4913 üzenetére
Köszi!
Elmentettem ...
A részletes kereső nem működik? Én eddig majdnem mindent ott találtam meg.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
csiga997 #4908 üzenetére
Annyira tudtam, hogy ezt fogod írni
hárásó: ha regelsz magadnak egy uw.hu-s fw.hu-s vagy akármilyen oldalt és csinálsz hozzá egy akármilyen index.html-t hogy ne töröljék a reget, akkor oda olyan méretű képet raksz fel, amilyet akarsz és azt linkelheted, én is így szoktam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igazad van,bocs.
Leméretezve:
[postaláda]ilyen piciben minden részlet oda
/Melyik oldal fogad 5 megánál nagyobb filéket?/
-
orbano
félisten
válasz
#01758976 #4905 üzenetére
[OFF]nem tudom, Neked mekkora monitorod van otthon, biztos egy 30"-os apple, mert nekem 1680x105-ben sem férnek ki a fotóid. ha ezen még túl is teszi magát az ember (8megabiten nem egy nagy érvágás), ezen a hülye oldalon fixen van belőve a kép, tehát az explorer át sem tudja méretezni, hogy a fotóidat egészében élvezhessem.
úgyhogy legalább plz. ünmagukban linkeld be a képeket, hogy láthassuk egyben, vagy ha ez nem megy, méretezd át őket 800x600 környékére, azt biztosan mindenki látja.
[/OFF]
amúgy hangulatos képek
-
törölt tag
Üdv.
Megosztanék pár korai zsengémet egy számomra még ismeretelen géppel.Legyetek szívesek mindent kőkeményen kritizálni.
[dundus lelkem]
[link]
[makka a vakun túl]
[HC. gémerek]
[link] -
marsu
veterán
válasz
ThufirHawat #4903 üzenetére
Az ablakon kinézve látom, hogy körülöttünk az összes hegy teteje benne van a felhőkben ...
De az eső még esik.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Filmvilág
- Villanyszerelés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Vallás
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...