Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Bandesz99
tag
válasz
ThufirHawat #6546 üzenetére
hát az ég tényleg beégett, na majd legközelebb. digitális kép. miért analógnak tünik? élesítést megpróbálom köszi
-
Pangea
csendes tag
válasz
ThufirHawat #6450 üzenetére
-
Fejo
őstag
válasz
ThufirHawat #6344 üzenetére
Ne is mond... Nem értették miért akarok 16 órakor "éjszakai" képeket csinálni, amikor még nincs is sötét...
Április környékén szervezek a haveroknak egy Plitvicei (fotós) hosszúhétvégét, már most közöltem mindenkivel, hogy csak az jöhet, aki csak fényképezőgép+állvány combot hoz. -
Fejo
őstag
válasz
ThufirHawat #6341 üzenetére
Tudom, de sajnos nem egyedül voltam és alkalmazkodnom kellett a többiekhez is...
-
*Ropi*
félisten
válasz
ThufirHawat #6310 üzenetére
Nagyon...nagyon...!...!!...!!!
-
Boxiné
aktív tag
válasz
Atyavilág! Iszonyat jó képeid vannak. Nagyon el tudod kapni a megfelelő pillanatot!
És a felszerelésed sem kutyuli!
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Az állatmakrók nagyon állatok!
Minden elismerésem!
-
Predator...
tag
válasz
ThufirHawat #5691 üzenetére
Pana. FZ30 a gép és raynox 250 az előtét
Ha az oldal alatt a PredatorVision-t érted akkor ott még a G5 van feltüntetve de ezek már az FZ30-al lettek megörökítve.
-
Predator...
tag
válasz
ThufirHawat #5687 üzenetére
na pont ezért tettem fel ide a képeket...
Mindenesetre rád számítottam hogy meg mondod a frankót....
mééég ilyet
Köszöntem
-
Hydra SR
addikt
válasz
ThufirHawat #5649 üzenetére
A tied szebb
Tök gáz, hogy egy csomószor látom itt a szajkó párt a fiókával de egyszerűen nincs alkalmam rendesen lefotózni. 5 percekre tudok kimenni és átlagban minden 3. alkalommal látom őket, de 5 perc alatt nem tudom becserkészni őket a bozótban. Ráadásul többnyire fény sincs. Ezt is elkapkodtam kicsit, nem lett pontos a fókusz, utómunkával próbáltam gatyába rázni. Gondolom ettől lett darabos. -
Hydra SR
addikt
válasz
ThufirHawat #5649 üzenetére
A 200-as Pentaconnal, csak szerintem kicsit mellé élesítettem, nem sokáig csücsült egy helyben. Erősen vágva is van és sok ág lógott be.
-
BEE
addikt
válasz
ThufirHawat #5636 üzenetére
A domboldal nagyon jó, de a felhőkön erősítenék kicsit,
meg én simán levágnám az ég felső felét a világító izével együtt.BEE
-
*Ropi*
félisten
válasz
ThufirHawat #5636 üzenetére
És mi az a hatszögletű fényes valami 11 óránál?
UFO?
-
orbano
félisten
válasz
ThufirHawat #5624 üzenetére
-
Dtomi
őstag
válasz
ThufirHawat #5614 üzenetére
Direkt ilyen mód. Milyen idő is??? úgy szakad a hó fehérváron nem lehet látni.....
-
Dtomi
őstag
válasz
ThufirHawat #5612 üzenetére
30D semmi utólagos állítás nincs így esett ki a gépből. Picture style lett átállítva.
-
BEE
addikt
válasz
ThufirHawat #5127 üzenetére
Jó az a pók, de nekem valamiért most a szúrágás, meg a gombakalap mintája
tetszik leginkább.BEE
-
orbano
félisten
válasz
ThufirHawat #5137 üzenetére
Elkérhetem nagyban?
-
orbano
félisten
válasz
ThufirHawat #5133 üzenetére
szerintem is az a legjobb kép, bár nekem soknak tűnik rajta az élesítés (vagy csak a kis felbontás miatt tűnik furcsa darabosnak?). De ez inkább egyéni preferencia
[ Szerkesztve ]
-
werttzui
addikt
válasz
Na én nem vagyok nagy makrós nekem speciel a 8 as tetszik a legjobban a túrista ösvényes na az király gratu.
-
Hydra SR
addikt
válasz
ThufirHawat #5129 üzenetére
"Háááát minek íratom alá az expo adatokat?" -> de hát ezek szerint jól tippeltem, nem?
Költői kérdés volt, tudtam a választ
Karolópókhoz mindkettőhöz 065mm-t írtál. Én a fehérre gondoltam ami szemből van (imagepage22), az tetszik kifejezetten.
Viszont a 23-asban még mindig nem vagyok biztos: az akkor végülis egy álkaszáspók hasa, ugye?
-
Hydra SR
addikt
válasz
Tetszik az új nyitókép az ugrópókról, egy dolgot kivéve amit már magad is említettél a makrós topicban: egészen szörnyűnek tartom ez a bokeh-et
A karolópók portré is nagyon ütős, azon nincsenek ilyen problémák, gondolom az már a Sigma 150-es volt.
A 23-as egy álkaszáspók lenne alulnézetből? Jól néz ki az is.
A 2-es (megrágott fa, ff) is hangulatos.
Jó lett az ehavi termésed, szerintem jobb az eddigi átlagodnál is.[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz
ThufirHawat #5086 üzenetére
Esküszöm azt hittem már, hogy ontopic leszel, és fotókat linkelsz...
-
werttzui
addikt
válasz
ThufirHawat #5089 üzenetére
Köcce fölfogtam király vagy.
-
werttzui
addikt
válasz
és ha jpg? akkor nincs clarity.Ill a háttérelmosás is kéne .Amúgy köcce fölfogtam
-
tbs
addikt
válasz
-
werttzui
addikt
válasz
ThufirHawat #5082 üzenetére
Itt kezdődnek a gondok a felét nemértem amit írtál
-
ub3r
csendes tag
válasz
ThufirHawat #4957 üzenetére
Igen az enyém. Bámulatos mikre képes egy öngyújtónak a kéken világítós kis része + a hosszú záridő.
-
Hydra SR
addikt
válasz
ThufirHawat #4937 üzenetére
Thx
Sajna vakuznom kellett és őszintén szólva nem is értem, hogyan mozdulhatott be ennek ellenére. Vaku nélkül ilyen 1/6-okat kaptam, vakuval meg 1/200-on nyomtam szóval elvileg a természetes fényekből nemigen lehet a képen, a vaku meg igen rövid ideig világít. ISO-t azért nyomtam 400-ig mert telemakró volt beépített vakuval, ennél alacsonyabb ISO-n már képtelen volt elvillanni odáig a vaku kellő fényerővel, vagy lehet, hogy csak hülyén viselkedett de csutkára fel volt nyomva a fényereje, ennyi sikerült (200mm@F6.3, kb. 1m-re lehettem a csíboroktól, talán kicsit több). Maradtam volna még kísérletezni de nem lehetett, menni kellett.
A Pilisben voltam, Dömörkaputól nem messze, a Lajosforrás felé vezető út elején (Anna-völgy). Ami fura volt számomra, hogy a csíbor emlékeim szerint elég nagy, akár 5-6cm is lehet. Ezek meg úgy 1-1,5cm-esek voltak. A képek erősen vágva vannak.Többieknek is köszi
-
orbano
félisten
válasz
ThufirHawat #4938 üzenetére
Te annyira hülye vagy
novemberben nettó áron vehetek gépet
már számolom vissza a napokat
-
marsu
veterán
válasz
ThufirHawat #4903 üzenetére
Az ablakon kinézve látom, hogy körülöttünk az összes hegy teteje benne van a felhőkben ...
De az eső még esik.
-
BEE
addikt
válasz
ThufirHawat #4729 üzenetére
Hát igen !
A jó képhez bizony szerencse is kell !BEE
-
BEE
addikt
válasz
ThufirHawat #4719 üzenetére
Hűűű azok az ugrópókok !!!
BEE
-
Hydra SR
addikt
válasz
ThufirHawat #4719 üzenetére
A második bivalykabócás, a szöcske portré és a sáskát kajáló darázspókos tetszenek a legjobban
A lepkeszárny részlet se rossz.
A fekete hangya portréban a környezet kuszasága nem tetszik, meg jobb lenne (hehe, na persze) lejjebbről szerintem, de amúgy érdekes ekkora nagyításban. -
*Ropi*
félisten
válasz
ThufirHawat #4662 üzenetére
Most volt időm mégegyszer nekiesni, valami ilyesmire gondoltál?
-
*Ropi*
félisten
válasz
ThufirHawat #4662 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
*Ropi*
félisten
válasz
ThufirHawat #4660 üzenetére
Köszönöm szépen!
A kontraszttal mindig is problémám volt PS-ben, ezen még van mit fejlesztenem, köszönöm a tippet!
Délutáni lapos fények voltak, falombok között átszűrődve.
-
Stitch
őstag
válasz
ThufirHawat #159 üzenetére
Hmm..nekem teljesen úgy tűnik, mintha a 42-es teljesen szórt fényben készült volna..bár jobban belegondolva a szőröket világítja a nap, igaz? Jól sikerült a ''digitális'' derítetés.
Egyébként én is kökörcsineztem, talán egy kicsit komorabbra vettem a hangulatot: [link]. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. -
biggamer
veterán
válasz
ThufirHawat #166 üzenetére
'' Amint elbújtak a kosborok szólok minden létező (na jó, azért nem) topicban, és egyeztetünk valami közös időpontot. ''
Ha elbújtak, elő kell csalogatni őket.
Máskülönben nem lesz fotó. -
Hydra SR
addikt
válasz
ThufirHawat #162 üzenetére
Nem tudod véletlenül, milyen pókokat fotóztam? (szeretem tudni, hogy mit fényképeztem le de azt se tudom, hogyan keressem)
-
Jinxx
senior tag
válasz
ThufirHawat #159 üzenetére
Óriási fantáziád, és látásmódod van a fényképezéshez, élmény nézegetni az oldalad, de asszem már hallhattad ezt párszor. Gratulálok!
-
Stitch
őstag
válasz
ThufirHawat #132 üzenetére
Nagyon tetszik: 2, 32, kökörcsinek; 41, 43 nagyon egyedi. A 42-esnek nagyon szép a megvilágítása, ''előhívása''. Vakuzva van? Lájtrúm? Mi a titkod?
A rovarokért nem vagyok oda..bár kétség kívűl bravúros képek technikailag.
Aktív témák
Hirdetés
- Max
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...