- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topicot zártam, kérem erre fáradni szíveskedjetek: [link]
-
Sucuka
senior tag
Üdv! Nem nagy dolog, de nekem egy örök élmény: 1 képem itt.
-
rumos14
nagyúr
válasz
kiskornel #50011 üzenetére
jól beszélsz. na szóval az úgy volt, hogy bár a képek raw-ban készültek, de valóban nem nagyon foglalkoztam velük, még ott kint, amikor ráértem, mert tudtam h ha hazajövök 900 raw-val, otthon nem lesz időm feldolgozni őket, vagy 2 hétig húzom (ahogy az már megtörént korábban). de megvannak a raw-k, ha egyszer nagyon kedvem lesz pepecselni. pl. a Somewhere in Shenzhen-nel "lett foglalkozva", látszik is rajta.
-
kiskornel
addikt
válasz
rumos14 #50003 üzenetére
Neeem. Nem úszod meg ilyen könnyen. Szóval a legtöbb képnek csak az a baja, hogy nincs utófeldolgozva. Némelyik nagyon helyesen kicsit nagyobb látószöggel készült, mert ott helyben nem volt időd végignézni a terepet. Na de otthon már igazán megvagdoshattad volna a képeket. Pl. gondolkodj 16:9 és 16:10-ben, mert némelyik képen csak az ég, vagy az előtér túl nagy.
Kontraszt, színezet, hőmérséklet, vágások... Én kapásból így ugrottam volna neki. -
válasz
bigmasterg #50004 üzenetére
Ez így van, nullázódni fogunk.
-
törölt tag
válasz
rumos14 #49999 üzenetére
Szerintem ez tenyleg attol fugg, hogy milyen szemmel nezzuk oket, a legtobben sot ugylatom mindenki kritikusan tekint ezekre a kepekre. En ferretettem ezt a szemleletmodot es csak ugy vegigneztem oket, nem tobbet varva mint amilyen celbol keszitetted oket, ezert nekem slideshow-kent nagyon tetszettek, mert valami szokatlant es ujat lattam. Nyilvan ha akarnek en is majdnem mindbe bele tudnek kotni, de szuksegtelen lenne.
-
rumos14
nagyúr
jaja, én is ezzel nyugtattam magam. örökre szóló élmény. legalábbis remélem h a kaják okozta sokkon túlteszem magam és csak a jó fog tartósan megmaradni
látom, bár a képek gyengék de azért mégis sokakat érdekel a téma, írtam a családnak, barátoknak egy kis élménybeszámolót, a mazochisták itt elérik[link]
Chapel: wow, kerek szám, nem volt szándékos
és igen, ez már felmerült h akkor most a fotós cuccra érdemes költeni vagy inkább elutazni az árát
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Horgász topik
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged