Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
garga pista
őstag
Vissza. Meglepő, de az online tv egy extra szolgáltatás és nem KÁBELTtv, mint a neve is mutatja. Azt meg hagyjuk, hogy a tv böngészőből szerencsétlenkedjen vki, vagy laptopot a tv-re kötve. Mind a kettő szenvedés a sima távirányítóhoz képest.
A Digi a kábeltv-t koaxon szolgáltatja és kész (kivéve azt a kevés IPTV-s helyet).
-
pjen
félisten
válasz
garga pista #70998 üzenetére
Vissza olvastál?
-
pjen
félisten
válasz
garga pista #70994 üzenetére
Igaz az, csak olvassál vissza kicsit. Van fórumtárs akinek megy koaxon és ÚTP n is. A DIGI on line pedig megy Tv n is WIFI n. Bár az online valóban nem kabel tv. Mellesleg ha olvasol latod amit írtál az helyes. Fórum társnak kábel Tv előfizuja van mégis tudja neten iy nezni. Én itt befejeztem a továbbiakban nem.érdekel a tém.
-
so_ha
senior tag
Merre tovább, Vodafone Magyarország?
A tévéplatform szempontjából a lényeg a cikk végén:
"Ebben a folyamatban nem csak a háttérrendszert újítjuk meg, hanem lecseréljük az összes, ügyfelet érintő interfészt, tehát a tévés kezelőfelületet, a mobilapplikációt, illetve egy okostévékre fejlesztett appal is bővítjük majd palettát. Az új interaktív tévés platform először a Vodafone előfizetők számára lesz hozzáférhető, később pedig a DIGI és akár az Antenna Hungária ügyfelei is ugyanezt a rendszert használhatják majd." -
4Grider
félisten
válasz
garga pista #70992 üzenetére
Vodához került a UPC vezetékes hálózat.
-
pjen
félisten
válasz
garga pista #70989 üzenetére
Nem vittem félre, csak kiegészítettem amit írtál, amit írtál az helyes, nem is vitattam.
-
volán99
csendes újonc
Ez a régi UPC kábeltévés előfizetőkre vonatkozik? -
wagi
senior tag
Sziasztok.
Diginél koax kábelen jön a szolgáltatás vagy iptv boxos, mint a Telekomnál?
Köszönöm a választ.
-
Lackooo84
nagyúr
Ha valakit érdekel M4 Sport bármikor nézhető magas bitrátájú tűéles képpel 50fps-el, a digi meg beveheti...
-
nfsu17
veterán
Amikor eltüntették a 12mbit (vagy 10?) bitrátát m4hd alól, akkor valóban levették ilyen 4,1-4.5 közé.
De ez csak relative rövid ideig futott így (fél év? se?), aztán emeltek kicsit rajta, mert vagy jöttek a panaszok, vagy már ők se láttak embert a vízben egy vízilabda meccsen (mondjuk most se látni szvsz).
És utána emelték ilyen max 5,4 körülire (kép=5,4; nem a teljes).
Proof1
Proof2
Proof3
Ez nem új, nem történt sztem semmi sem mostanában ezzel.Ha valóban 60MB lenne egy perc, az 8mbit/s teljes (audio+video+txt) sávszélt feltételez.
Az már majdnem a fénykori minőséget hozná.
F1 sprintfutam
3,7GB (másik nézőke szerint 3,68GB)
1:22:00
~6100 kbps teljes bitráta
Ebben van 3 hangsáv, ami most fejből ha jól rémlik:
1.: 384 kbps (5.1 ac3)
2.: 192 ??
3.: 96 ??
Ezt meg kellene néznem, de már lekapcsoltam.Ha ez így van, akkor az audio csak 672 kbps
6100-672
= 5428 kbps a kép -
Jocek1979
csendes tag
bocsánat a sok helyesírási hibáért. Szóval akinek digi-invitel iptv előfizetése van az írja meg nekem hogy meg van e elégedve a minőségével. Most akarok szerződést kötni velük optikai netre és gondoltam akkor a tv-t is kötök velük
-
Jocek1979
csendes tag
sziasztok. megirna nekem valaki hogy ha van valakinek itt digi inviteles iptv je annak milyen a minosege? mosz hiztak be a telepulesunkre z optikai netet és jobbi fognak szerzodest kotni azert kerdeznem a tv minoseget mert a rossz akkor a tv nem leszs elofizetve csak a net losz a valaszt elore is
-
nfsu17
veterán
válasz
Lackooo84 #70970 üzenetére
Maximum esetleg annyi lehet, hogy beálltak 5.4 mbit CBR-re (constant bitrate), bár ehhez analizálni kellene a streamet.
Itt írtam róla, már márciusban is voltak 5.4-es értékei (peak?) az m4-nek.
Most pont nincs korábbról m4 felvételem, mert akkor vennék fel most is, aztán lehetne méretet hasonlítani.
Vagy valaki szóljon, hogy vett-e tegnap f1-et este, és akkor veszek én is fel pont olyan hosszan.
BTW ha a 4,1-ből lenne 5,4, az is "csak" 31%-os emelés, de a számításod szerint 40-ből lett 60, ami 50%-os emelés lenne. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #70966 üzenetére
Fekete kockásodás a kép alján mindig van de az akkor is volt már amikor magas volt még a bitráta annak ehhez nincs köze, már a második full szezont nézzük így mi digisek...
-
-
Lackooo84
nagyúr
Mintha kicsit emeltek volna az M4 bitrátán, mert már nem 40, hanem 60MB körül van egy percnyi felvétel.
-
garga pista
őstag
Egyébként bekerült egy rejtett csatorna a 322 MHz-re, valamilyen Nagra teszt.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
garga pista #70960 üzenetére
Ja, meg sok egyéb mást is, mint pl. videokártya, hangkártya, hálózati kártya, vagy CI+ kártya...
De ha nem tetszik a kártya megnevezés, akkor szólj rá mondjuk a vodafone-ra is.
-
trec12
addikt
válasz
Atis45 #70955 üzenetére
De az sem egyik napról a másikra. Tudtommal legalább 60 nappal előtte értesíteni kell az érintetteket amenyiben megszüntetik a csomagot.....Ha ma közölnék, hogy megszűnik kettő hónapig biztosan meglesz..Nem tartom kizártnak, hogy ez a 2019-es csomag még tavasszal is élni fog....
-
pjen
félisten
válasz
garga pista #70954 üzenetére
Így van, mindenki csak találgat, de a voda is DVB C.
-
superg
senior tag
Most hívtak a digitől a tavalyi hűség lejárt.
Most is hasonló a helyzet: 2023-as csomag 1 év hűséggel 6400ft 3 hónapig aztán 8900ft
Tehát megint emeltek az inflára hivatkozva,és persze a hűség alatt is emelhetnek csak a kedvezményre vonatkozik a hűség.Az eltünő dvb-c -hez:
Azért szerintem hogy mikorra ér ide a változás az még erősen kérdéses.Azért is szar aki most tervez venni dvb-c boxot ,mert nem tudni meddig marad a jelenlegi rendszer -
mcll
senior tag
Én is mindenképp várnék. Jó eséllyel a DVB-C is megszűnik és IPTV alapra kerül az egész platform. Vagy akár ha CI+ lesz akkor integrált kártyás is lehet, ami azt jelenti hogy csak szolgabox fog működni, saját box nem. Mindenesetre most elég képlékeny minden, nem nagyon ruháznék be semmire, mert max egy éven belül úgyis változás lesz.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
garga pista #70945 üzenetére
Köszönöm a válaszod! És mindenkinek. Sokat segítettetek.
-
Csabee.
nagyúr
Ha linkelsz egyet megköszönném. Én ezt találtam. Amiko Impulse T2/C földi- és kábelvevő 18.000 Ft-ért.
ui. Láttam van Amiko-ba 4K-s kimenettel rendelkező is. Érdemes lenne azt venni?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #70941 üzenetére
Szia, közben én is néztem hogy ez nem tudja a c-t. De ha veszek egy DVB-C-s bodot akkor működhet az elképzelésem? Köszönöm a gyors választ és hogy felhívtad a figyelmem a hibára.
-
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni, hátha van valakinek személyes tapasztalta is.
Ha van egy monitorom ami hangszóróval rendelkezik, azt hogy tudnám TV-vé alakítani? A falból jön a Digi tv koaxon. Ha veszek egy sima Set-top boxot és oda bedugom a koaxot, majd a boxból HDMI-n a Monitorba, akkor működhet a dolog? Befogja a set top box a digi jelét? Személyes tapasztalat van valakinek esetleg?
Ezt a boxot néztem ki: Nokia TR 6000 -
trec12
addikt
válasz
Calogero #70936 üzenetére
"Erre kapából azt válaszolta, hogy a Digi TV szolgáltatása prémium minőségű, jobb a többi szolgáltatónál is..."
Sírjunk v. nevessünk. Prémium ja. No komment.... (Ahol most vagyok akkor az mi? Itt sincsen kódolva semmi, DVB-C, full bitráta. Akkor erre már nincs is fokozat....
Engem még nem hívtak. Jobb is...Mondjuk van tőlük wifi6-os routerem a 2019-es csomag mellé lehet ezért nem zargatnak.
-
Calogero
addikt
Én még mindig 5 999 Ft-ot fizetek 3 szolgáltatásért 2 szerződésnél is (még a 2019-es csomagban vagyok)
Vagy két hete elkezdtek hívogatni, amire a telefon kiírta, hogy lehetséges csaló. Ezért nem vettem fel. Később kiderült hogy a Digi az. Így amikor újra hívtak felvettem.
Egy kedves hölgy volt a vonal másik végén, és a wifi 6-os csomagot akarta először rám tukmálni, de amikor közöltem hogy saját routert használok és az már tudja ezt a szolgáltatást, akkor taktikát váltott.
Mondta hogy ha új csomagom lesz és vállalom e-packot akkor kedvezményesen vásárolhatok náluk tv-t. Válaszoltam neki, hogy nagyon gyér gyenge minőségű a tv felhozataluk, bár az önök tv szolgáltatásuknak pont megfelelő. Erre kapából azt válaszolta, hogy a Digi TV szolgáltatása prémium minőségű, jobb a többi szolgáltatónál is, mert pl nem kell külön boxot használni.
Ezek után megkérdeztem, hogy kötelező csomagot váltanom most, azt mondta nem.
Közöltem vele, akkor szeretném a jelenlegi csomagot megtartani, és továbbra is fenntartom azt a nyilatkozatomat, hogy semmilyen telefonos megkereséshez nem járulok hozzá, szerződéskötéskor is ezt ikszeltem be. Megnézte a gépbe és közölte hogy tényleg, majd elnézést kért a zavarásért, és elköszöntünk egymástól. -
Liso
csendes tag
Megérkeztek a várva várt számláim. Május óta nem kaptam tőlük egy darab számlát se, pedig telefonon reklamáltam.
Most sikerült bepótolniuk...
A probléma igazából az, hogy meg se kérdeztek és júniustól egy sokkal drágább csomagba raktak hűséggel ( 5990-ből 7890 lett).
A kérdésem az lenne, hogy másnak is ez a konstrukciója van ezekkel az árakkal vagy lehet még csökkenteni? Pl. telefon lemondása.
Jelenlegi helyzet:
A TV-t le akartam mondani mivel nem igazán nézzük, amikor igen akkor pedig Telekom TVGO mivel a minőség kritikán aluli. Ma elballagok hozzájuk és a koaxot a nyakuk köré tekerem( csak vicc a koax értékes).
-
Jahno
veterán
Na, annyit vacakoltok, hogy megnéztem nálam is a jelminőséget, aztán sokszor 40% alatti. Lehet átdugdosok ezt-azt.
-
Hulot
tag
Kaptam két novemberi számlát. Mi az az adminisztrációs díj?
Egyikben 500 FT, másikban már 1000 Ft. -
Jocek1979
csendes tag
szia en nem vagyok biztos benne hogy iptv lessz a szorolapon fel van tuntetve hogy akár beltéri egység nélkül eggy távirányitoval is a tv reklamjanal . legalabbis remelem hogy koax lessz nem iptv mert jobb lenne ha vegre megtudnak szabadulni a beltéri egységektől van eggy ujj tv es eddig csak kijelzonek lehetett hasznalni dvb-c el ez megszunne de az is lehet lehet majd valasztani melyiket akarjuk?
-
Mate
nagyúr
válasz
norby91 #70913 üzenetére
IPTV lesz elvileg. Gyakorlatilag annyi fog változni, hogy a netet optikán kapod és nem rézen. Az IPTV rendszer ugyan az lesz, mint eddig. Még az eszközök is.
#70912trec12: Ezt senki nem tudja még. Új IPTV rendszer jelenleg nincs. Régi inviteles van.
#70915frici69: Kapsz majd egy 4 portos ONT-t. 3 TV esetén 1-es porton lesz a net, a másik három pedig TV-re konfigurálva.
-
allfinanz
senior tag
https://digi.hu/uploads/E_melleklet_Csatornakiosztas_12_01_cdd5a37ce5.pdf
2024. január 1. napjától a CBS Reality csatorna helyett a FilmMánia kerül elosztásra. -
norby91
tag
Pápa-Tapolcafő
Egyelőre nincs benne a decembertől hatályos ÁSZF "F" mellékletben, de talán belekerül mire hatályos lesz.
Hálózat kész, 2 héten belül lesz szerződéskötés...
Nem tudom elképzelni, hogy nálunk másféle fejlesztés lenne, mint amit a többi Pápa környéki településen végeztek. Ott van IPTV a dokumentum alapján.Biztató ez, köszi az infót.
Ügyfélszolgálattól már kérdeztem korábban, de értelmes választ nem tudtak irni, csak egy sablonszöveg jött kb. -
frici69
tag
Sziasztok! Holnap jönnek hozzánk bekötni az optikát. Net+telefon+3TV-t kértünk. Tudnátok abban segíteni, hogy a routertől ilyenkor milyen megoldással kötik a 3 boxot? Úgy tudom IPTV lesz!
Előre is köszönöm! -
pjen
félisten
Igen Amiko nálam is felvesz Ts formátumban és bárhol le tudom játszani, viszont van 3 különböző pvr képes Tv m, mindegyik csak a saját felvételét játsza le. Ráadásul csak antenna bemenetről hajlandó felvenni. Ahogy erőltetik a boxokat egyre értelmetlenebb funkció lesz a PVR.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest