Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Van valakinek összehasonlitási alapja a Digi kontra Telekom?
Minőség , net sebesség stb!
Nálunk most épiti a tkom a rendszert!
üdv -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Másnál van tv adás Debrecenben?
Reggelelment a net azóta nincs adás! Csak net!
üdv -
nagyfejü
őstag
Mi ez a xarság a digi től???
A tv kiirta hogy uj csatornát talált. Lefuttattam a keresőt. És!!!!Mi ez az össze-visszaság?????A csatornák random módon! Ki találta ezt ki????? -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Ha ce alatt kodi rol neznem a mindig tv t kell hozza elofizetes v az ingyenes nezheto az app al? -
nagyfejü
őstag
válasz
szabogabor10 #58109 üzenetére
Azert a legnagyobb veszteseg Horty Gabor volt!!!
Igaz sportklubos volt!!! -
nagyfejü
őstag
válasz
Watt25 #54505 üzenetére
A másik tv 100% jelszintet mutat . Az egy régebbi plazma , azzal nincs baj. A másik egy LG led tv . Igazábol csak a digisport 1 hiánya tünt fel. Az az 1 adó ahol kiirja hogy nincs jel. Próbáltam ujrahangolni , akkor is ugyanaz. Valaki belinkelt egy 6DB el csillapitót hogy ez kell nekem. Ok! fix csillapitásu. Tegnap beraktam és ds1 továbbra sincs jel és az m4 sporton csak hang van. Ennyit vettem észre.
üdv -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Beraktam az álltalatok ajánlott csillapitót és SEMMI VÁLTOZÁS! Bár van igy már szétesik az m4 spot!
A digisport1 továbbra sem jön be azt irja az LG hogy nincs jel! -
nagyfejü
őstag
Köszönöm mindenkinek!! Azért értetlenkedtem mert csak az egyiken nincs néhány adás.
üdv
-
nagyfejü
őstag
sziasztok!
Mi van akkor ha az egyik tv n egy ideje nincs pár adó??? Azt irja nincs jel!!!! pl Digisport1. Nem lett piszkálva eddig jó volt. A másik tv n semmi gond!!!!!!üdv
-
nagyfejü
őstag
Üdv!
Debrecenben társasház , az egyik szobában lévő plasma tv ok! A másik szobában lévő lg smart hülyéskedik egy ideje. Digisport 1 azt irja nincs jel!!! Egy pár napja tünt fel csak. Mi lehet a baj?,
üdv
-
nagyfejü
őstag
köszönöm mindkettötöknek!
-
nagyfejü
őstag
üdv urak!
valiki tudna adni 1 müködö spiler tv stream linket?
Akár privátban.üdv
-
nagyfejü
őstag
hali!
valaki nem tud spiler vagy moto gp stream ot ami müködik is??
üdv
-
nagyfejü
őstag
Debrecenben is van.
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Anyámék most kötötték meg a digi mini csomagot. Az a kérdésem , itt is jönek az adók digitálisan is? Ebben a csomagban van hd adás?
üdv
-
nagyfejü
őstag
hali.
Lehet csak tv re kötni a diginél szerzödést? /kábeles/
üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Valaki nem tud egy működö M4 streamot ami külföldön , külföldi ip cimmel is működik?????
üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Adott egy LG 43LF630V tv. Eltünt az M4. Próbáltam a gyári beállitások visszaállitásával, próbáltam kézzel megadni a frekit, de nincs sehol.Igaz kézi keresésnél kiirja hogy talált 7 uj adot de akkor sincs M4.
Valakinek valami ötlet?üdv
-
nagyfejü
őstag
HALI!
A digi online alkalmazást hány készüléken lehet futtatni otthon? A tab on mindig azt irja sikertelen azonositás. Ez mitől lehet? /felh.név , jelszó jó/
üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
megjavult a rossz tv-m!!!!!!!! Csoda történt! Ugyanis a Digi szerint az én tv m romlott el!!!!!!!!!!!!!
Lehet közrejátszott a csodában az a tény hogy du. itt volt a lépcsőházban a digis rohamosztag , és amikor elmentek ajelerősség és a jelszint is 100% lett!!
A vasárnapi 35% hoz képest csoda!!!!!!!!!!
Dehát első körben mindig az user a " hülye" !! -
nagyfejü
őstag
" Tisztelt Előfizetőnk!
Amennyiben nem rendelkezik a szolgáltató által biztosított digitális Box-al, az ellenőrzésre térítés ellenében van lehetőség.
A kiszállás és a helyszíni javítás díja az Általános Szerződési Feltételek 3. számú mellékletében kerül meghatározásra.Általános Szerződési Feltételeink A-D. mellékletében foglaltak alapján kérjük engedje meg, hogy az alábbiakról tájékoztassuk.
Kiszállási díj - 2.500 Ft
Amennyiben a fenti feltételekkel igényli a kiszállást kérjük jelezze felénk annak érdekében, hogy bejelentését továbbíthassuk illetékes munkatársaink felé."
Most mi van???
Miért kell nekem box??????
És mit akar nálam javitani????
vagy ha a lépcsőházban van baj a rendszerükkel azt is velem fizettetik ki??? -
nagyfejü
őstag
Hali!
Mi a fenét csinálhat a digi?? Napok óta egyes csatornáknak csak 36% jelminősége van!!! Pont amit néznék.
Másnál is van?,/debrecen/üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Egy kérdés. ha lejár a húségidő és megemelik a havidijat , akkor ha ujra kötök velük hűségidőt akkor változik az ár????üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Bekockásodnak az adok néha. most néztem :
-jelerősség 100
-jelminőség 36 - 50Ez mit jelent? Másnél is kockásodik , vagy más baj van / kábelezés/ ?,
jah Debrecen ről van szó.üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
hátha még beleférne a Speedway GP is!!!!! Amit a rohadék sport tv 0.00 - 03.00 bezárólag közvetit!!!!!!
Nézd akkor ha érdekel alapon. -
nagyfejü
őstag
Hali!
A digi online alkalmazás működik külföldön is?? Mondjuk olaszba??
üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Ha letelt a hűségidő / 2év / akkor lehet valamit trükközni ? Új hűségidő vagy valami?üdv
-
nagyfejü
őstag
A Galaxy tv n jó az adás , csak lassan mást is mutathatnának mint a pánikszobát sötétben!!
-
nagyfejü
őstag
Most meg mi a túróért kavarta össze a csatornákat a digi????/ Debrecen
-
nagyfejü
őstag
válasz
Penge@Borisz #32753 üzenetére
Hali!
te csak spontán kifogtál egy hülyét! Tegnap voltam benn /Debrecen/ és közölték POZITIV IRÁNYBAN BÁRMIKOR LEHET MÓDOSITANI!!
Csökkenteni nem lehet csak!!!
üdv
-
nagyfejü
őstag
válasz
szili.tamas1 #31143 üzenetére
Észre sem vettem!
bizonyára annyira........
-
nagyfejü
őstag
Debrecenben már van rtl klub HD.
-
nagyfejü
őstag
nem tudo mit csinál tegnap óta a digi de Debrecenben sokszor van Az adás nem elérhető müsor!!??
-
nagyfejü
őstag
Nálunk Debrecenben csak az ESP2 van HD ban Tegnap este óta. Az ESP HD t megtalálja de " az adás nem elérhetó "
Várok.
-
nagyfejü
őstag
válasz
ggbuffon1897 #24906 üzenetére
hALI!
Nekem lassan 5 éve van digi m! Előtte upc volt! Igaz akkor még nem volt " lapos " tv m abban nem tudok külömbséget tenni. A TV szerintem korrekt , legalábbis debrecenben. Amikor bejött a digi bótoltam a szerelőkkel kábelt meg dugókat és átkábeleztem az egész lakást! Én azóta nem nyivákolok nem pixeles a kép ,nem mellékesen ingyen HD adók. A képminőség korrekt! a csatornarendezés meg hát.....
A net 80/25 / N.. letöltés 10.4/MBs feltöltés 3.2MB/s / !!!! Az 5 év alatt egyszer volt csomagvesztésem amit a bejelentés után javitottak. De akkor is volt net!
STABIL! Jah és mindez br.5600Ft /hó !!!!!! -
nagyfejü
őstag
Hali.
Mi van a Life Network-el?? Debrecenben nincs /digitálison/ . Analógon meg alóókép és valami hang.
üdv
-
nagyfejü
őstag
HALI!
tudja valaki mennyit kóstál az e számlával utalni??
-
nagyfejü
őstag
Hali!
A histoty csatiról nem lehet eltüntetni valahogy a feliratokat??
üdv -
nagyfejü
őstag
Most ugy őszintén : Mi a fenének rakta be a digi a bbc knowledge szart?? Aki tud englisül annak lehet jó de aki nem az.......!!!!!!
-
nagyfejü
őstag
Debrecenben digitálison nincs AXN! Vagy csak nekem?
-
nagyfejü
őstag
hali!
Debrecenben a digitális csatornákon az rtl klub alapból adja az eredeti hangot? Most megy a kincses sziget és ha elviszem más adóra utána vissza akkor németül beszél! Beállitom a hangsávot magyarra , elviszem más adóra , visszaviszem és NÉMET! Eddig ilyen gondom nem volt! -
nagyfejü
őstag
Nálam aPana plazma még most sem hajlandó normális keresésre!!
Ország - Finnország
Város - Helsinkiés láss csodát mindent megtalál!! /Digitális csatornán
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Jól láttam 08.05-től kiveszik a digitálisból a Viasat Nature és az I.D. csatornákat??
üdv -
nagyfejü
őstag
Hali Nekem Debrecenben a Pana továbbra sem lát digitális adást Magyarország beállitásnál.Finnország ok. Akkor most van ahol trükközni kell van ahol nem???
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest