- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
Az IASa 30-40-ig lehetne, erre 31, a dmg meg 340-400-ig az meg 354, szóval mindkét változója alacsony roll, ahhoz meg azért - legalábbis nekem - a Lo drága, hogy bármikor csináljak egyet. Így lett egy még középszerűséget sem elérő griefem, persze amit eddig használt a smiter annál talán jobb lesz, 1-2 kulcs és megmondom.
-
wm2
őstag
Semmi ilyet nem írtam. Volt pár millám, gambleztam. Nem tudom mi bajod. Egyébként sokkal nehezebb eladni azokat a gyűrűket, amelyeken nincs egy jó str vagy dex. Tapasztalat, mert sokat cratoltam. Hiába volt rajta jó duál. Sokkal könnyebb, ha van. Illetve ne régi non-ladderesként gondolkodj. A D2R ladder teljesen más. Aztán, a perf Raven de még a 230-240 is drága. Egy perf olyan 750-800.
-
LZs?!
aktív tag
@Blizz
Köszi szépen.
A Death mindenképpen eth alapba menne.
A BA-t a köveketők miatt preferálnám:
- sokkal kevesebb str & dex req
- one-hand dmg kvázi ugyanaz (technikailag picit több az átlag)
- range ugyanaz
- gyorsabb
- messze a legjobban néz ki@Blizz & Vismajor01
Re. Grief - köszi szépen.
Csak igyekeznék kevésbé 'nyílvánvalóan' csinálni.
-
Peddy789
őstag
Egy szinte perfekt griefhez lett szerencsem, phase bladeben.
plus stormshield socket nelkul egyelore (de gondolom egy ist kellene bele): #15201Peddy789 itt kepswappon 2 wizzspike amikbe ugyancsak istet kellene rakni.
Lehetne swappon 2 alibaba vagy gull dagger, de nemtudom mennyire szamit az a sok plusz mf amikor ugyis runaert tolom, es igy swappon sok a mana, gyorsabb sokkal a find item, a tele, a shout. -
Peddy789
őstag
A repair cost valoban eleg huzos, de annyi goldom van a sok travi runbol hogy mar unom el gamblezni, szoval ez nem akkora problema.
A defense azert szamit valamennyire, kiszamoltam hogy pl traviban a kulonbseg esely hogy megutnek valami 4% a mage plate es maxos archon plate kozott. A superior azert kell mert a kulonbseg meg mindig 1-2% hit chance a nagy defense es kicsi kozott, a maxos defenset pedig altalaban a superior armorokal könnyebb elerni, mert ott alapbol max ertek van + a %.
Meg ott a problema hogy egyszeruen nehezebb eladni ha valami szar pancelba van belerakva.#15320wm2: Az uppoltnak nem tul nagy az str req ?
Sajnos feher itemeket mar nemsokat talalok, most scak trav runokat tolok.
Berserk barb trav farm 15 run 16-17 perc alatt?Most jelenleg ezt tolom, eddig 135 runnal tartok asszem, szerintem egy ezrest illene belerakni
., de minimum 1 - 2 hrt szeretnek kiszedni.
A guideban amugy phase blade 6 ist van (vagy gull / alibab), de egyelore ugyerzem a storm shield tobbet segit, mert meg igyis neha tul nagyokat kapok es kicsit varni kell amig tolt a poti.
Nemtudom van e valakinek tippje hogyan lehetne meg jobban optimalizalni / gyorsitani.
-
zsirfecske
addikt
homunculus-al tolom 10k poison nova dmg-el offhand MF nélkül, és nem szenvedek hell-en.
ha azt erre a splendorra cserélem, akkor csak a block kuka, a mana regen csökken picit, a res-t kell megoldani máshogy, meg persze -1 a summon ágra, -3 a curse ágra, viszont cserébe van +10 fcr, +20 mf, +2 a poison novára. szerintem tudna gyorsítani a tempón, nem gondolom hogy ettől rögtön nm-re kéne visszarepülni.
de akkor berakom stash-be, elfér, max mf buildhez jól jöhet. amúgy sztem mf swap-ra is jobb mint egy béna unique shield, vagy egy rhyme, bár utóbbi is tehető bele bármikor.
-
Peddy789
őstag
Szerintem nincs igazad, mire alapozod ezt az allitasodat?
https://diablo-archive.fandom.com/wiki/Crushing_Blow_(Diablo_II)
"Crushing blows are less effective with more players in a game. The value that monster health is multiplied by is applied as a divisor for the crushing blow. For example, if a monster has 4 times the health due to players in a game, a melee attack will remove 1/16 of the health from a normal monster." -
zsirfecske
addikt
ez téves, a 12% damage goes to mana azt jelenti, hogy manát generál a bekapott sebzés 12%-ában, nem csökkent semmit!
szerk.:
azzal együtt ez fura, mert a forti a fury druidomon nem igazán pumpál manát, ezért is akarom a dual leech gyűrűt annyira elérni már szintben. pedig sebezni sebeznek mert a res alacsony, de a life magas és a lifetap/steal miatt nem mozog nagyon. -
wm2
őstag
HC-n Night elején ilyenekben tolom. Meg persze egy 3 sox armor rubinttal. :-) Crushflange + kéne egy Goblin és van 63% Crushing Blow (majd hétvégén jelentkezem érte, mert nem sok időm van). Lvl 50 környékén meg jöhetnek a + 1 all sk blood amuk és jobb glovesek. Nagyon araszolgatós, de sküszöm élvezem! Tököm kivolt non-ladderen az "O Shako 139 def" (válasz "crap, need 141")-ből. Rém unalmas volt.
-
wm2
őstag
Azt, hogy nem mindegy milyen GC-t kapsz. Clean vagy + life. De hiába kapsz egy lifeos Ama Passive vagy Necro Cursest, esetleg Assa Martialt, kuka. A max ar small charmnak nem muszáj perfectnek lenni, akkor is többet fog érni pl. egy barbnak a clean sk-től. A Bow GC 7 frw meg sokszor drágább, mint mondjuk 30+ élettel. A sorcok mf-elő karik, általában 1-2 GC-t hordanak, amúgy tele vannak 7mf + mana smallokkal stb. De még ott sem mindegy, hogy light vagy fire a GC. Clean vagy +life. Általában a light-cold-fire a sorrend árban. A light + life a drágább. Firet sokszor alig lehet eladni. A clean ladder közepén már eladhatatlan. Oda akartam kilyukadni, hogy én inkább veszek, mint elpazaroljak rá 40 ametisztet vagy rubint. A PC más tészta. Azért 10x drágább, mert pl. egy smiternél nem játszik a max dmg ar és a life leech. Neki az a jó, ha minél több life GC van az inventoryban. Árban partiban max. egy Ele vagy Java + life van vele. De sokszor fizettem már rá egyJava 40+ GC-re, hogy Pala 40+-t kapjak.
@ncc1701: vagy Last Wish. Barb mercel, akinek szintén LW van.
-
wm2
őstag
Pont, hogy a small charmok érik meg. Pl. a 3-20-20, 5 all res 20 life, 20 life 17 mana stb. Szerintem. Gyakorlatilag egy GC ér sokat. A Paladin combat. Ahol játszik a max dmg/ar a GC le lesz cserélve egy idő után. De próbálj eladni egy Ama Passive GC 40 lifeot sokért. Good luck.
-
_drk
addikt
Hát kezdőnek már nem nevezném. Nyilván messze az endgame de na. Megsérted a druidám!
Ezt a Players3-at nem vágtam, köszi!
Még most kiélvezem, hogy peregnek a cuccok! Már van +5 karim, amin tárolom őket.
Esnek a low level set itemek, meg sok speciális tárgy minden karinak. Tele vagyok Unique fegyverekkel. Tök jó őket nézegetni. Már van egy jó Nekro/Amazon/Barbár alap Nightmare-re.Univerzális van kevés:pl armor, meg öv,pajzs.
Farmguide-ot nem találtam, csak hogy 2-300% között meg is lehet állni, úgy se esik több.
De olyat most találtam, hogy nekem kell cucc Anderieltől amit ő dobhat és az nekem nagyon jó lesz! -
savior
őstag
Nem úgy működik mint a d3-ban, hogy a barbár forgás közben követi a kurzort.
Kattintok, odapörög, máshova kattintok aztán átpörög oda. Ha mobra kattintok akkor üt vagy nem csinál semmit. Egyhelyben pörögni nem tud. A csata felében a levegőt püfölöm vele.
Én most úgy csinálom, hogy jobb gombot lenyomva tartom, aztán úgy mozgatom az egeret előre hátra. Így általában jól megy, de azért nem mindíg. Kiadás előtt bíztam benne, hogy megcsinálják d3-asra az irányítását, de nem úgy lett. -
ProEvoFan
nagyúr
Gondolkodtam, hogy rámegyek az online kereskedésre, mert ez így nem lesz ok.
d2jsp.org-on van Playstation topik. Bár fingom nincs, mi-merre-hány méter, meg jobban örülnék ha nem ezzel kellene foglalkozni...
Tervben van minden kaszttal végigjátszás hellen, de így nehéz lesz.
Ja, és jöhetne már a crossplay támogatás... -
sto1911
veterán
-
pachito
őstag
De nem csak HR esik..és szerintem még mindig jobb mint immuneokat kergetni trash gearben és százszor lehalni, ahogy lentebb írta a kolléga.
De nekem tökmind1, hidd el nem fáj ha valaki úgy akar játszani. Csak gondoltam megemlítem hogy van ilyen is és ehhez nem kell semmi.
-
vaakuum
addikt
Tehát akár sima fehér 4 lukas normálon talált bökőnek is meg lehet növelni a sebzését ezzel? Mert ami insight most van a mercnél, azzal nem igazán haladós, bírna már komolyabbat is, de CV-t nem találtam eddig.
Vagy akár a rúnaszavas kész insightnak is meg lehet ezzel növelni az alapsebzését?queue position: 112
-
Joco_77
senior tag
Énis így csinálom, fal mellett teleportálgatok, körbe... de biztos vagyok benne, hogy van gyorsabb megoldás, ahogy szokás mondani a kor a rutin...
Amúgy onnan jött ez a layoutos kérdés, hogy valaki még a resurrected megjelenés utáni 2. vagy 3. napján írta Nihlathak előtti k***a nagy pályán, hogy összesen 4 layout van...ebből gondolnám, hogy valahol biztos megvannak a fontosabb mapok layoutjai fotózva...Pindléhez meg annyit fűzök hozzá, hogy akármilyen (HELL) játékba lépek be akár trade akár baalrun akármi semmiképpen nem lépek ki addig amíg pindlét le nem ölöm
-
Jim-X
őstag
Hat en pont tegnap vettem eszre Blizz sosoval, hogy a sima Cold Enchanted unique-ot nem sebezte semmilyen cold skill NM-en...
Ezt is csak azert vettem eszre, mert pont be volt halva a mercem es nem utotte, mondom mi a p.Mindenki: Az osszefoglalo folyamatosan frissul, turelmeteket kerem. Ha esetleg van keres (Bot, Dupe stb
) Akkor ne habozzatok es beletesszuk
-
MutantZombie
tag
Kösz az infót!
Az ignore target defense (tudtommal) nem működik boss-okon, de hogy ez a -target defense milyen mértékben működik rajtuk, az passz.
----
A necro enigma nélkül nm/hell maggot/arcane területén (online):
Még a D2 LoD-ban, amikor online Necro-t indítottam, mindig azzal párhuzamosan kezdtem a Sorci-t is. Felváltva haladtam a történetben velük, és noha nem túl gyors, de nem olyan idegőrlő: a sorci-val felvettem a MLair-ből Horadric Staff-t, odaadtam a Necro-nak, a Sorci-val kitakarítottam az Arc. Sanc.-t, megtudva mi a jó irány.
A Necro-nak nem kell 1 nano sec-t sem lennie a lair-ben és az AS-n is csak végig kellett futnia.
Utána saját részre összerakta a Sorc a staff-t ismét és mindenki boldog :-)Ettől persze lehet könnyebb és gyorsabb segítséget kérni.
Nem tudom most működik-e, a Horadric Cube-t át tudtam adni, kezdő karinak.
-
törölt tag
-
Vismajor01
addikt
Cube mindig 6 sockettel szamol, ha nem megy 6 a targyba akkor a legmagasabb kapja meg 16.6%.
Szal ha duskot lyukasztasz 50% h 4 lyukas lesz, 16.6x3 h 3 2 vagy 1.
Amugy annyian sirtak itt h nehez a jatek meg hellen h kell haladni h lottem magamnak egy hc assat, a1 es a2 esemenytelenul lement =)
-
Balion
senior tag
Ha úgy gondolod nincs ilyen, fogalmad nincs hogyan működnek az emberek.
Aztán ott van tegnapi emberünk, aki azt hitte, hogy a hardcore jelenti a nehéz nehézségi fokot. Mennyien nem tudják, hogy az online nem arról szól, hogy csapatostul kell menni. És ha ilyen van, akkor nem árt beszélni róla.
Új játékosokról beszélünk, akiket úgy látszik nem értesz meg.
#8998shotika: Sőt, még arra is van időd, hogy online karit is indíts
Segítek húzni, ha úgy alakul
Ha offline karid van, akkor a Stone of Jorden-t el sem tudtam volna kunyizni
Legalább biztonságban van mindenkitől.
-
-
MutantZombie
tag
A Black-t még megértem a paramétereit tekintve, a Strength is még határeset, de hogy a Malice és Steel miért lenne jobb, mint a "#8914"-ban shotika által linkelt fegyverek?
A felsorolt rw-k paramétereinek az előnyeit próbáltam vizsgálni, de az általad felsorolt Crushing Blow, Life Leach & Mana Leach -ből; a Black-n és a Strength -n van CB, de a többin semmi olyan, ami miatt jobb lehetne.
Bár nem vitatom, mélyen nem ástam magam a témába, de hátha megtudok valamit, amivel az én karaktereim hatásfoka is javulhat.
-
Amartus
senior tag
-
törölt tag
es ami utana esik az mennyire tuti, hogy jo lesz?
most esett egy lent Abaddon-ban, valami random kek midget dobta. de felek odaadni Larzuknak. pedig mar minden runa megvan hozza.
egyebkent nekem nagyon bejon ez a barbar. igaz a druida miatt volt mar hozza par cuccom, de most vagyok lvl27 korul es eleg jol lehet vele apritani. igaz mar jo lenne valami jobb fegyver, mert kb a jatek eleje ota ugyanaz a ketto van bent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest