- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
Hokunda #18267 üzenetére
Ezzel sajnos nem nagyon tudunk mit csinálni. Én ezért játszom többnyire soloban. Nem tökéletes a D2, sőt, tele van faszsággal, de még mindig ez az egyik legjobb ARPG a piacon. Én is örülnék valami kis újdonságnak, de ha nincs, én akkor is el tudok lenni vele, mert minden szezonban esik olyan cucc, amit eddig nem láttam
"3 havonta nyomnak egy resetet és minden alkalommal ugyanaz a metódus"
A magam részéről például a D4 megoldása az, ami totál időpazarlás. A szezonos újdonságok nagyrésze a végén megy a kukába, itt meg hozzáadom a meglévő karikhoz a jó cuccokat. -
Vismajor01
addikt
válasz
Hokunda #18263 üzenetére
Nekem még mindig a folyik a nyálam a földre hogy kaptunk D2R-t és 4kban tudok diablozni, többit lesz*rom magasról tőlem aztán az is oké lett volna ha nem csinálnak semmit, de amit csináltak azzal is egyetértek (sunders, tz etc) úgyh ha soha többet nem nyúlnak hozzá akkor is elégedett leszek
-
wm2
őstag
válasz
Hokunda #17548 üzenetére
edmg és max nem jó együtt, külön jó 15 ias kíséretében
-
wm2
őstag
válasz
Hokunda #17321 üzenetére
köztük én is
gyúrunk a mosaicra (a cold bowa viszont fehér holló, physic bowanak meg nem kell ez a gc, amúgy ez is ritka) viszont a fire trap hellen nem túl acélos, még sunderrel sem az, kellene egy raven meg stormshield, hogy restatoljam, úgyhogy egyelőre örül, hogy a pitet tudom farmolni
-
törölt tag
válasz
Hokunda #17215 üzenetére
Ezt én sem értem annyira mi ebben a jó, nekem soloban tegnap level 35 lett a Summon Druid, igaz jóval később indultam, de nem az volt a lényeg
. Mondjuk ott van, hogy új build, lassú, AI nem mindig azt csinálja amit kéne.
Ami talán a leginkább bizarr, hogy eddig 1db summon skilles cuccot sem volt hajlandó dobni a szemét rng
. Azt mondjuk ismét nem értem, hogy a farkas summon miért 15-t sebez..
Ilyeneket dobál nekem (A5)
-
wm2
őstag
válasz
Hokunda #17035 üzenetére
Még 2020-ban a pandémia alatt volt régi szerveren egy angol cimborám, aki nagyon sok pénzt (több száz eurót) feccölt a PvP karaktereibe. Rendes, segítőkész arc volt. Úgy futottunk össze, hogy esett egy gg fcr ring, amit neki adtam el. PvP Bowa volt a kedvence. Olyan cuccokért fizetett vagyonokat, ami a legtöbbünknek egy hulladék. Pl. a perf eth Gladiators Bane. Emléxem nagyon kereste és nem talált belőle perfet (komoly PvP körökben tilos a Fortitude és társai). Nekem sincs ezzel semmi bajom. Meg azt is megértem, hogy valaki beleunt a huszadjára kirakott CTA 1-be és vesz inkább egyet. De annak tényleg nem sok értelme van, hogy veszel egy komplett karit, úgy, hogy az életben nem játszottál vele igazán. Baal run alatt sok ilyennel találkozni. Állandóan kérdezősködnek, hogy ezt miért így, azt miért úgy, ez mi, az mi stb. Aztán 2 hétig tart az öröm és soha többet nem látod a játékban.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Hokunda #16803 üzenetére
Igen köszönöm, tudom.
Annyit tudok, hogy a sebzés nő ethereal esetén. Ezeket kellene egy táblázatba belerakni.
Hogy IAS boost nélkül első körben, hogy néz ki a valós dps-e a cuccoknak. Mert nem mindegy, hogy egy tresher ugye gyors, de az avg damage viszont kevesebb egy CA-ál. -
malystryx
senior tag
válasz
Hokunda #16670 üzenetére
Hmmmm, igazad lehet, természetesen nem vásároltam és nem is fogok. Kitaláltam mást, de az hosszú procedúra lesz, ha más nem, farmolok NM-en, csak be kell szerezzek pár MF-os cuccot, ami már folyamatban van. Jobbat nem tudok.
@LZs: Köszi Neked is.
Ma valamiért nem volt terror zone? -
shotika
őstag
válasz
Hokunda #16651 üzenetére
És nem volt 3 Sol rúnád csinálni egy Shaelt?
#16652malystryx: Igen, az Um rúna nem túl sűrűn esik
Trapassával és mindig azt csinálom, hogy amikor megyek előre, mindig jól magam elé castolom a Shadow Master, aki szépen magára vonja az ellenfelek figyelmét, amíg lepakolom a trapeket. De van hogy direkt be küldöm a sűrűbe.#16653_ocsisajt: sry, nem tudtam, hogy HC
Iron Gólemet én legtöbbször Insight-ra használtam, utálok manát töltögetni, és így mehetett másik fegyo a csicskára.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Hokunda #16622 üzenetére
Én a maxrollos buildet követem és egész jól elvagyok vele HC-n, most 78-as az assa:
https://maxroll.gg/d2/guides/lightning-sentry-assassin
Nálam balgombon van fire blast, szóval ha light immun van, akkor jöhet a blast. Volt egy crack sunder charmom, de odaadtam cimborának, mert ő egy fury amazont tol és neki nincs second elementjeJah, tegnap félszemmel néztem mást és elvesztettem*** a manashieldes coldos sorcimat level 77-en hellen...
Pedig már 1-2 BIS cuccom volt az immortal (ezt majd újra rollolom, de sztem amíg nem lesz kb bis, addig csak több playerben max) buildhez.
Immortal cold variáns a cél:
https://maxroll.gg/d2/d2planner/xk0106al
(Coooley build)*** Itt (d2) elkondolkoztam azon, hogy nem játszok többet HC-t, de szoft annyira meh... Már D3-nál annyira belém ivódott, hogy nem tudom levetkezni ezt a "butaságot".
Hiányolom a cheat death passzívot, de hát ez van.
-
tiborv
aktív tag
válasz
Hokunda #16622 üzenetére
Csatlakozz walk jatekhoz ahol többen átmentek az actokon. Esetleg előtte csinálhatod hogy jól elolrefutsz begyűjtve a fix wpket kurastok/travi hogy a walk játékban már egyszerusodjon és tudd segíteni a többieket hogy a testrészekkel szarakodtok csak és utána egyből tudjátok tolni travincialt.
Vagy leállsz act1ben pitezni hogy erosodj/cuccokat szerezz -
Kiss_R
tag
válasz
Hokunda #16622 üzenetére
A trapsin sajnos ilyen, az immunokat kezelni kell valamivel, különben nem sokat ér.
Próbáld ki a classic dragon talon kicksin buildet, annál nincsen immun probléma, mindent visz (phys immunokat is, igaz lassabban). Gearezni nem nehéz, kb basic itemekkel simán végigrugdossa magát hellen. Gface, valamilyen CB-s fegyver - Strength is teljesen oké neki -, Gore Rider - ezt mondjuk uppolni kell, mert a DMG jelentős részét a cipő adja, Treachery armor. Skillekből max Dragon talon, Venom (psn dmg, ha nincs Treachery), Death Sentry, és kb ennyi. Mana leech kell egy kicsi neki, hogy ne függjön a mana potiktól. Elég igénytelen karakter, de ha hozzácsapsz még egy Stormshieldet és egy Dungo beltet, akkor még tankos is lesz, Draculs is sokat segít, de nem létszükséglet.
Igazából a teljes gear kijön pár Ist árából (ebbe már belefér egy random assa torch és low anni is). A sentry buildet felgearezni egészen más liga. -
Cadal
őstag
válasz
Hokunda #16309 üzenetére
Már úgy érted, Death runaszónak lesz jó? Tehát meg akarod socketelni? Mert akkor csak szólok: The item must be normal and unsocketed. Low-quality items and superior items do not work Vagy Larzuk questtel meg lehet csinálni nem?
-
wm2
őstag
válasz
Hokunda #16268 üzenetére
Mikor jött ez a dolog, pár órán belül tele volt a jsp kék 2/20 meg 3/20 circekkel. Én vissza is adtam a vendornak őket, nem foglalkoztam vele. Ha teszel bele 2 lukat nagy nehezen el lehet adni (én viszont questet ilyenre nem pazarolnék, pláne, hogy 50-50% a dolog és ha nem jön be végképp bukó). A rare 2 sox circekkel meg az a gondom (Bow Ama), hogy erősen túlárazottak ahhoz képest, amit adnak. Pl. elkér egy tucat Ber-t azért, mert a 2 all sk és 30 frw mellett van rajta 1x str meg 7% mana stolen. Mitől jobb ez, mint egy 20-30 frw 3 sox circ ed ias jewelekkel vagy max ias jewelekkel (kb 2 Lo árából raktam össze ezt) hozzá pedig egy duál ring (1 vex volt)? Elárulom. Semmivel. Egy jó Griffon nyilván más tészta. De a legjobb unique cucc amit kiszedtem egy nagel ring volt.
Ha legközelebb lesz ilyen gamble akció, kesztyűkre és gyűrűkre fogok rámenni, mert azt senki nem nyomja és nagyobb a szórás.
-
Lokids
addikt
-
Kiss_R
tag
válasz
Hokunda #16078 üzenetére
A minmaxolásnál érdemes figyelembe venni, milyen sapi és armor van a csicskán (vagy lesz rajta endgameben). Pl egy Andy ad IAS-t, a Treachery nem is keveset (bár ha Infinityvel rohangál, akkor már aprópénz egy Forty armor), így calculatorral be lehet lőni, mennyi kell adott brakpointhoz. GT lenne az ideális, én próbálnék boltolni egyet, ha van rá keret, ha nincs, akkor a GPA is megfelelne nekem.
15% ED-vel gondolom többe kerülne, mint a BerMalBerIst sor, feltéve egyáltalán, ha van, aki el akarná adni. -
Smite
tag
válasz
Hokunda #16078 üzenetére
GPA a második leggyorsabb poleaxe (0 weapon speed). De ha tudni akarod mennyi az ias breakpoint vele a mercen, nézd megy egy attack speed calcban.
http://classic.battle.net/diablo2exp/items/elite/polearms.shtml
Én simán kiraknám bele, de mindjárt jön valaki aki nehezményezi, hogy nincs rajta 15ed -
MutantZombie
tag
válasz
Hokunda #16005 üzenetére
Mivel a legtöbbször a merc és/vagy idézett lényei vonzzák be az ellenséget - helytől függetlenül - nagy esély van erre most is.
Persze kivételek akadnak, lásd Frigid Highlands, ami most olykor olyan, mint a játék hajnalán Act 1 Inner Cloister. Ha nincs szerencséd és ott van wp mellett egy csapat, halott lehetsz könnyen.
Act 1-ből később kivették a Spike Fiend csapatot, mert ott túl sok HC-s halt meg.
Azonban a Resurrected sem figyel olyan részletekre, hogy ha én nem tudom még irányítani a karakterem, akkor az AI (vagy AU?) addig fogja vissza a sajátjait, nemcsak amik velem(?) vannak, hanem az összeset.A új nézet/régi nézet semmit nem változtat a betöltés idején (legalábbis nálam).
Wp esetén minimálisan csökkenthet az időn, ha adott act-ba vagy helyre nem közvetlen megy valaki (pl. Act 3-ból nem Frigid Highlands wp-re, hanem előbb Act 5 - nálam ha közvetlen megyek, akár ~5-8s is lehet a betöltés, míg ha előbb Act 5 aztán FH, akkor a harrogath-i wp-ről már csak ~2 s).
Lehet itt is számít, ha felkeresed a sima, régi Tristamot a Stony Field-en, és azután mész (amennyire lehet) közvetlen az Über-ekhez (de persze ez sem 100%, csak hátha ér valamit).
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Hokunda #15965 üzenetére
Ezzel bőven üthető, én hammerdinnel (1pt smite, fana nélkül) szoktam überezni.
Black + gore ad elég CB-t, IAS is van a Black-en, ezen felül a Life Tap a lényeg és neked ott a Dracul. Dmg egyáltalán nem lényeg, CB-vel sebzel.
Annyi hogy Uber Trist-ről nézz egy videót hogy melyiket honnan kell húzni hogy ne egyszerre jöjjenek mert úgy necces.
-
-
wm2
őstag
válasz
Hokunda #15531 üzenetére
Van +damage is (Knights auto mod) is. PvP-ben elterjedt. Boostolják vele a Phoenix/Forti rw-t. Erre a célra viszont nem az Akaran Rondache a legjobb választás, hanem valamelyik elite verzió, ST, SR vagy Vortex. A Paladin pajzsokról még annyit tudni kell, hogy “all 5 Elite Shields have an average damage of 42, except for Sacred Rondache which is 42.5.” End gameben a Vortex a legjobb, de nagy a str/dex követelménye a max blockhoz. Ezért a legtöbb lovag az ST/SR párost preferálja.
-
ncc1701
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged