- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Epson nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
savior #18482 üzenetére
Fury druid és element druid is nagyon gear dependent. Én egyik karival se tudtam haladni rendesen, pedig én már kifarmoltam mindent amit lehet
Visszatértem fire druidára végül, de szinte semmit se játszom vele mert többi kaszthoz képest sz*r, még a barbárom is lvl 91, a drudiám meg lvl 90
Van 3 sorcim 96on, egy assa 97, pala 97, java 93, etc
-
Kiss_R
tag
válasz
savior #17948 üzenetére
Mondjuk magához a Mosaichoz pont nem kell endgame cucc, az a Mal és Gul nem összehozhatatlan, max farmolod Countesst kicsit
Sima claw is teljesen jó hozzá, csak ha minmaxolni akarsz vagy flexelni, akkor kell ráfeküdni a + specifikus skillekre is. Elvileg a gear többi része is kihozható budget módon.
-
Vismajor01
addikt
válasz
savior #17945 üzenetére
Wake of inferno az használhatatlan, kb maggot lairben tudtam egyedül használni.
Most már az új módosításokkal a fire assa hellen si jól boldogul, de eléggé idegesítő hogy folyamatosan kell pakolni a trappokat mert szinte azonnal eltűnnek. Én Crescent moon miatt inkább lgt trap assát csinálnék, de azt is csak addig amig ki nem farmolom a runákat a mosaichoz, mert mosaic assa jelenleg>all
-
Kiss_R
tag
válasz
savior #17942 üzenetére
"Mit tudnátok ajánlani, ami nem papír, de azért lehet is vele haladni a szörnyek legyőzésében?"
Dragon talon kicksin death sentryvel kiegészítve aprít, elég jól is bírja a gyűrődést. Vagy zealer paladin, bár neki nincs tömegpusztító skillje. Mindkettő kb ugyanazokat a cuccokat igényli (vagyis inkább igénytelen buildek, CB legyen, azt meg egy Gface már elég nagy mennyiségben ad).
-
törölt tag
válasz
savior #17243 üzenetére
Egy Dark Clan Crusher nem volna rossz. Próbáltam kilottózni, de még csak az NM clubot sem kaptam és ráment vagy 400k
. (annyim volt)
-
-
Peddy789
őstag
válasz
savior #17148 üzenetére
Hm van valami abban amit mondasz, lehet akkor maradok a sorci kezdesnel... bar nem sok kedvem van hozza.
A fire vagy frost vagy hydra lehet a jobb most ebben a patchben ?
Ez eleg jo cel amugy, kifarmolni a D4-et
Vagy esetleg egy trapsin kezdes Tkeyt farmolni? :/
Bar lehet aztis erdemesebb az elso par nap utan csak ha mar megvan midnen alap runa, vegulis gyorsabb lesz a sorcival. -
LZs?!
aktív tag
válasz
savior #17141 üzenetére
Summon necro: Act 1 mercnek Edge bow a kezbe a Thorns aura miatt lvl 25 magassagaban, addigra Act3/Act4 korul leszel, es azzal setagalopp Hell Act1 vegeig. Kozben Raise Skeleton es Skeleton Mastery max, ebben a sorrendben, normal Diablo elott a Decrepify-t erdemes betervezni. NM vegen, legkesobb Hell Act 1 korul erdemes a Corpse Explosion-t feltolni, illetve a mercet lecserelni Act 2 Might aurasra. Kesz. Innentol csak cucc kerdese, amikbol necro szamara kifejezetten hasznosakat dob a gep mar normaltol is (wand & heads), igy magatalaloskent sem kihivas.
Fire trap: Normal kozepeig kicsit nyogvenyelos, ott beindul, foleg ha egy Act 1 merc Insight-tal a kezben koveti, NM-re meg kifejezetten halados, de ott mar akad egy-ket Fire Immun, illetve mar jelen van a fire res a szornyeknel, bossoknal erosebben.Cuccokat sokkal nehezebb talalni jatek kozben. Hellen pedig minden masodik szorny Fire Immun.
Szvsz a necro messze jobb magatalaloskent, t.i. kezdokarakternek.
-
wm2
őstag
válasz
savior #17141 üzenetére
Próbáld ki a Dragon Tail-t. Ami én csinálok, az a Smiter "ninja" változata lesz. Sokaknak nem túl nagy kihívás, de én szeretek szenvedni. Olcsó.
Az Enigma is csak ilyen nagyon grátisz dolog lesz neki ha összejön. Duress is megteszi. Majd NL-ben kicsinosítgatjuk, de nem fogok Infynitire költeni még az biztos. P8-ban meg szépen meghúzódunk a többiek mögött és csak az xp-t gyűjtögetjük. Persze ha esne egy Griffon meg néhány Ber pár hét alatt
, akkor elgondolkodnék a Phoenix kicksinen. Jó lesz ez.
-
shotika
őstag
válasz
savior #17123 üzenetére
Tegnap hajnalban nézegettem ezt, és vannak bizonyos next hit delay-es skillek, maxrollon fenn vannak. Ha eltalálsz valakit egy ilyen skillel, X ideig nem fog rá hatni más skill. Most már csak egy azon skillre korlátozódik ez a megkötés.
Az assassin charge-up-os skilljei ez alól kivételt fognak képzeni, ezeket lehet fosni egymás után is.
-
sto1911
veterán
válasz
savior #17082 üzenetére
Barhol elkezdem, a merc es a golem (alacsony szintu, megmaradt meg rengeteg pontom, de meg nem raktam el sehova) levernek egy ellenfelet, azt rarobbantom a tobbire, feltamasztok nehany hullat es megyek tovabb. Kovetkezo csapatnal ugyanez es meg is van a 13 csonti. Rakok az ellenfelekre decrepifyt (ha jol irom fejbol), illetve van nalam fizikai es tuzes sunder charm is. 1-2 pakkbol kesz is van a sereg, nem tart sokaig.
Regebben en is A1-en szedtem ossze oket, de igazabol egy jobb merc kell, ami hamar le tud olni egy ellenfelet, aztan sima ugy a tobbi. Igy TZ-vel is lehet kezdeni, nem kell mashonnan osszeszedni a hullakat. A5-ban a Pindle elott viszont keszen varnak a hullak, ha nincs eleg jo merced.
-
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz
savior #16614 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy sok játékos nem is hatékonyságát nézi 1-1 fegyvernek (pl. smiternél nem számít, hogy a fegyón lévő IAS mennyi), csak legyenek a számok harmóniában egymással. Tehát hiába tudja, hogy elég neki egy 30-39x Grief is (amit viszonylag olcsón be is lehet szerezni), akkor is a 40/400-ra fog rámenni, mert ez a "szép". Lehet mutogatni avagy. A GMB Faith eklektikus példája még ennek.
-
sto1911
veterán
válasz
savior #16602 üzenetére
Az lett a vege. Olyan gyorsan bejottek segiteni, hogy mig kimentem vizert levertek nekem, de ugy, hogy a faluban voltam
Igy meg egyszer neki kellett futniuk.
Winzsolt innen megprobalt segiteni, koszonom ezuton is, de csak szivas lett a vege az immunok miatt. Az hagyjan, hogy 1-1 elelmre immunisak, de hogy mindkettore, amire atskilleztem magam, az megint csak lusta, igenytelen es szar design. Es amennyire tudom nem is lehet az atlag ellenfeleket rerollolni.
Az osok megint fixen immunisak, es mig ketto csak 1-1 elemre, a harmadik azt hiszem fixen kettore, es nyilvan a 3 sebzo skillunkbol a leggyengebbre nem... Legalabb ujra lehet kezdeni oket.Egy darabig lehet elvezni az immun altali kihivast, de hamar atcsap a sajtreszelos szorakozasba sajnos.
-
Kiss_R
tag
válasz
savior #16527 üzenetére
Light trapsint indítottam, hellig sétagalopp volt fire, majd respec után LS csapdákkal.
Most hell A1-ben vagyok, lvl61-es; a sok immun, meg magas light resist nagyon megfog (lower resist wand is inkább csak bossok ellen ér valamit). Emellé papír is, archereket nagyon nem szeretem, meg az extra strong extra fast aura enchanted pakkokat.
Persze a gear a legalja, ami elérhető (spirit kard, lore sapi, anci pajzs, stealth armor, maradék item meg random magic/rare). Maradnom kell NM-ben, és ott gyalázni a bocikat, terror zone-okat, hellre igazából csak rápróbáltam, nem gondoltam komolyan ezzel a setuppal -
pachito
őstag
válasz
savior #16527 üzenetére
Most leszek lvl 80 Ice Bowazonnal, Hell act 5 eleje.
A D2 drop istenek megint kegyesek voltak hozzám, 2 perfekt Raven Frost, 40 War Trav, Infernostrides, Goldwrap, Skin of the Flayed One (ilyenem még sose esett), meg pár másik unique. High rune viszont még nem volt.
Nem rossz ez a bowazon, kevéssel is elvan. De azért legközelebb valami castert futtatok. -
Hokunda
senior tag
válasz
savior #16527 üzenetére
Nekem lvl 35 nightmare eleje, szóval elég lassan. Rúna kéne mondjuk egy sol.
Amúgy nekem ez az első ladder és bár eddig is tudtam, hogy néhány streamer meg klán húzza rendületlenül egymást, de számomra az első nap után a lvl 95-ös karakterek azért elég meglepőek voltak. 0-24-ben nyomják ezt vagy hogy? Player 8-on is bazi gyors.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
savior #16525 üzenetére
Nem tudunk ilyenről [Guide to Finding Runes in Diablo II Resurrected]
-
wm2
őstag
válasz
savior #16414 üzenetére
Jah. A trade az a béka segge alatt. Egyre kevesebben is játszanak. Én is még ma tolom egy kicsit, aztán tényleg jegelem. Raktam el sunder charmokat, de ezeket már NL-ben akarom eladni. Esett egy light 71. Ez itt Lo Sur környéke perpill. NL-ben lesz Jah Ber. Már ha játszik ott valaki. Haverom azt mondja az NL méghalottabb.
-
-
savior
őstag
válasz
savior #16098 üzenetére
Még annyit hogy én azt hittem, hogy ez úgy működik majd, hogy ha megtisztítok egy területet, akkor mehetek egy másik terror területre. Ehelyett talán 60 percenként keletkezik új terror terület, szóval ugyanúgy ki/be kell lépkedni az egyik játékból a másikba mint eddig.
-
-
Peddy789
őstag
válasz
savior #15508 üzenetére
4 honap elvileg.
A feltetelezesed arra alapult ami az elozo season 0ban tortent.
Valoszinuleg a helyzet megvalttozott mivel mostanra mar konnyen lehet botolni.
Ingyen lehet letolteni a blizz soso / hamemrdin botokat travi farmra.
Ezzel egyutt az olcsobb account..
Szarra van botolva minden softcoreban sajnos, szerintem csak ezzel magayarazhato ez a hihetetlen deflacio. -
wm2
őstag
válasz
savior #15241 üzenetére
A túl sok mf sem jó. Én sokszor nyomom zéró mfben a pitet. Ilyenkor potyognak a fehér vortexek meg archonok. Az más kérdés, hogy a lyukasztás általában nem sikerül.
Ha valakinek pottyanna 3 sox Wire Fleece (450+ def) ne adja el Charsinak lécci. Nekem nem eninek, hanem Treacherynek kell. A legtöbben utálják ezt az armort. Én nem. Kinézetre megyek.
U.I.: Ezek a mx defek.
Archon: 524
Wire: 481
MP: 261A 15 ed-s mind maxos és egy idő után csak ez kell majd mindenkinek. Avagy ha egy Enit egy 225 MP-be raksz, lehet nehezen fogod tudni eladni. Ha egyszer eladásra szánod, érdemes fontolóra venni mibe teszed.
-
wm2
őstag
válasz
savior #15213 üzenetére
Classicon még NL-ben is jobban pörögtünk. Sok a játékkal most ismerkedő arc. Nem tudják mi micsoda. Shako, Zaka, Storm, Wt stb. populáris itemek és szevasz. Betolsz egy 15 max dmg 15 ias jewelt és pislognak, mint hal a szatyorban, hogy hát ez a szar meg mire jó. Craftolt amukra ringekre be sem jöttek. Hiába írtam detailst (classicon meg limitálni kellett a joint, mert jöttek, mint gyerekek a cukorra). Bowazonokkal nem is nagyon találkozom, úgyhogy nem lep meg (NL-ben a legbrutálabb PvP karik voltak, fostunk tőlük, mint a tűztől). Esett 35life/50mana gc. Kibaszott hasznos low lvl-en. Be se merem tolni publicba. Tucat “megélhetési sorc” mindenhol (ezzel nem leoltani akarom őket, avagy kinek nem inge…). Vagy százszor meghalnak egy Baal run alatt. Melee kari alig akad. Sőt nincs.
Szal velem lehet tradelni. Nem kérem ingyen. Írjatok rám privátba ha esik valami értelmes dolog. Pala pajzsok (Sacred Targe, Sacred Rondache, Kurast vagy Vortex). Sárga és kék itemek. Kifejezetten “extremly rare” kategóriában. Ugyanígy amuk és ringek. Én nem megélni akarok ebből a játékból. Akarok csinálni egy különleges kis Smitert meg Spearazont. Mondjuk utóbbinak nem nagyon esett semmi. Szal Ama circekre, tiarakra és diademekre is vevő vagyok.
@Peddy789: ezért jó HC-zni kicsit. Teljesen más túlélési taktikát alakítasz ki. És nem dobjuk el a 35 life large charmot (sem).
Ahogy írtam, CTA-val simán futottam bele a halálba. Volt egy life tap botom. Mindig kiszórtam nagyobb bulik előtt. Semmi gond nem volt. Mephi ellen azért némi light absorb sem árt. Van ere öv és gyűrű is.
-
-
wm2
őstag
válasz
savior #15159 üzenetére
Perpill örülök, hogy tudok játszani.
Direkt reggel kezdtem. Ha esik vmi hasznos később, jelezni fogom. Én mindig melee-t tolok. Kicsit nehézkesebb vele haladni. De ez a rögeszmém.
A caster cuccokat lepasszolom majd szívesen. Rengeteget fogok craftolni. A másik rögeszmém.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
savior #15079 üzenetére
Az még valószínűleg az előző, ez a mai adag:D2R Update 2.4.1.2 Patch Notes (D2R 2.4.1.2) - Official (updatecrazy.com)Semmi, ugyanaz csak a Blizzes linken 5 nappal ezelőtti a dátum az kavart meg.
Addressed a crash that would sometimes occur on level transitions, most commonly seen in the Forgotten Tower <- Hallelujah, csak pénteken 4x vágott ki desktopig.
-
Peddy789
őstag
válasz
savior #15054 üzenetére
Igen hellen / nightmare vegen mar erdemes lightra valtani.
Bennyboy: Probalhatsz gamblezni, de pl a tal ov tuti nem johet ki belole, mert nemtudsz olyan alap itemet venni, amire bejohetne a set roll, gambleban csak normal quality alap itemek vannak. Osaszesegeben a gamble-t szerintem nyugodtan felejtsd el, siman elkoltod az osszes goldodat barmifele eredmeny nelkul.
Hell kezdesre sima shopbol vegyel +life +resist ovet meg kesztyut, cipobol meg movement speedeset vagy mf/resist ovet azt annyi. Ha nagyon akarod esetleg craftolj fcr ovet horadric cube-al de az esely hogy az is jolesz nem tul nagy, legalabb 10-20at kell craftolni hogy valami hasznalhato vagy kifejezetten jo jojjon ki kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mobil flották
- Epson nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo 3
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged