-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz aradebil2 #12423 üzenetére
Én meg leírtam én hogy toltam. Még így sem drága annak, aki fg-zik. És legalább néz is ki valahogy. Viszont egyáltalán nem írtam, hogy hülye, aki nem így csinálja. Felőlem aztán mindenki abban tolja, amiben akarja. (Korábban a topikgazdával már kibeszéltük a low budget smitert.)
Ozora <3
-
vaakuum
addikt
válasz aradebil2 #12349 üzenetére
akkor charsi...annyi helyem meg időm, hogy megvárjak egy véletlen jelentkezőt, nekem nincs
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
zsirfecske
addikt
válasz aradebil2 #12330 üzenetére
én pont tegnap toltam Malahnál jó sok kört, egyelőre egy +3 warcries throwing knife lett és egy +2 warcries axe, meg egy +2 barbarian skills axe. ha valaki ráér, ebből lehet csinálni csak ki-be járkálással pénzt, mert elég ritkán adja be. ha meglesz a második +3 nekem, lehet még a +2-seket is megveszi valaki pár pgem-ért mert dögunalmas kutatni utána ennyit.
-
vaakuum
addikt
válasz aradebil2 #12323 üzenetére
Speart régebben úgy rémlik, lehetett tradertől is venni, de a resurrectedben még nem találtam. Van ennek valami tuti beszerzési forrása?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz aradebil2 #11980 üzenetére
Ott átmegy az amazon egy [ügynökbe]
-
tiborv
aktív tag
válasz aradebil2 #11218 üzenetére
Blizzard melle nem szoktak masodik agat bevonni mert sok a synergie igy ha utokepesse akarod tenni akkor sok skillpont elmegy a huzasara. Kb mind a ketto 2k korul allna meg (+ skillek nelkul) dmgben.
Ha dual ag akkor orbot szokas mert annak csak ice bolt a synje igy hamar meg van. A sebzese meg ugye trukkos mert kiirva keves de tuskenkent ertendo ezert lehet a pozicionalassal jatszani hogy ugy helyezkedsz hogy abban robbanjon akiben szeretned.
Egyszerubben:
- Ha blizz akkor pure blizz
(amugy: https://www.diablo-2.net/skill-calculator/sorceress vagy icy veinsen is van asszem valami modernebb skillcalc es ott latod)D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
diegho
nagyúr
válasz aradebil2 #11218 üzenetére
Először én is dual build-el toltam, de most átálltam full Blizzard-ra. Countess, Andy, Tunnel, Arcane, Meph, Chaos, Pindel, Baal a szokásos farm köröm, mindezt pure cold-al és sokkal gyorsabb vagyok, mint a duálos setup-al. Amint lesz tényleg high end gear-em, átmegyek Wall+Orb-ra és megyek Überezni.
-
Joco_77
senior tag
válasz aradebil2 #11192 üzenetére
Perfect Facet (cold) ~300-350 Fg körül van, vagy legalábbis szombaton még annyi volt.
5/-3 nál a damage maxos, csak a -resi nem. Persze nem győzködni akarlak, de elég jó kis facet ez amúgy és tegnap ahogy nézegettem 75-125 között mentek mostanában ilyen stattal.
Mal alatt nem adom inkább belerakom majd az Ormusomba és azzal együtt adom el később.
Ugyanis 14CDs a blizz ormusom, tervezem majd 15ösre cserélni.
Facettel könnyebb lesz eladni talán.[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
válasz aradebil2 #11062 üzenetére
Nulla? Eth vs non-eth az +50% ED és arra jön még rá a többi módosító. Jelentősen jobbak az eth fegyerek. A többinél túl vannak értékelve az tuti, kb. csak övnél van értelme a +slot miatt meg esetleg csicsó armornál, de a def sokadlagos stat, ami azon nő, úgyhogy mindegy szerintem is.
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz aradebil2 #10803 üzenetére
Leírom mégegyszer mit akartam (reggel volt): a legtöbb 2 all sk craft amu lvl 89-es. Ezekkel vagyunk tele. Van, aki kifejezetten blue jewelt keres a craftoláshoz. Régebben hajlandóak voltak 2 Hr-t is adni 40 db blue jewelért. Vagy Jah. Van, aki a lvl 93-as szintjére esküdözött, hogy ott de jókat csinált. Nem az a lényeg, hogy hanyas szinten van. Hanem egy adott szinten és kombinációban jobbnak ítélték a kapott eredményt. Aztán elterjedt, hogy craftolni így jó, meg azzal, meg ezzel stb.
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
válasz aradebil2 #10413 üzenetére
ja hogy weapon swap-ra, kösz, jogos.
ncc1701 végülis tényleg arra írta, hogy ha már minden más megvan, szóval akkor tényleg legyen buffra is valami. őszintén szólva én nem is tartok csak egy edge bow-t swapon, ha netán vendorozni kell. mondjuk a tele staff jól jönne, de pont amut találtam csak belőle, amit meg nem is használok, mert körülményes. na majd keresek.
illetve a hibrid farkas videóra, na igen ez is bejön, nagyon is!
Vismajor01:
earthshifter +7 to ele skills ezt nem is vágtam. akkor van itt opció, már csak normálozni kéne akkor a karival.köszi mindenkinek a druid ötleteket, tetszik, hogy ennyi lehetőség van vele. akartam mindig is meelee karit, de barb/pala elcsépelt és nem is nekem való.
[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
válasz aradebil2 #10386 üzenetére
Thx. Csak Hell-lel van problémám.
Igazából az jött le, hogy ha nem tudod ütni a karaktereddel a mobokat (mert pl. immunisak) és elszaladni sem tudsz, akkor leáll a mókavonat.
Akkor kínszevedés végigvárni amíg a merc leveri őket, plusz még őt is életben kell tartani."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
vaakuum
addikt
válasz aradebil2 #10310 üzenetére
Szóval akkor az összes ilyen bónusz, kesztyűn, övön sityakon a necrónak értelmetlen.
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz aradebil2 #8879 üzenetére
látom másnak is téma ez a cold res/imm: régen játszottam már alap d2ben cold sorcival, de nem rémlett hogy tudtam volna olyan mobokat sebezni orbbal, amin ott volt a "cold imm" felirat... most pedig nightmare a2 végén szintezek és simán átüti 130%-ra húzott cold mastery-vel a frozen scourge-okat (ancients way?) meg succikat (wsk2-ben) ...amikor még csak 60-80% körül vert át a cold mastery, akkor is vitte a scourge-okat, de szép lassan... (úgy hogy ott virít rajtuk a cold imm felirat) ...vannak egyéb mobok, akikre nem nagyon hat, most pedig hell a1ben a sima zombikat néztem: ezeket is sebezgette, de kb 2mm-eket kapott le egy orb... úgy emlékeztem, hogy akin ott a cold imm felirat, azt abszolút meg sem hatja, de akkor most ezen valamit variáltak? (én spec örülnék neki, ha megfelelően felcuccolva vinne mindent az orb, mint a piros ász)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
maajsz
senior tag
-
shotika
őstag
válasz aradebil2 #8811 üzenetére
Köszi!
Ill még valami, mert úgy látom, nekem ez a horadric cube-ozás nem nagyon megy....
Azt írják, úgy lehet socketet hozzá adni normal fegyohoz, hogy Ral + Amn + Perfect Ametist és egy normal fegyo, de nekem még se adja hozzá:
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Joco_77
senior tag
válasz aradebil2 #8476 üzenetére
Smoke armor már megvan. Kéne egy monarch spiritnek. Farmolgatom tunnelst act2n de még nem esett.
Viszont ha dupla spiritet ajánlasz ilyen beginner setupra lehet nem várok crystal swordre hanem első 4 socketes kardból csinálok egy spiritet bármi is legyen az.[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Lenovo Legion 5 15,6" FHD Ryzen 7 6800H, 16GB, 512GB SSD RTX 3060 6GB,STORM GRAY,ÚJ,GARANCIA
- Xiaomi Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh - Fekete
- AMD RADEON RX 6700 SAPPHIRE PULSE
- PlayStation 5 Pro eladó ÚJ, BONTATLAN
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest