-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
-
sto1911
veterán
A2 vegul nem volt megsem akkora gond, nehany kellemetlen helyzettol eltekintve, viszont A3-ban az osszes kis rohangalo bennszulott es egybe szorny villam immunis es cumi.
Nem is ertem hogy lehet levelling guideot irni meg ilyen buildet javasolni, hogy egy fel fejezetben levoket meg se lehet sebezni vele... Vagy egyaltalan hogy lehet igy jatekot tervezni?!Raadasul a guide alapjan nemreg volt respec is, igy az egyiknek igy lottek is.
Lenne valaki, aki vegig tudna huzni egyelore A3-on?
-
LZs?!
aktív tag
Csak egy update az írásomra:
Tegnap este játszottam, esett egy eth Cryptic Axe, a kocka 4 lyukat dobott bele...mondom, akkor hajrá: irány a JSP, vettem egy Ber rúnát, és kiraktam egy Infinity-t.
Boci pályán mentem pár kört, illetve CS-ben, Pit-ben, Travincal-ban és Ancient's Way-en, ami akkor pont Terror Zone volt.
Tartom, amit írtam a DS-ről: nem szükséges egy jól gear-elt LS mellé, de sokkal játszhatóbb vele a trapper; pl. boci pályán hiába 'olvadnak' 1-2 lövésből a monszták, a csapdák össze-vissza lőnek annak függvényében, hogy merről van legközelebb célpont, és a merc egyszerre csak egy helyen lehet, a Convinction pedig akkora területet nem fed le, ami ezt negligálná. Így óhatatlanul folytattam, amit addig csináltam: első pár ledarált moszta után DS a tömeg közepébe - sokkal egyszerűbb egy-egy DS ledobni, mint az LS csapdákat állandóan pakolgatni; és gyorsabb, mint arra várni, hogy a már lerakott LS csapdák lövései szépen végigmenjenek mindenkin.
A többi helyen is használtam DS-t, de csak elvétve egyet-egyet - pl: Pit Lord (?) csapat a jobbboldali pecséteknél CS-ben, vagy Death Lord (?) csapatoknál AW/Icy Cave kombóban. Travi-ban már csak megszokásból is ledobtam egyet.
Összességében sokkal gyorsabban megy Infinity-vel a trapper (no shit?!), de a DS meglétét (szerintem) nem váltja ki; egyébként az LS dmg: 1-9,5k.
PS: egyébként az Infinity-t elsősorban most a Holy Shock pálámnak szánom, amivel már elmentem Hell Act 5 / Frigid Highlands-ig; nem rossz, darál szépen így is, pl. Hell Diablo fél perc alatt megvolt elsőre, WP-től sétálva és vagdalkozva összesen talán 15p...de már le akarom tudni Baal-t, mivel kissé unalmas (egysíkú...) a karakter. Majd meglátom, mit tudok kihozni belőle off-grind.
-
tiborv
aktív tag
Nemtom ezt a lqddert még azelőtt abbahagytam hogy lett volna sunderem és classicoztam inkább
Kiss_R
Szerintem ad, a CE mellett mégha kisebb dmgvel is szerintem egyik legjobb skill nagy tömegeket lepukkaszt simán. Pit meg wsk runokban én szerettem hogy amint ölt párat az ls utána a fél képernyőt robbantotta a ds. A fire Dam részére ugyanúgy hatással van az infy -
sto1911
veterán
Akkor az 5 db-os limit miatt mar buko is a dolog, ha kulon-kulon szamitana, nem kis daralas lenne
@Kiss_R: az a bajom, hogy a fade-burst parost nem lehet egyszerre hasznalni
es miota megvan a burst, azota a fade pontjait kidobott pontok.
Illetve a DS jol jon, ha light immunok ellen megyunk, ugyanis hiaba a sunder, a sima LS az en szintemen nem eleg. Egyet leol a merc + LS, a tobbit nagyjabol viszi magaval a zsinorban bekovetkezo DS robbanasok. Az ugy eleg kielegito szokott lenni
Egyebkent ez a build teljesen olyan, mint a nekro, csak itt nem kell szivni a nehany masodperces runok elott a sereg csinalassal...
-
wm2
őstag
Cső,
Physic Bowánál kötelezően ki kell maxolni a Critical/Pnetrate kettőst. Minden másra egy pont. Pierce-re is elég az 1p, mert a Razortail belt (+ CTA) ad még rá és meglesz a max. Ami marad az megy a Multi/Guided kettősre. Én a Strafe-t nem használom. Hatékony, de rettenetes vele játszani. Van, aki szereti (akik szeretik, Atmas amuval használják ezt a skillt), én nem. Cserébe kimaxoltam a Valkyrie-t. IAS AR kell. Spear és Bow amazonnak is. Az egyiket megkapod a penetrate skilltől, a másikat ügyesen kell összesakkozni. Attól függ milyen baset használsz. Ez igaz a lándzsára is. Ha mindenképpen hibridet akarsz menj a cold felé szerintem. Így kevésbé lesz akkora szopás.
-
wm2
őstag
Strafe/Atmas amu is jó. Cats Eye is kell a nyakába. Én ezt a kettőt preferálom. A fickó a Lord-ot írja, de sztem az Atmas és Cats jobb választás. Én 80%-ban a multiplet használom. A többi nekem sem pálya annyira. Ami az én tapasztalatom, hogy sajna kell az FRW circ a fejére. Nagyon böszme egy Bowa, ha nincs futása és speedje. Ha ehhez még jön, hogy nincs dual leech, akkor nem túl élvezet vele tolni. A +2 sk passive kesztyűk olcsók, mert kutya sem csinál physical bowat. JÓ lesz ez. Még az elején járok, de a lényeg, hogy nagyon is játszható. Egy takarító gép. Tele kell pakolni max ar charmokkal. Bármilyen jó. 2-10-1 dex ilyenek is. Nem kell kidobni. Pul-ért vettem 249/19 ravent.
A Harmony bowt én is szeretem, de sajna hellen kell a jobb rw, nincs mese.
-
Peddy789
őstag
Tok jogos bocsi, deflacio volt
en csak hulye mernok vagyok, ezek a kozgaz fogalmak sajnos nincsenek meg tisztan, de mośtantol emlekezni fogok!
A berserk damage bugosan van irva a karakterlapon, ezt nem siekrult meg kijaviutaniuk.
Itt tudod megnezni az osszes cuccot nagyabol: https://imgur.com/a/LBVgMec
De latom a fegyver az a load one more image mogott volt:
Ezzel mentem + stomrshield. (travincalba jol ereztem magam vele, gyengebb helyekre lehet valami mfes offhand pl alibaba)
A berserk ugye felszorozza 780%-ra a damaget, ez erre a 397-re ez teljesen hat, igy a valos sebzes utesenkent pl tranvincalban ismail ellen kb:
Damage: 9187–9486
Attack Rate: 9 frames (2.78 hits per second)
Damage per Second: 22,644
Ezt amugy a +max damage + ar charmok nagyon jol novelik, az inventory-ban van nekem is jopar. Tehat ennel talan nagyobb is volt, a szimulalt damaget a maxroll char plannerben lehet megnezni: https://d2.maxroll.gg/d2planner/zg0106en
Meg a war traveler is nagyon jo a +damage miatt.
Frenzy barbot nem probaltam, azt tudom hogy ez nagyon bejott, valoszinuleg a dps is joval nagyobb. A kerdes gondolom hogy mit akarsz farmolni.
Egy tipp amguy amit nem sok helyen hallok viszont a mele karikat 500x jatszhatobba teszi: ha bevan kapcsolva ez az uj fajta skill hasznalat az optionsben, akkor ugye pl a W betu megnyomasara hasznalja a kari a skillt, nem kell utana mar jobb/bal klikkelni.
Nahmost en a W beture beraktam a berserket, es klikkeles nelkul nyomva tartom a W betut, a kari akkor folyamatosan megy a kurzor iranyaba, es ha mob kerul ele akkor elkezdi utni a berserk skillel.
Igy nem kell egyesevel kivalasztani, klikkelni, stb, megy elore mint a csephadaro es szetcsap mindent. -
wm2
őstag
"messze a legjobban néz ki"
Javítani kell ugyan, de egy Travi/Shenk/Pit runt kibír és nem százezer a jívítása sem. Dex-et meg össze szoktam hozni ring-amu-gloves-sanctuary rw kombókkal. Picit lassabb nyilván és aki célkaraktert fejleszt (pl. semmi mást nem csinál, csak torchokat üt ki) az inkább rakja PB-be. Viszont nem találsz olyan PvP-st, aki Pb-t használ. Vagyis sokkal kevesebbet. Én pusztán a kinézete miatt preferálom. A való életben is balta meg fokos mániás vagyok nagy Viking történelem szeretettel.
-
LZs?!
aktív tag
-
wm2
őstag
Uppolni sem tudsz. Pl. Zakát. Hagyjuk most azt, hogy mennyire éri meg uppolni vagy sem. Más dolgok is vannak. Az NL leginkább a PvP-sek territóriuma. Olyan karaktereké, amiket évekig fejlesztenek (ezeknek nem tudsz eladni szart sem, ha nem perfect). Ill. az alkalmi játékosoké, akik reset után azt figyelik, hogy mihez juthatnak ingyen.
Illetve egy példa még:
Fallen in the Blood Moor Hell:
Nonladder life: 771 bis 1696
Ladder life: 1028 bis 2261
Nonladder defense: 793
Ladder defense: 933Amúgy most kezdem Sc-n.
-
Vismajor01
addikt
-
zsirfecske
addikt
szerintem nem jól érted, hónapokkal ezelőtt vásárolt és sokáig játszott játék árát nem fogják visszaadni:
For residents of the European Economic Area, the Right of Withdrawal applies to any purchase of game software which requires a download and which has not been used for 14 days after purchase.
-
sto1911
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- Garanciális Intel Xeon E5-2680v4
- i7 - RX580 - 16gb ram -- Belépő Gamer PC
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- 5Ghz 24dBi rácsos szerkezetű parabola antenna (ÚJ!)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest