-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LZs?!
aktív tag
Csak egy update az írásomra:
Tegnap este játszottam, esett egy eth Cryptic Axe, a kocka 4 lyukat dobott bele...mondom, akkor hajrá: irány a JSP, vettem egy Ber rúnát, és kiraktam egy Infinity-t.
Boci pályán mentem pár kört, illetve CS-ben, Pit-ben, Travincal-ban és Ancient's Way-en, ami akkor pont Terror Zone volt.
Tartom, amit írtam a DS-ről: nem szükséges egy jól gear-elt LS mellé, de sokkal játszhatóbb vele a trapper; pl. boci pályán hiába 'olvadnak' 1-2 lövésből a monszták, a csapdák össze-vissza lőnek annak függvényében, hogy merről van legközelebb célpont, és a merc egyszerre csak egy helyen lehet, a Convinction pedig akkora területet nem fed le, ami ezt negligálná. Így óhatatlanul folytattam, amit addig csináltam: első pár ledarált moszta után DS a tömeg közepébe - sokkal egyszerűbb egy-egy DS ledobni, mint az LS csapdákat állandóan pakolgatni; és gyorsabb, mint arra várni, hogy a már lerakott LS csapdák lövései szépen végigmenjenek mindenkin.
A többi helyen is használtam DS-t, de csak elvétve egyet-egyet - pl: Pit Lord (?) csapat a jobbboldali pecséteknél CS-ben, vagy Death Lord (?) csapatoknál AW/Icy Cave kombóban. Travi-ban már csak megszokásból is ledobtam egyet.
Összességében sokkal gyorsabban megy Infinity-vel a trapper (no shit?!), de a DS meglétét (szerintem) nem váltja ki; egyébként az LS dmg: 1-9,5k.
PS: egyébként az Infinity-t elsősorban most a Holy Shock pálámnak szánom, amivel már elmentem Hell Act 5 / Frigid Highlands-ig; nem rossz, darál szépen így is, pl. Hell Diablo fél perc alatt megvolt elsőre, WP-től sétálva és vagdalkozva összesen talán 15p...de már le akarom tudni Baal-t, mivel kissé unalmas (egysíkú...) a karakter. Majd meglátom, mit tudok kihozni belőle off-grind.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest