Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Nintendo szerint a Switch-et kell venni, ha nem tetszik a Switch 2 ára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kökény
aktív tag
Nekem kockából rare upgraddel esett, de sima rifteken is esett már vagy 3, egyik sem anci természetesen. Ha teheted 4fős rifteket csapasd, hullik a lego, és előbb-utóbb kiesik
Nekem egyébkén Uhkapian Serpent nem esik, egyet kikockáztam, azóta semmi, de lexar...om, majd esik, nem szabad rágörcsölni, meg ide kell írni,h mi nem esik és másnapra hopsz már ki is farmolod
Dargelot kollegát kérd meg, együtt mentünk múltkor és fosta neki a rendszer ezt a fegyót
Egyébként T hanyason mész? T10-en nekem nem dobta, de T13 4 fősben már gen, ez is számít, illetve nyilván hamarabb jön úgy, mintha soloban farmolgatja az ember.Kuncsorogjál be olyan szintekre, amt még nem bírsz, de jobban esik a lego...
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G8: i7-10610U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest