Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Acer notebook topic
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
haller26 #89732 üzenetére
Tehat. ha elvitted a Season Journey-t Conquerorig most season 5-ben, akkor kaptal egy plusz ladahelyet es igy 2 van a masodik tabon.
(Keszultem a patchre
Ugye a leg poitonoket vegre be lehet majd zuzni es Forgotten Soul lesz belole.
Meg regebbi kep, amit talaltam, hogy egyertelmu legyen hany helynek kell lennie)#Sarpac: joshua mar elmagyarazta, hogy ertettem
De akinek nem fulik a foga a tobbi Conquesthez, annak pont kell a stashhez, vagy a Guardianhoz mivel oda 2 (Gurdianhoz meg 3) kell.
Masreszt meg van aki gyujtogeti az achievmenteket meg az ilyeneket (pl en is nonseasonban 92%-on vagyok achievementekkel, csak a k#$%g Set Dungeon beleronditott, amugy 98% korul lenne)
Mondjuk a conquesteket pont nem gyujtom, egyreszt mert ruhellem a HC-t, masreszt az annyira nem latvanyos, mint a nonseasonos osszesitett.Szerk2 #haller26:Na majd jol felhuzatom majd veled lehet a DH-mat, hogy gyorsan letoljam a ladahelyet.
Ha marad PTR szerint, akkor ez elegge rekord lesz (s5 nem volt annyira egyszeru azert, ott nyitastol 11 nap volt nekem elerni), itt ha celiranyosan megy az ember (meg persze felhuzzak, segitik), 1-2 nap alatt meglesz kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Acer notebook topic
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Külpolitika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Android szakmai topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest