Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Acer notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haller26
tag
válasz
Joezyka #89554 üzenetére
Látom nagyon beindultál
,de mint mondtam ezt ne vedsd készpénznek.A mai világban minden pénz és jó ügyvéd kérdés,mert ugye hányszor hallunk olyan nevetségesnek tűnő dolgokat,amikkel komoly pereket nyernek meg a sztárügyvédek.Mindenesetre elgondolkoztató az,hogy már nem kis ideje kész tényként kezelhetjük a BOT-ozást és mégsem tettek érte szinte semmit.Lehet itt most találgatni: a saját játékosai is benne vannak,vagy az egész Blizzard?..... napestig lehetne felsorolni az összeesküvés elméleteket,de csak felmérgeljük magunkat és esetleg olyan embereket is megbántunk vele,akiket nem szeretnénk
Egyenlőre bízzunk a retorzióban és segítsük 1mást,mert mi vagyunk a játékostársadalom azon része akik képviseljük a fair play mozgalmat. Én ezért szoktam néha "szaftos" kis megjegyzésekkel bombázni a robotokat,akik néha visszaírnak hogy mit képzelek magamról
,mire én elmondom,hogy már 3 napja bombázom őket ezekkel
Na ezek után kb ennyi ideig nem is írnak vissza
Ez van gyerekek de ezt nem kell szeretni,majd kitalálnak erre is vmit.Fel is lehet dobálni őket a Blizznek,ha ettől jobban érzi magát vki(én eddig nem megyek el azért).
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- GeForce VGA-k 5080, 5090, Bontatlan, Új, 3 év Magyar garis.
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- Új! JBL Boombox 3 számlával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Bomba ár! Dell Precision 7530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest