Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haller26
tag
válasz Joezyka #89554 üzenetére
Látom nagyon beindultál ,de mint mondtam ezt ne vedsd készpénznek.A mai világban minden pénz és jó ügyvéd kérdés,mert ugye hányszor hallunk olyan nevetségesnek tűnő dolgokat,amikkel komoly pereket nyernek meg a sztárügyvédek.Mindenesetre elgondolkoztató az,hogy már nem kis ideje kész tényként kezelhetjük a BOT-ozást és mégsem tettek érte szinte semmit.Lehet itt most találgatni: a saját játékosai is benne vannak,vagy az egész Blizzard?..... napestig lehetne felsorolni az összeesküvés elméleteket,de csak felmérgeljük magunkat és esetleg olyan embereket is megbántunk vele,akiket nem szeretnénk Egyenlőre bízzunk a retorzióban és segítsük 1mást,mert mi vagyunk a játékostársadalom azon része akik képviseljük a fair play mozgalmat. Én ezért szoktam néha "szaftos" kis megjegyzésekkel bombázni a robotokat,akik néha visszaírnak hogy mit képzelek magamról ,mire én elmondom,hogy már 3 napja bombázom őket ezekkel Na ezek után kb ennyi ideig nem is írnak vissza Ez van gyerekek de ezt nem kell szeretni,majd kitalálnak erre is vmit.Fel is lehet dobálni őket a Blizznek,ha ettől jobban érzi magát vki(én eddig nem megyek el azért).
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest