Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Bahama #66078 üzenetére

    Az jail és frozen effektre ad immunitást. Nem csak a hatásra, de a vele járó sebzésre is. A jégkockapukk se sebez és a jaié sem (azt hiszem a jégkocka mellett séta se). Emellett immunissá tesz a lassító hatásra is. Póktakony és knockback miatti lajhártempó nem játszik ha szép jégtaposód van. ;)

    mara témában:
    A skilleket helyrerakták. Nem is ott van a gond, hanem a setbónusszal. Azt meg nem birizgálták. Nem a skillek a neccesek, hanem a bónusz. Nem azért "kell" hozzányúlni, mert OP, hanem mert tönkreteszi a DH kasztot is. Nincs érdemi alternatíva. Vagy sentryt használsz mara settel és kapsz +5 gr lvlt ingyé', vagy kb esélyed sincs a top 2000-be kerülni. Kb M6, vagy választhatsz más kasztot.

    (#66079) Thrawn
    Mindegy mit kapnak a skillek amíg a sentry elcastolja egy az egyben ugyanazt csak négyszer-ötször.

    (#66083) Thrawn
    Ugyanúgy mint a többi kasztot. Semmiben nincs hátrányban. Kb a vault-hit-vault-hit módszer simán működik (amíg van hely). Cluster eddig is jó volt, ezután is az lesz. Esetleg valami permasmokescreen és minden egyéb szabadon választható. Azt' mehet az árnyékboksz. A knife cd nélkül jó skill, csak elég melee jellegű. Oda erős tank képesség is kell. Smoke screen, vagy jó életvisszatöltés és erős védelmek. Esetleg shadow set örökös SP-vel. De még így is hátrányból indul a melee kasztokhoz képest (?).

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák