Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
válasz
adrian360 #14977 üzenetére
Igen, utana meg gyorsan lenyomtam act3-t nem volt nehez. Meg talaltam kozbe par cuccot amit eladtam, hozza teszem nem nagy szamok. sc-ben be is zuztam volna oket, de itt tettem probat. pl 3 socketes chest armor amin csak 230 vita volt, fel ora alatt 2 millioert el vitek. Meg egy csomo haszontalannak tuno cuccot amit sc-ben en is instant zuznak be itt szazezrekert nyugodtan ki lehet rakni elviszik mert hiany van.
Igen a leeching runa hasznos a kutyakhoz, sc-ben es foleg hc-ban. Meg eleve hc-ban magas hp-ra rendezkedunk igy a kutyaink is sok hp-t kapnak tolunk, igy nincs veluk problema nagyon ritkan halnak.
En mikor most ujra kezdtem arra rendezkedtem be hogy sokan legyenek korulottem, hogy elvegyuljek a tomegben stb. Jelenleg: 4 dog + 1 garga + encsi es meg tervezek a kovetonek egy maximust a demon miatt, illetve acidal 3 buble gum amik 5 sec-ig 250% dmg (ezekkel is le allnak a szornyek).
Szeretem az allatokat, igy tartok magam korul egy allat kertet, aztan meg latjuk meddig maradok igy eletben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest