Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Házimozi belépő szinten
- Billentyűzet gondom van
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Lézervágás, gravírozás
- MILC felhasználók szakmai topikja
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
prokxy #49522 üzenetére
-jobb fegyver: több dex és crit dam. Teszt jelleggel megnéztem egymillás határra. A legjobb (socket-80chd-100dex kombós) lőfegyver egy íj és 100k+ DPS-ed lenne vele. A névleges DPS elég mellékes. Meglepő módon egy 877 DPS íjjal jobban zúzol mint egy 1030-as xbow-val
- egy fokkal jobb kavicsok. 50k-ért vagy ha magatalálós, akkor 30k-ért nyerhetsz 4-4 dexet a csúf flawless square-ek helyébe.
- gyűrű váltás: a bal oldali (szemből nézve) crap. A másik se annyira pöpec. 4 chc+70 dex szűrésre lehet szerezni 100k-ért is.Máshol is biztos lehet szerezni még némi sebzést... Persze attól függ minden, hogy mi a keret. De 100k befektetések időnként nem vészesek. Meg egymisi egy fegyverre.
Az asiangamer-en van jó kalkulátor. Ott össze tudod vetni mennyiben változhatnak az értékeid, ha lecseréled a cuccaidat másra. -
Coyot
őstag
válasz
prokxy #49522 üzenetére
Van pár cuccom ami dobna rajtad, tudok tegezt adni, fegyvert, chestet Meg van még pár cuccom, betettem a trade topicba less rá. Nyilván nem 20millás cuccok, gyanítom meg tudunk egyezni
De van még egy rakás levedlett cuccom, felrakom őket este.
userxy:
Dead mans jó cucc, de ami nekem kell belőle az 200 milla
+10discipline alap, ahogy a 8%chc is.
-
Sirandrish
legenda
válasz
prokxy #49522 üzenetére
Áldozz be némi HP-t a DPS oltárán, szerintem
Néztem neked egy Crossbowot..1182es DPS-e van..ad 122DEX-t + socket..
VIT-et ugyan nem ad de a DPS-ed biztos megdobná..az 1M alatt van..Esetleg 1,5Mért olyan tegez amibe 15%ias van +8%CHC (ami szintén dobna rajtad) 188DEX+70körüli VIT..
-
MrCsiT
addikt
válasz
prokxy #49449 üzenetére
kevés a resist rajtad, szerintem azért haldokolsz.
E mellett - ha érdekel tanács- trap-et használj, azzal pont az ilyen csúszómászó., de nem rohangáló lények kiválóan zúzhatók. (lsd. TrierHunter -t ..igaz, ez most GF -re van gear-elve picit, de a varázslatai látszanak..)
-
norton2
csendes tag
válasz
prokxy #49062 üzenetére
Másik Act 1 farm guide
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
prokxy #48684 üzenetére
- paragon lvl 2 nem jelent semmit
- 80% mf se jelent semmit, 130-150 fölött talán
- nekem is egy 18m-s legend skorn esett a kincses dropok éjszakáján (patch utáni első éjszaka), amúgy meg vmi spear, de a brimstone többet ért a bontásából.legfőképp egy tank kellene melléd. [link] itt az enyém, egyedül kb. inf1-ben életképes, tankkal, és/vagy DH-val párban/csoportban inf3 is laza, csak lőni kell. persze elég papír, 1 ütéssel -80% hp, utána preparationnal töltök, vault, meg rapid fire.
ja és 93k buff dmg.
amúgy reflex-reflex-reflex. vault, smoke s, rohangálás.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
prokxy #46481 üzenetére
én is többek közt ezért nem fogok HCzni, max majd achik miatt. Sokszor volt, hogy lagg vagy egyebek miatt haltam, nagyon sokszor. Főleg az instant kivédehetetlen halálok matt is mikor lemegy a cd, és waller-jailer-vortex akármi 1hitel. Aki GC kaszttal játszik hc-n le a kalapom...
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
prokxy #46142 üzenetére
Mukodnie kellene meg azzal a kapcsolattal is... Az irodai net 10Mb fel es le, de az otthoni kapcsolatom nekem sem ilyen gyors felfele.
Ezen a kepen az irodai Win7 mutatja a notimon levo OS X alatt futo halott Diablot.
[link]
Nem eleg gyors a jatekhoz, de az AH teljesen jol mukodik.
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
prokxy #46121 üzenetére
Kollegam ugy hasznalja neha az AH-t, hogy az otthoni gepen fut a D3, a ceges gepen meg a TeamViewer, es abbol siman lehet iranyitani.
-
mephi666
nagyúr
válasz
prokxy #46118 üzenetére
ha érdekel, akkor tudok kölcsönbe adni egy ilyet, ami 50-60közé jó lehet szintezni
délután leszek otthon, vegyél fel addig, ha kell
#46121: az a titka, hogy akkorát kell bidelni, amit max megér neked a cucc... és automatikusan licitálgat helyetted a gép 10%-onként
különbözetet meg visszakapod
-
Cadal
őstag
válasz
prokxy #45691 üzenetére
Meg voltam róla győződve, hogy senki nem használja az első hsz.t
De így azért nem volt felesleges a fáradozás. Lassan ismét frissítenem kellene rajta, van elég infó mostanság.
Más:
A Bul-Kathos's Wedding Band gyűrűben azért ez nem kicsit lesz op tulajdonság:
You drain life from enemies around you. (100%)
Már csak azt kellene tudni, hogy mennyi életet is lop pontosan.
Aktív témák
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Elfelejtettem egy játék címét
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Lenovo ThinkPad E14 Gen6 - Ryzen 5 7535HS / 16GB / 512GB SSD / 14 FHD IPS
- Lenovo ThinkPad E14 Gen5 - i5-1335U / 16GB / 512GB SSD / 14 FHD IPS
- Cooler Master MWE GOLD 1050 - V2 ATX 3.0 White Edition kisker garanciával, újszerű állapotban!
- HP ProBook 650 G8 Notebook
- PS3 GTA V és MINECRAFT lemezek eladóak
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest