Hirdetés

Aktív témák

• mikromanus

veterán

válasz F-ECT$ #41777 üzenetére

Majd estefele összedobom. Szigorú elszámolással dolgoztam. A magatalálós cuccokat is felbecsültem az alapján, hogy épp menyniért tudnék egy hasonlót szerezni. Ennél lehet olcsóbb is picit, mert az offhand most kb 300k-ért volt kint, de én jó egy hónapja 75k-ért hiénáztam. De a reális ár a mostani (amiért ugyanúgy nem megy el persze).

Followeren 5700 sebzés van. Az itemek sok-sok intet adnak, meg némi vitát ahol épp jutott rá. 11-33-75-10k volt a gyűrűk, amu, followe special. a fegyver egy kétkezes zúzóeszköz 1194 DPS-sel és 200 feletti inttel azt hiiszem. Az volt 200k gold.

A karakteren veszett sok int, némi vita és allres van. Azt hiszem 32k DPS, 37K life és 5500 armorja lehet (bekapcsolt képességekkel). Act 3 katapultoknál jártam amikor észrevettem, hogy van resist növelő rúna is. Azóta 70-75% resistekkel rohangál. Lassan öl, de gyorsan szalad :C
    A többit majd este...

(#41783) Sirandrish
    Nem nagyon nézted át az elméleti maximumokat (amik persze egymás kárára is csökkenhetnek), ugyi? Nem kellenek ekkora igények. Ha így állsz neki, akkor "ez a játék csalódás" lesz :DDD

Aktív témák