Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Billentyűzet gondom van
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Haart
addikt
válasz
shouryuken #48580 üzenetére
Kicsit nekem úgy tűnik hogy megcsnálták ezt a paragon szintezést, de ez kb olyan mint a codban a 60 szint. Ott is csak azért találták mindezt ki hogy még többet játssz, de tulképpen semmi értelme nem volt
Ez is kinek jó? Annak aki 0-24-ben tolja. Mert annál nagyobb lesz a drop esélye minél nagyobb a paragon szint. Eddig 1-1 mákolással tudott bárki jó cuccra szert tenni. De most ez nagyon elment a farmolók oldalára.
-
Haart
addikt
válasz
kopaszqtya #48568 üzenetére
Akinek van rá ideje és mondjuk nem melózik. Annak lehet 30 feletti paragonja
-
Haart
addikt
Miért van az hogy újabban ha találok valamit jó áron azt nem lehet megvenni? Kiírja hogy due to high transaction volume, the auction house was unable to process your request.
Most már mákolva se lehet jó cuccot venni ez suxx. -
Haart
addikt
válasz
Mr.Csizmás #41650 üzenetére
Nekem most egy csizmát is visszadobott meg egy quivert is
-
Haart
addikt
válasz
mephi666 #32455 üzenetére
Én most így farmolok elég zsear. 42k dmg, tickelve 102k. 250% crit dmg és 20% chance kb.
-
-
Haart
addikt
válasz
atidzsiforc #20480 üzenetére
Azért az invulnerable minions+shield+molten se rossz
-
Haart
addikt
Error 37 YEAH imádom
-
Haart
addikt
Miért nem dobnak a bossok nightmare-en sárga cuccokat? Az összes csak kék cuccokat dobott, mintha már megcsináltam volna őket.
-
Haart
addikt
Most hívtak pár perc és itt a futár
Végre...
-
Haart
addikt
Sok emberhez nem ért még oda a futár?
-
Haart
addikt
Akinek megvan már a game az légyszi küldjön nekem egy guest accot thx
-
Haart
addikt
Valaki dobjon nekem még egy guest passt plíz privben thx
-
Haart
addikt
Van egy wow-os accountom és azon UK az adress. Viszont nem engedi megváltoztatni, nem tudok másik country-t választani mert szürke. Miért van ez?
-
Haart
addikt
Játék előtöltése elérhető már? Le lehet valahonnan rántani a klienst? Hogy csak a kódot aktiválva már tolhassuk is vagy nem?
-
Haart
addikt
válasz
MegalodonS #11775 üzenetére
Mivel ez egy kb átnevezett gtx470 így tuti menni fog
-
Haart
addikt
Esetleg a game-et elő lehet tölteni már? Vagy elég lesz a beta-t updatelni a megjelenés előtt?
-
Haart
addikt
válasz
jim_raynor70 #10895 üzenetére
Inkább percenként nem? XD
-
Haart
addikt
válasz
MegalodonS #10567 üzenetére
Legyen így
Egyenlőre én tuti hogy wd vagy wizard. Aztán én is távolról aprítom az ellent
-
Haart
addikt
Arra lennék kiváncsi hogy vajon ez az 5GB amit most a beta foglal az a teljes játék és csak eddig lehet menni benne vagy a full game az 10 giga felett lesz helyileg. Kiváncsi lennék hogy ez egy kivágott változat vagy egy full változat restriction-ökkel
-
Haart
addikt
Az a legfőbb baj hogy iszonyat könnyű ez a normal szint, valszeg csak a végigjátszási időt tolták ki azzal hogy 4 nehézségi szint van, de ezt kb egy 5 éves gyerek is megcsinálja minden nehézség nélkül. Valamint monotonabb a játék mert nincs mit agyalni azon hogyan rakd a skilleket mint a 2. részben. Eddig kicsit csalódás a játék. Remélem a full jobb lesz később. Ez alapján nagyon casual a cucc.
-
Haart
addikt
Mi ez az error 315000? Senkit nem tudok hozzáadni a friends listához ezzel a szöveggel eldobja.
-
Haart
addikt
Nem tudok felvenni havert errort dob állandóan a friend felvétel f*ck
-
Haart
addikt
Error 24100
Valami készülőben mert meghalt a betam. Épp a kinget öltem f*ck XD -
Haart
addikt
Első benyomások a beta alapján:
Barbár: durva, abálós, gyerekjáték vele menni.
DH: az elején elég nehéz haladni vele, és később 10-es szint körül sem egy nagy ölős karakter, személy szerint vele szenvedtem a legtöbbet a főelinél.
Monk: úgyszint aprítós, valamint gyors, de nekem nem annyira jön be ez a ráteleportálok az ellenre stílus, nehezen lehet követni a képernyőn.
WD: marha jó vele menni, alig tudja bárki és bármi megközelíteni, a kutyák lefoglalnak mindenkit, te meg szétköphetsz közben mindenkit.
Wizard: elején elég gyengusz, amíg meg nem kapja a shock pulse-hoz az 1. rúnát, onnantól viszont durván apírítóssá válik, és nagyon erős.
Persze ezen tapasztalatok kizárólag a beta max szintjéig élnek, később bárki erősödhet még vagy gyengülhet. A betaban viszont ez a helyzet.
-
Haart
addikt
Mikor lövik fel ismét a szerókat
már kéne tolni
-
Haart
addikt
Tényleg az az érdekes hogy full grafon megy 70-80 fps-el és mégis néha úgy érzem mintha belassulna vagy belaggolna az effektek miatt pedig nem esik le az fps. Valszeg tényleg nincs még túl jól optimalizálva
De egybként jó.
-
Haart
addikt
Néhány helyen az előrendeléshez osztogatnak posztert, tudja valaki hogy milyen vagy hogy néz ki? Mert akkor végre el tudnám dönteni hogy kell-e vagy se
-
Haart
addikt
Tudjuk már hogy pontosan mikor lesz elérhető a game magyar idő szerint? Mivel rengeteg üzlet lesz éjfélkor nyitva ezen a napon. Van értelme erőlködni vele vagy nincs mert egyébként is csak aznap este lehet tolni először? Vagy egyéb időpontban.
-
Haart
addikt
Csak nekem tűnt fel hogy a dio 2 2000 juni 29 jelent meg, ezek után pontosan 1 évre rá megjelent a kieg is. Ezt a sorrendet nézve a dio3 juni 29 lesz ez évben. Mennyi a sansz rá?
-
Haart
addikt
Miért nem müködik a diablo3.hu?
-
Haart
addikt
Így van én is ugyanígy vagyok ezzel, már szanaszét lőtték a beta poénjait. Semmi értelme nincs várni rá. Valahogy ezt is csak a blizzard tudja elszúrni ilyen jól. Hónapokig beta valami, holot pár hétig kéne hogy nyitva legyen mindenki előtt, ahogy azt most láthattuk is a BF3 nál. De nem, ez helyett elveszik a kedvét az embernek mert már minden poén el van lőve belőle. Semmi kedvem már hogy játsszak a betaval.
-
Haart
addikt
Nagyon leült a topic.
-
Haart
addikt
Mennyi lesz a max player ahány csatlakozni tud 1 partyba? D2-nél ez 8 ember volt. Most mennyi lesz?
-
Haart
addikt
válasz
Brown ügynök #3064 üzenetére
Igen csakhogy a variációk tárháza nagyon sok, épp ez miatt. Mert mindenki a jobb cuccokat fogja meghagyni, amik minél többet adnak a statokhoz.
-
Haart
addikt
válasz
Brown ügynök #3056 üzenetére
Vegyük hogy pl 2 egymást követő mob elejti ugyanazt az itemet vagy fegyvert, az egyik mondjuk +10 to dexterity és +5 to strenght, a másik mobból ugyanaz a cucc úgy esik hogy +2 to vitality és +6 to intelligence.
Tehát a két tulajdonság random lehet. Ezért van az hogy ugyanaz a fegyver lehet jobb verzió illetve szar is. Mert pl egy barbár bárdjához nem biztos hogy a +10 intellect jó lesz, hanem olyat kell találnod ami sok str-t és vitát ad pl. -
Haart
addikt
-
Haart
addikt
-
Haart
addikt
-
Haart
addikt
Ahhoz képest hogy mindenki azt rebesgette hogy szept közepén kezdünk, nem lett belőle semmi. Lassan szept vége lesz és még mindig nincs beta.
-
Haart
addikt
válasz
Integra #2582 üzenetére
Hát meg eleve limitált volt a skill max szintje, ha már 20-as volt akkor hiába voltál 80-90-es szintü az már nem erősödött, lehetett nyúlni a workaroundokhoz azaz az olyan cuccokhoz ami +skillpontokat adott. Ezért volt hogy egy druid már ugy 75ös szinten kivolt maxolva skillekkel ésutána már baromi gyenge volt.
-
Haart
addikt
-
Haart
addikt
Nemsokára gamescon yeee
-
-
Haart
addikt
válasz
Sirandrish #1195 üzenetére
Nem azt akartam kifejezni hogy az ATI-nak kedvez, egyszerüen használja a dx10.1-et ami eddig csak atinál van, de igazad van mire kijön addigra biztos lesz nvidia kari is ami tudja.
Aktív témák
- Sorozatok
- Hyundai, Kia topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- Elfelejtettem egy játék címét
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest