Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Billentyűzet gondom van
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
3 nagyobb gondolat fogalmazódott meg bennem, gondoltam megosztom veletek. Bár nem sokan játszanak innen wiz-zel, ezért annyira nem közérdekű, de részben érint más classokat is, főleg a barbárokat. Mivel elég hosszú 1-1 gondoltam, ezért külön hozzászólásban fogom őket megírni egy kis késleltetéssel, a három téma: clever use of game mechanics, skillek, elementary build.
1. Clever use of game mechanics.
Kicsit messzebbről kezdem: kb 5 évig figyeltem és/vagy játszottam a World Of Warcrafttal. Itt megfigyelhető volt, hogy a buildeket és a cuccokat megpróbálták úgy alakítani, hogy mindenki a classának megfelelően játszhasson csak. Ne lehessen azt megcsinálni, hogy egy tank warrior többet healel, mint egy dedikált healer, vagy hogy egy alapvetően sebzés osztásra kitalált class tankoljon. Ha ilyen elő is tudott fordulni (pl 100% feletti dodge chane-es rugó), akkor általában megszüntették a lehetőséget.
A D3-ban pont az ellenkezőjét érzem. Alapvetően szerintem pl egy barbár legyen ütésálló, és a sebzése legyen kisebb, mint a kevesebb védelemmel rendelkező classoknak. Ehhez képest messze a DT barbár a leghatékonyabb farmoló, ami szerintem egy kicsit messze áll az eredeti koncepciótól. Másik példa CM/WW „tank” wizard. Nem hiszem, hogy amikor a wiz-t tervezték, akkor gondoltak erre a buildre, de mégis hatékony, és bár nerfelték egy kicsit, de mégis használható maradt.
Aki megpróbálta az arany középutat választani pl egy wiz esetén: közepes védelem, közepes dmg, egy kis attack speed, egy kis chc, az nem nagyon jutott A2-nél tovább. (1.0.3 és előtti időkről beszélek.) Az volt a nyerő, ha valamilyen buildet és hozzá a cuccokat a végletekig elvitted, eleinte ez volt az attack speed, most pedig a chc. A mindenből egy kicsit egyszerűen nem működik.
Hogy ez jó-e vagy nem, azt nem döntöm el, én mindenesetre egy kicsit furcsállom.
Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- Elfelejtettem egy játék címét
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Lenovo ThinkPad E14 Gen6 - Ryzen 5 7535HS / 16GB / 512GB SSD / 14 FHD IPS
- Lenovo ThinkPad E14 Gen5 - i5-1335U / 16GB / 512GB SSD / 14 FHD IPS
- Cooler Master MWE GOLD 1050 - V2 ATX 3.0 White Edition kisker garanciával, újszerű állapotban!
- HP ProBook 650 G8 Notebook
- PS3 GTA V és MINECRAFT lemezek eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest