Hirdetés
- RAM topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
Scooby Dou #28798 üzenetére
Először big bad voodoo volt, viszont az infernon való folyamatos kite-olás (
) miatt felesleges, mert úgy sem maradsz ott a körben. a kis pöcsös fetish army katonák viszont elég nagyot sebeznek, és feltartják a mobokat.
-
Soni84
tag
válasz
Jó az a build úgy ahogy van, mana voodooval mivel egy körön belül kell maradnia az első ütésbe belehalna attól amit a zombiemacik nem ölnek le. Ebből a szempontból a fetish sokkal jobb, mert azok legalább elfoglalják az eliteket.
-
Gorneck
legenda
válasz
Ezt használom én...csak ehhez kell dmg is rendesen...még sok ember operál horrify-val vagy mass conf-val...valóban nem rosszak, de értelmét még csapatban se látom...
Lassítás nálam elmarad...lehet infernora visszakerül...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Scooby Dou #28481 üzenetére
stormshield csak ilvl62, sacred shield meg ilvl63, és stormshieldnek nincs olyan tulajdonsága, ami nem lehet raren. (kivéve, hogy alap block 10-25% lehet, a normális 10-20% helyett.)
ja és persze a nagyobb ilvl miatt több bónuszt kaphat egy statra. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Scooby Dou #28474 üzenetére
rare sacred shield lehet jobb, mint a stormshield.
-
mikromanus
veterán
válasz
Scooby Dou #28474 üzenetére
... hanmem a 25-150 millásakra
Mondjuk a 30-32% blokkosak igen meggőzőek már, de ennyit még ha lenne se adnék egy itemre. Úgy tűnik nem is én vagyok a célközönség-(#28475) Huma
Én 3,5 milláért szereztem egy 1025 DPS, 15 attack speed+15 FUry-s mighty weapont. Azzal már teljesíthető a 20k DPS. kékben ugyanennyiért most is kijönne.
MIre elég mindez? Elitekre nem annyira. Vagyis elégnek kellene lennie, de az elemi sebzéseik 70-75% cédelem mellett is iszonyat durvák, ráadásul napestig püfölheted őekt mire elfáradnak. Addigra visszakézből lenyomnak 1-2 sallert amit igen kevéssé tompít a 10k armor. Mondhatni: ehhez már skill is kell erősen -
Cyberbeni
addikt
válasz
Scooby Dou #28427 üzenetére
szerintem rmah árra gondolt
@28428: igen, de act 3 eleje meg vége sokkal nehezebb act 2-nél.
-
Zan
aktív tag
válasz
Scooby Dou #27938 üzenetére
Nekem is told majd át,ha lehet
!
-
Gorneck
legenda
válasz
Scooby Dou #27938 üzenetére
Jöhetne nekem is, mert kíváncsi vagyok...
-
JSaN
addikt
válasz
Scooby Dou #27926 üzenetére
Inferno Maghdaig siman elmentem, igaz volt velem 2 barbar tank akik mogul szortam az aldast.
soloban act 1 siman megy, bar neha megerzem az aoe skill hianyat. Lehet valamelyik (valoszinu horrify) skillt bealdozom egy aoe-ra. Aoe skillbol ki mit javasolna? -
válasz
Scooby Dou #20780 üzenetére
Folyamatosan csökken az áruk, ~fele annyi a jó lvl60 itemek ár mint pár napja.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Scooby Dou #19634 üzenetére
Én 15%-ot láttam valahol.
kovsol: én 42" tv-n nyomom. Erősítőn a hangok.
-
akela91
addikt
válasz
Scooby Dou #19454 üzenetére
Hacsak a haverod nem hacker, akkor nem
-
kutga
félisten
válasz
Scooby Dou #19308 üzenetére
Onnan még messze vagyok, Normal Act 2 első bosson vagyok túl.
-
omikron23
senior tag
válasz
Scooby Dou #18235 üzenetére
Köszi... Igen arra lettem volna kíváncsi, hogy dob-e sárgán kívül esetleg Legendery-t, mert anno a tehenekhez érdemes volt benézni...
150.000-be kerül. Ebből 50.000 csak a szerelés költsége. Videót láttam róla, poénos, de szerintem akkor másra költöm a 150.000-et. Esetleg utólag vissza lehet menni? Ha már pl. nightmare, vagy hell szinten vagyok, akkor kiválasztva a normal szintet, meg tudom csinálni utólag is??? -
szallasi007
őstag
válasz
Scooby Dou #18226 üzenetére
Sziasztok,
latencyt (ping) vagy ms-t hogy nézitek meg játék közben? látok itt minden féle ms-eket,
100-3000ig nem is értem
fps nálam fix 60-70 körül van minden high-on nem értem ilyen 69xx vagy 68xx és társai kártyán miért nincs fix fps -
Xmodule
őstag
válasz
Scooby Dou #18226 üzenetére
szerintem ugy ertette hogy esik valami jo is(dropp) vagy csak poenos?
-
válasz
Scooby Dou #14780 üzenetére
Az fasza mert 5850-esem van. 12.3-as driverrel próbálkozzak?
-
Tatyla
őstag
válasz
Scooby Dou #13675 üzenetére
persze,alap.
-
Tatyla
őstag
válasz
Scooby Dou #13670 üzenetére
nem jött visszajelzés még,holnap a délelőtti órákban rájuk csörgök és tisztázom velük hogy most akkor mi van.
-
nepszter1
addikt
válasz
Scooby Dou #13670 üzenetére
Remélem hogy igen , de szerintem holnap kiderül hogy kinek sikerült feldolgozniuk a rendelést .
-
szepi79
őstag
válasz
Scooby Dou #13185 üzenetére
külön authenticator kell minden egyes accounthoz. ez lehet telefonon, vagy kulcstartóban is. de egy telefonra csak egyszer tudod felrakni az appot.
-
freelanced
addikt
válasz
Scooby Dou #13185 üzenetére
Hogy érted, hogy egy telefonszám? Mobil alerts? Elvileg az is csak egy accra rakható fel. Az Authenticator is csak EGY fiókon működik! Egy Authenticator egy fiók....
-
Wolverine
félisten
válasz
Scooby Dou #13180 üzenetére
Te ezt sehogy sem fogod tudni megtenni - írnod kell a supportnak egy ticketet, és ők bizonyítékot fognak kérni, hogy Magyarországon laksz (ez jellemzően a nevedre szóló magyar számlát jelent).
-
freelanced
addikt
válasz
Scooby Dou #13180 üzenetére
Hali! Írsz egy ticketet a Blizzardnak és mellékeled a személyid is!
Üdv -
Bazzzs
senior tag
válasz
Scooby Dou #9959 üzenetére
Válts át a completed fülre, majd ott válaszd ki a megvásárolt cuccot bal oldalt, végezetül pedig kattints a send to stash gombra.
-
Realradical
őstag
válasz
Scooby Dou #9922 üzenetére
Most valami nagyon lehalt...
@persil
hja de jobb arra gondolni, hogy mivel én vagyok bent ezért tuti nagy hiba történt! -
Wolverine
félisten
válasz
Scooby Dou #9578 üzenetére
Nem nehezíti meg.
-
execute93
őstag
válasz
Scooby Dou #9578 üzenetére
Mert nekünk be kell azt is írni. aki meg levette az meg csak a jelszavát írja be..
JSaN: Én minden belépéskor kérem az autentikátor kódot. Ezért vettem
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Scooby Dou #9563 üzenetére
US
Fxom ebbe az error 37-be...
-
kovsol
titán
válasz
Scooby Dou #9450 üzenetére
US klienst használ mindenki még
-
Mukorka
addikt
válasz
Scooby Dou #9293 üzenetére
Szerintem jó alternatíva. Egy haverod ajánlja hogy próbáld ki mert jó, játszol, látod hogy ennyi és már veheted is meg online ha akarod. A sok ember akit érdekel nem kevés olyat is tud hozni akit csak akkor fog érdekelni ha jókat hall róla. ( vagy ha kipróbálhatta, ami a trial miatt lehetséges)
-
kovsol
titán
válasz
Scooby Dou #9213 üzenetére
én se kaptam, wc3-roc+tft, wow+bc+wotlk, helyette az nvidia weblapján lévő osztogatásból kaptam, és pedig az utolsó NV kártyám az egy 6600GT volt, szóval köszönet nekik
Most már az összes karakterrel vágigtotlam a bétát, és monk lesz a kezdő karakterem úgy döntöttem
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Scooby Dou #9172 üzenetére
Most már tuti,h WD vagy DH lesz, semmiképpen nem akarok meele karaktert, Wizard meg nem jön be
Most játszottam végig WD-vel és meglepően erősnek tünt, lehet, h buffoltak rajta, mióta legutóbb játszottam vele
-
pomk
őstag
válasz
Scooby Dou #9141 üzenetére
És az hogy lehet, hogy az Én i3-2310M, 4Gb RAM, GT540M 1Gb mellett 1366x768-ban ha 15-20 csonti van a képernyőn és 4en vagyunk coopban szaggat??
Shadows-on kívül minden high, ill. Low FX ki és bekapcsolása nem változtat semmit. -
Jazz
veterán
válasz
Scooby Dou #9159 üzenetére
...Ezért emlékeztél szerintem 2-re.
-
JSaN
addikt
válasz
Scooby Dou #9156 üzenetére
32 bites win 3,3 gb ramot kezel, en is igy hasznaltam 1-2 evig.
co-opba keves lesz a 2gb, mehet a 4 meg ha csak 32 bit van. -
Jazz
veterán
válasz
Scooby Dou #9154 üzenetére
32 bites a rendszerem. Ahhoz gondolom jobban dukál a 32-es win7.
Nekem ugyan ilyen belassulások vannak ilyen hülye effektektől. Akkor négyes partiba képzled el.
[link]
A grafikát akárhogy változtatom, alig van fps beli különbség. Ebből is látszik (ami egyértelmű) hogy processzor limites erősen a játék nálam.
-
MegalodonS
őstag
válasz
Scooby Dou #9146 üzenetére
Gondolom tudod mekkora kulonbseg van a 1280 vs 1920 kozott
Neked a Vsync is be van kapcsolva??
En majus elsejere rendelem az uj vasat,mert ez mar gyengelkedik alatta
Pedig hogy nem akartam kolteni ilyenre
Arra leszek kivacsi hogy 1-2 komolyabb Boss,majd milyen efektusokat fog mutatni es oda milyen teljesitmeny kell majd!
(#9147) kovsol
Te mekkora felbontasban jatszol??
-
MegalodonS
őstag
válasz
Scooby Dou #9141 üzenetére
Gondolom nem 24'' monitoron jatszol,1920*1200 full HD felbontasban!!
-
execute93
őstag
válasz
Scooby Dou #8662 üzenetére
Kölcsön 2 ember ad fh-t.: JSaN; mongoose
Szerk.: Béta felhasználóért(kölcsön.), Dirt3
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest