Hirdetés
Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Kezdőként melyik karakter a leginkább javasolt ha az a cél hogy minél hamarabb és lehetőleg minél fullosabb itemekkel eljusson Infernora?
-
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Pénzt kéne gyűjtenem, kérdés mennyi GF-et kellene összeraknom és hol érdemes farmolni? NM Act2 elején járok de gyenge a gearem, be kellene vásárolnom.
kovsol
Erről beszámolhatnál, nekem is van SSD-m de HDD-ről fut a D3. Feltelepítve mennyi a játék? 12 GB? Lehet átpakolom SSD-re. -
kutga
nagyúr
válasz
szallasi007 #26077 üzenetére
Voltak hírek feltört accountokról, ellopott tárgyakról de mostanában nem. Friend Listbe én csak PH!-s játékosokat vettem fel eddig.
Hogy törölni hogy lehet munkahelyről meg nem mondom, majd otthonról.
MOD
Mennyi a max resist értéke? -
kutga
nagyúr
válasz
szallasi007 #26069 üzenetére
1. HSZ-ből vedd fel a PH! játékosokat, ha valaki fent van, csatlakozz oda. Az meg hogy el kell menned...tegnap négyen toltuk és félidőben boss előtt elment a tank. Nem lelépett, írta hogy el kell mennie. Három caster maradt, ugyanúgy tudtunk haladni.
Egyébként asszem szűrni is tudod a friend listet hogy csak olyanokra láss rá akiket ismersz és épp játszanak.
Lelopnak mindent? Ezt hogy érted?
-
kutga
nagyúr
válasz
szallasi007 #26064 üzenetére
Nem kell koopban tolnod, egyedül is mehetsz bármikor, Infernon is, ha elég ütős a karid, de szvsz a koop a legjobb a játékban.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
NM Act1 vege fele jarok, WD-vel, mekkora lenne egy idealis DPS? Ha lehet ilyet meghatarozni.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, van egy pár low level rare itemem, még normálban esett, felpakoltam őket AH-ba, de egy-kettő kivételével nem viszik őket, pedig direkt jó alacsony áron tettem fel.
Mit érdemes csinálni velük? Eladni kereskedőnek? Vagy salvage és a crafting materialt eladni kereskedőnek? A sell value kereskedőnél minimális, ha salvage-elem és a crafting materialt adom el, úgy is nagyon kevés pénzt hoz.
Másik kérdés, NM-ben esnek ilyen Page of Blacksmithing, Page of Gemcraft és hasonló tárgyak (ha jól emlékszem a nevükre), ezekkel mit kell kezdeni?
-
kutga
nagyúr
Craftolással mennyire éri meg foglalkozni?
A kék tárgyaimat mindig salvage-re pakolom és már csomó crafting materialom van, de még egyszer sem használtam a kovácsot.
Esetleg jó áron el lehet adni a crafting materialt? AH-ban vásárolok inkább.
-
kutga
nagyúr
A különféle gemeket hogy lehet összepakolni jobb minőségűre? Van vagy 15 db chipped egy fajtából, azt lehet csiszolni, vagy mint a D2-ben összegyúrni egy nagyobbra?
-
kutga
nagyúr
SPOLIER
Act3 1. főbossról egyből Jabba jutott eszembe.Meg is izzasztott, mondjuk jókat dobott.
Resisteknél mennyi a max?
-
kutga
nagyúr
SPOILER
Tegnap megvolt Belial, irány Act3. Eléggé megizzasztott, majdnem megfeküdtem de csapatban csak sikerült lenyomni. -
kutga
nagyúr
Vége a munkának, megyek haza meglesem AH-t.
-
kutga
nagyúr
válasz
CoyoteStarrk #20629 üzenetére
Jaja én is erre jutottam, a mojo statjai jobbak mint a pajzsoké.
-
kutga
nagyúr
Nagy ötlet volt a játékosok összegyűjtése 1. HSZ-be, tegnap több PH!-s játékossal is sikerült nyomulni, Normal Act2-ben.
Kár hogy lehalt az AH mert csomó rare cumó esett amit fel akartam dobni. Kilenc körül hagytam abba, akkor még nem ment, nem tudom mikor javult meg.
-
kutga
nagyúr
Most meg AH nem megy...fantasztikus.
-
kutga
nagyúr
válasz
Scooby Dou #19308 üzenetére
Onnan még messze vagyok, Normal Act 2 első bosson vagyok túl.
-
kutga
nagyúr
Tegnap feltettem egy egykezes fegyvert, egy perc sem telt el már elvitték, buyouttal.
Ha jól lövöd be az árakat lehet kaszálni.
WD-nek Intelligence mellett mire érdemes gyúrni? Vitality? Mana regen? HP regen? Resist?
DjDanee87
Jó hogy mondod, megnéztem a mobil autentikátort és az én telómra is van. -
kutga
nagyúr
If you have been hacked, please contact Customer Service as soon as you can. In addition, using an Authenticator can help secure your account even more.
Remélem nem csak valami kacsa hogy vegyék az autentikátort.
Tegnap játszottam, általában én hostolok és onnan teszem nyitottá a játékot. Mondjuk érdekes módon nem tolonganak a playerek, eddig jó ha max ketten voltunk, és pár quest után ők is leléptek.
MOD
r92king
mert valaki más belépett az accountommal Akkor csak kölcsönadtad a jelszavad nem? -
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Be tudom úgy állítani AH-t hogy akkor is értesüljek az aukcióimról amikor nem vagyok fent a játékban?
Más...a karakterem adatlapját amin a DPS-t, resisteket, statokat látom honnan érhetem el?
-
kutga
nagyúr
Üdv!
Én is WD-vel tolom, lvl 15. Sima támadás (bal egérgombon van a Poison Dart 3-as lövésű rúnával), jobb egérgomb Haunt (bár a Firebat valahogy jobban tetszett, a Haunt ráidéz az ellenre egy kék szellemet ami sebzi folyamatosan, ha meghal, továbbmegy egy másikra), 1-es gomb kutyák (Rabies rúna), 2-es gomb Soul Harvest (asszem), nem olyan bonyolult azt megtanulni.
Van még egy skill amit használok, be lehet áldozni a kutyákat és felrobbantani őket, elég nagyot sebeznek, csak értelemszerűen utána nem lesznek kutyáid.
A pók és békadobálást nem használtam eddig. A béka elvileg az ellennel érintkezve robban, videóban olyat is láttam hogy megette a mobot, gondolom ez valami rúna lesz.
MOD
WD nekem nagyon bejön a távolsági lövéssel, a baj akkor van ha közel jönnek, később lesznek elég durva skilljei. Partiban mondjuk barbárral nagyon jól lehet haladni. -
kutga
nagyúr
Honnan tudom meg hogy nyertem-e aukción AH-ban?
-
kutga
nagyúr
Hogy tudom újraosztani a képességeimet? Van egy amit abszolút nem használok, de lenne egy másik amit épp nem tudok megtanulni.
-
kutga
nagyúr
Witch doctorral távolra szoktam lövöldözni poison daggerrel, ha valaki közel jön azért odasuhint a fegyverével vagy két centiről is távolságit lő?
-
kutga
nagyúr
válasz
freemanone #16510 üzenetére
Költöttem rá én is, bár most Act1 elején a moboktól vadászott tárgyakkal is jól lehet aprítani.
-
kutga
nagyúr
Ha valamire raktam skill pontot és rúnát, azt visszacsinálhatom még, vagy az már ott marad?
-
kutga
nagyúr
Nekem 6520g APU van a gépben, Low beállítások mellett játszható, bár néha leesik az FPS. Vsync segíthet ezen? Illetve van még két FPS beállítás, max Foreground és max Background FPS, majd ezeket is próbálgatom.
Játékélmény mondjuk feledteti a lassulást.
-
kutga
nagyúr
Na végre sikerült bejutnom és nyomtunk haverral másfél órát Act1-ben, ő barbár, én witch doctor.
Röviden és tömören nekem tetszik a játék, az elején könnyű volt, de hamar fordult a helyzet, az erősebb mobok igencsak izzasztóak tudnak lenni.
Tetszenek a skillek, jó hogy gyorsan jön a mana ha épp kifogyott. Tárgyakból még semmi extrát nem találtam, talán egy rare sash volt a legértékesebb.
Co-opban nagyon élvezetes, a grafika nem érdekel, úgyis minimumon megy a laptopon. Tapasztaltam viszont némi lagot, bár lehet ez azért volt mert wifiről voltam nem kábelről.
Két dolog nem tetszett, a nagy játékban a történetre nem igazán figyeltünk csak csináltuk a questeket.
, a másik a potion cooldown. A skillek cooldownja nem olyan zavaró, bár néha azon is felhúztam a szemöldököm.
Összességében azt mondom jól játszható, jó lesz ez végülis.
-
kutga
nagyúr
Farmolás ugye itt is megy?
Vagyis előre megyek a questekkel de később visszamegyek korábbi területekre tárgyakat meg xp-t gyűjteni.
-
kutga
nagyúr
Ebben is van igazság, de amíg D2-ben megcsináltam egy magas szintű karaktert, és rájöttem hogy semmire nem megyek vele kezdhettem elölről.
Sajna sosem voltam olyan jó játékos hogy pár nap alatt meglegyen egy max build úgyhogy nekem a D3 megoldása jön be jobban. De ez csak az én szubjektív véleményem.
Abban teljesen igazad van hogy segítő kellett, végülis az volt a D2 sava-borsa...mmint a bnet.
Mondjuk ez az új peccsekkel változott mert aktonként volt stat és skill point reset.
MOD
Djuree Kinek mi jö be. -
kutga
nagyúr
Igen, de aztán mi volt D2-ben ha tisztán light sosoval Hellen szembejött pár lightning immune mob? Save and exit, aztán újra.
Ha jól vettem ki a hsz-ekből, itt lehet majd váltani, tehát ha ilyen van, átrakom fire-ra és megyek tovább. Multiban persze más volt a helyzet mert ott voltak segítőid, de a D2-t single-ben is rengetegen tolták.
MOD
Egyébként korábban is volt egy csomó RPG amiben nem volt stat és skill fejlesztés, hanem arra pakolt a karakter amit a legtöbbet használtál. -
kutga
nagyúr
Beneztem a grafikai beallitasokba, kar hogy csak high meg low van. SC2-ben volt vagy 5.
Alapbol high-ra tette csak kiprobalni nem tudtam meg.
-
kutga
nagyúr
Közel majd háromórás letöltés és telepítés után végre felment a játék, erre nem enged be a bnet.
Az intró mindenesetre látványos volt.
-
kutga
nagyúr
99%-nál megáll a Game Downloader és nem megy tovább.
-
kutga
nagyúr
Átvettem az enyémet is, este szerintem ki is próbálom.
A boltban maradt kb. 2 példány, szerencsém volt.
-
kutga
nagyúr
Console Cornertől hívtak, ott ma négytől átvehető.
-
kutga
nagyúr
Azt lehet tudni hogy milyen hosszú lesz a játék? Mondjuk a 2. részhez viszonyítva.
-
kutga
nagyúr
válasz
headhunter86 #13778 üzenetére
ProGame-től rendelt valaki?
Engem hívtak az éjféli nyitvatartás miatt, de úgyis nap közben veszem meg szóval nem érint. Azt viszont hogy megváltozott az előrendelt játék ára csak egy fél mondatban írták, meg talán hívtak is.
Kicsit bizonytalanná válik így az ember, nehogy vmi vackot sózzanak rá. Akkor inkább CD galaxis, kicsit drágább de őket legalább ismerem.
akela91
Ugyanez a kérdés nálam is. -
kutga
nagyúr
AMD A6-3410 6520G APU-val (vagy bármilyen Llanoval) próbálta valaki a játékot?
-
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
A jövőben várható még open beta?
Sajna csak addig tudtam kipróbálni a játékot hogy fut-e a gépemen, de érdemben sokat nem nyomultam vele.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Hol most a legolcsóbb a játék? Sima kiadást keresek, itthon elég drága, hátha van jobb áron is, az sem baj ha nem kapom kézhez a megjelenés napján.
Aktív témák
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Dell P2414H, 24" IPS, LED, Full HD, 8ms, VGA, DVI, DP, + HDMI, USB, PIVOT, pixel csík, Kecskemét
- Komplett gaming pc: xeon 2640v4/uj alaplap/16gb ddr4/RX6600 8gb/uj 512gb M2 NVME ssd/uj 550w bronze+
- Kingston DDR4 8GB RAM 2133MHz
- Eladó 1db hibátlan 16gb-os Crucial Ballistix Sport 2400Mhz-es cl 16-os 1.2v-os modul.
- Akciós Lego szettek/ Nézzetek be
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion Power - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX 1050 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest