Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
válasz
westlake #765 üzenetére
azért az dúúúúrva lenne
egy DFI-tól nem egészen ezt várná az ember, főleg ha már kiadott érte 60k-t. Na mjd valamikor kipróbálom én is AirBooms proccát, nálam mit produkál, de van egy olyan sejtésem, hogy nálam is bugos lenne... bakter...
Most egyébként nekem is sz@rakodott a hétvégén: csütörtökön agyon teszteltem benne 2 diablo kit-et, 1200Mhz-en, 2.28V-on. Mindkét kit atomstabil volt, 1000% memtest winfos alatt és 5 lement a memtest86+ 2.0. Erre beszereltem a gépet egy házba, mert szombaton mentem lanpartira. Ott összerakom a gépet, indítok egy játékot, újraindul. Aztán winfos megint ujraindul... végül kijött, hogy memória már 1%-nál hibázik winfos memtest-ben. Visszavettem 1:1-arányba 800Mhz-re, most jó. Kicsit utánnajárok még a dolgoknak, vajon miért nem szereti a memória, ha be van rakva házba és miért okés, ha csak asztalon van....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest