Új hozzászólás Aktív témák
-
applause
aktív tag
Mit jelent a "basic" garancia.
-
válasz
dredjudge84 #69747 üzenetére
Én vinném azonnal, ne várj vele.
-
dredjudge84
őstag
Egyelőre kinyomtam a turbo boostot. Meglátjuk.
-
válasz
dredjudge84 #69744 üzenetére
Jah, akkor vissza a szerviznek, ezen nincs mit rugózni.
-
Kbali
nagyúr
válasz
dredjudge84 #69744 üzenetére
Vissza a szerviznek, oldják meg.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Nem én pasztáztam, hanem szerviz. Tök új de nem gyári garis. A noti venti megy, sokszor fel is pörög maxra. A típus Dell vostro 5502 de nem i5 van benne amit itthon lehet venni, hanem i7.
-
Kbali
nagyúr
válasz
dredjudge84 #69739 üzenetére
Valószínűleg elrontottad a pasztázást.
-
hhgygy
senior tag
válasz
Ha tök új, hogy lehet, hogy nem gyári paszta van rajta?
Ha tök új, miért nem viszed vissza? -
Dhampir
félisten
válasz
Mi a laptop pontos típusa?
-
válasz
Szia. Igen az usb ventit hanyagold. Nézd meg pl speccy progival, h mennyi a hőfok. A minőségi paszta mit takar most? A pasztázás előtt is ilyen volt? A noti venti megy? Véletlen nem felejtetted visszadugni? Én is jártam így pasztázás után
. Hőcső hiba is lehet
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Vettem egy Dell laptopot amiben 11 genes i7 proci van. Nagyon de nagyon forró lesz az egész gép, pl már rar tömörítéskor is, a billentyűzet is szinte egeti az ujjam. Vettem alá usb hűtőt 6 pici venti van rajta de sztem semmit nem ér. Van vmi jó megoldás a hutesre? A gép tok új és a gyári paszta helyett minőségi paszta van rajta. Amikor forró már be is lassul az egész rendszer.
Köszi előre is a tippeket.
-
Kbali
nagyúr
-
SzaboZE
addikt
válasz
adika4444 #69727 üzenetére
A takarítás nem garanciális téma. Egy porszívóval pikkpakk elintézed. A gomb meg esztétika, attól ne aggódj, hogy nem működik. Azért ferde, mert egy vékony műanyag távtartó tartja a helyén a műanyag sapkát, ami erős nyomkorászástól deformálódhat. Maga a kapcsoló az alaplap része, az független a ferdeségtől.
-
adika4444
addikt
válasz
#72755712 #69731 üzenetére
Többet jár a hűtő, mint mondjuk tavaly nyáron. Sanszosan akkor csak kifújás lesz, de majd kifaggatom a Dell szervizt, mi ilyenkor a legjobb megoldás. Az biztos, hogy a melegedés egyáltalán nem számottevő, a régi Elitebookomon az volt, ott kellett is a paszta, de az egy más állatfaj, nagyobb, meg már rég nem garis. Ebbe szerintem tényleg csak az elmúlt másfél év pora gyűlt fel, lehet elég lenne neki a sima kifújás, de kompresszorom nincsen, a palackozott (gázos) levegővel meg nem fújok bele így összerakva, azt max akkor vállalnám, ha ki van véve a venti. A power gomb miatt mindenképp kell velük egyeztetnem, mert ma is próbáltam bekapcsolni a gépet, és másodjára vette be a gombnyomást, ezzel azért kezdjenek valamit. Őszintén megmondva az elmúlt évben távoktatás miatt az egyetemen csak az asztalon használtam, nem volt túl sokat kikapcsolva, de most már talán jelenléti lesz, ott fontos, hogy a gomb bírja a napi többszöri nyomkorászást.
-
-
adika4444
addikt
Hali!
Van egy Dell Latitude 5490-em, rajta Pro Support garancia. Ahogy a Google-ön kerestem, csak a Pro Support Plus-ra adott találatokat.
a kérdésem, h a sima Pro Support mit foglal magában? Takarítani kéne a gépet, illetve a bekapcsoló gombja kicsit ferdén áll, így akkor ezzel a kettővel szervizhez fordulnék. Be kell vinni, vagy kijönnek helyszínre? Ha beviszem, lehet úgy, hogy ott megvárom a takarítást? Vagy ez szervizfüggő? Pesti vagyok. -
-
válasz
thotzoltan #69717 üzenetére
Szuper, gratula. Neked is szép napot.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van egy DEL Latitude E 6400-as laposom, csak a kamionban használom, itthon csak a frissítéseket kapja meg. Kb ½ éve csak a frissítések miatt volt bekapcsolva. Ma is ezért indítottam el, de nem igazán volt kedve elindulni, inkább egy ilyen teszt oldalt dobott fel, melegen ajánlva.
Mit is és miért csinál ilyenkor? Mi változhat a lelkivilágában a legutóbbi frissítés óta, hogy jobbnak lát egy tesztet lefuttatni az indulás helyett? -
Szia!
Egy ideje nincs már előtte E betű, ez csak berögződés korábbról.
A Cikk az 5470-es sorozatról szól, az volt az utolsó, ami még kompatiblis volt a régi, alsó csatlakozós dokkolókkal. Azóta minden típus a type-c csatlakozót használja.
A számozások elvei maradtak, azok jó támpontok.
Ha van servicetag, akkor könnyen ellenőrizhető a garancia állapota, és a készülék pontos típusa alapján a manual is ellenőrizhető, hogy megtudd van-e lehetőség még1 SSD fogadására vagy sem. -
SzaboZE
addikt
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Eddigi fél évtizedem alatt ThikPad user voltam, így előre is elnézést a Dell ismereteim hiányáért.
Megkértek, hogy szeptemberben építészmérnöki egyetemre beiratkozó hölgy számára nézzek notebookot, akinek jelenleg nincs semmilyen számítógépe. Mivel tavaly unokahúgomnak vásároltunk egy Dell Latitude E7440-t ami nagyon tetszett nekem és neki is, gondoltam, hogy ezen a vonalon indulnék el ismét.
Alapfeltevés, hogy kicsi, könnyű, de masszív gépet néznék a számára, melyet dokkolóban külső monitoron használna.
Itt kellene a segítség: nem igazodok el a dell szériák számozásában teljesen.
Találtam egy leírás, ahol azt írják, hogy 2017. óta nincs a számok előtt betűjelzés
és egy másikat is, ami alapján meg van betű ...
Pl ebben a hirdetésben szereplő gép, megnevezése tartalmazza az E betűt vagy nem? Dokkolható, de csak USB-s dokkal használható?
Ha nem is teljesen tiszta, de azt már tudom, hogy E74XX vagy E73XX gépet fogok keresni.A fent említett E7440 WWAN slotjába lehetett SSD-t tenni, így 2db háttértárat kezel, viszont google azt mondja, hogy a DELL Latitude 7490 nem képes erre.
Honnan tudom, hogy melyik gép WWAN portja alkalmas erre? Esetleg más módon bővíthető 2. háttértárral?Segítségeteket köszönöm!
-
válasz
thotzoltan #69708 üzenetére
[link]
itt letöltöltöd a chipset, amt, card reader.... srb drivereket, a win7 64 bitest, ezek jók win 10 alá is -
válasz
thotzoltan #69706 üzenetére
Szia.
Felmész a dell gyártói oldalára és gyáriszám alapján leszeded a megfelelő drivereket, chipset, imei, rapid.. stb -
somasz
Topikgazda
válasz
thotzoltan #69704 üzenetére
Freefall sensor és memcard reader. Előbbi a 8.1-es driverek közt lesz, vagy az m6800-as w10 driverei közt találod meg. A memcard drivert tömörítsd ki és talózd be, nem fogja asszem engedni telepíteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Dell Vostro 5590
- ASUS ROG Zephyrus M16 RTX 3070
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 15 - i7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia I Cam I W10 I Gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GT710 passzív videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest