Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dr.dre bike

csendes tag

Sziasztok.

Egyszer már kérdeztem laptop témában de ott végülis aztán nem került sor a cserére. Most viszont az asztalinak mennie kell. Dell a cél ismét, 14" vagy az alatti kellene mert néha cipelni kell és ha a nagyobb kijelző kell ott a dell 23" asom.

A felhasználási terület a ps,ai,as,pr,lr adobe csomag. Ezen felül igazából átlagos, youtube, meg böngészés. Ehhez azért tudom hogy komoly hardver kellene. Hardveraprón használt laptop lenne a kiszemelt.

November elején lesz meg a pontos keret de olyan 160-170 lenne a plafon. Mivel rengeteg képem van így a tárhely fontos lenne. Emellé természetesen az asztaliből kimentett vinyókat tervezem nasba tenni.

Dell Latitude E7450 ultrabook a mostani kiszemelt. A kérdésem az lenne az I5 elég erre ? Illetve használ valaki integrált videókártyát ilyenre ? A 8gb ram mellé menne természetesen nagyobb. A 256 os ssd-t az alapnak tartom. Tudtok ajánlani valami megbízható hordozható vinyót esetleg ? A full hd kijelző és a bill. háttérvilágítás is elvárás bár ha jól néztem utóbbi kb alap.

Köszi a segítséget előre is.

Új hozzászólás Aktív témák