Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• korszerutlen

újonc

Sziasztok !
    Segítséget szeretnék tőletek kérni ! Van egy nagyon régi Dell latitude D610 es laptopom . 2Ghz es proci , 2 Gb ram és talán Ati mobility radeon 64 mb os videó kártya lehet benne . A többi paramétert nem ismerem .
    Többnyire sima internet böngészésre , online média (youtube , indaivideo) nézésére szoktam használni . Vagyis használnám , de nagyon akadnak ,szaggattak a videók . Több oprendszerrel (xp,7starter,lubuntu) , több böngészővel kipróbáltam , hátha ilyen baja lenne . Több helyen is kipróbáltam az internetet , hátha a sebességgel lenne a baj . Sajnos minden próbálkozásom hiábavaló volt , a videók ugyanúgy akadnak .
    Nyilván ez egy elég korszerűtlen , kis teljesítményű laptop . Elavult volna , ennyire lenne már csak képes ? Azért is érdekes , mert kb fél évvel ezelőtt semmi ilyen problémám nem volt , simán futottak a videók a kis latitudon . Feladatkezelő szerint , a proci szinte mindig 100% on van , de a memória kihasználtság max700 mb körül mozog a videó nézések közben .
    Mivel próbálkozhatnék még , hogyan lehetne használhatóbbá tenni ezt a kis laptopot ?
    Válaszaitokat , ötleteiteket előre is köszönöm !

Új hozzászólás Aktív témák