- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz runner 125 #32699 üzenetére
Én is ezt akartam mondani. Régebbi szériáknál meg sokszor volt, hogy még a kábelezés se volt meg, SIM foglalat ugye mindegyiken van, csak az magában édeskevés.
5530 tulaj: kapd le szépen az aljzat lapot és lesd meg a mpcie helyet, van-e ott üresen két antenna. Ha van akkor mehet bele a modem, az a biztos ha megnézed. Bár lehet előkészítés már minden mostani Lati szériában van, nem tudom._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
runner 125
nagyúr
válasz kalapacsolok #32698 üzenetére
A SIM foglalat az összes típusban benne van, az akksi mögött, de ahhoz h működjön, be kell szerezned a WWAN foglalatban pattintható 3g modult.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
kalapacsolok
senior tag
válasz somasz #32697 üzenetére
Kedves Somasz!
Feltelepítettem ezt a 2 drivert, amit mondtál. Az ujjlenyomatolvasót továbbra sem találom, hol kéne beállítani. Nem értem, miért ilyen bonyolult ez :S
Hátul az akksi mögött SIM-kártya hely van, ugye? tehát csak oda bedugom a mobilnet-kártyát és pl a T-mobile alkalmazását telepítem? köszi
-
somasz
Topikgazda
válasz kalapacsolok #32696 üzenetére
controllpoint és feature enchancement pack
mobilnethez kell mobilnet kártya, ha van, akkor annak a drivere kell hozzá...
elvileg a controllpoint kell a leolvasóhoz is, és utána tudod beállítgatni.
client system update-et javaslom még lefuttatni majd.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Megvettem a Dell E5530 laptopot, amit javasoltak egy másik topicban. Még egyszer köszönet érte!
Van, amit nem értek:
- milyen drivert kell ahhoz letölteni, hogy a hangerő változtatásakor lássam a képernyőn, hogy áll a hangerő? Valami visszajelzés kéne...
- Ha jól láttam, az akksi mögé be lehet rakni a SIM-kártyát, így mobilnetet is lehet használni. Viszont ehhez milyen alkalmazás, driver kell? Szintén nem találtam.
- Letöltöttem elvileg ilyen ujjlenyomat-azonosítós drivert a dell honlapjáról. De nem találok semmi ilyet, hogy hol lehetne beállítani, hova települt... Hogyan tudnám az ujjlenyomatolvasót használni?
köszi a segítséget előre is!
-
soldi3r
veterán
a precision m4300-ban mennyire lutri a quadro?
E30 (oo=[][]=oo)
-
SzaboZE
addikt
A garid telephelyi garanciát jelent, vagyis el kell zarándokolnod vele egy dell szervizbe. Számla nem kell, így viszont csak a honlapon szereplő időpontig tudod érvényesíteni a garanciát. Ha a számla későbbi időpontban készült (általában így van, akkor addig lenne érvényes, de ezesetben kell természetesen a számla is). Ha a HUMANsoftra esik a választásod, ott ez biztosan megy.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
KMT
addikt
-
soldi3r
veterán
ha a service tag alapjan a gari meg ervenyes, akkor barmelyik dell szerviz foglalkozni fog vele papirok nelkul is
mas,
az e6330 caddy-je milyen sebessegre lehet kepes? szuksegem lenne meg egy oprendszerre, de nem tudom, hogy az msataval kiserletezzek, vagy a az odd helyenE30 (oo=[][]=oo)
-
KMT
addikt
Sziasztok!
A "carry-in svc" garancia mit jelent itthon? A laptop 3 éves ilyen garanciájából pár hónap van hátra, és már a papírjai sincsenek meg. Mit lehet ezzel kezdeni? Gondolom a vásárlási helyre hiába vinnénk vissza, és a szervíz honlapja alapján sem túl biztató a helyzet... [link]
Hogyan lehetne ezt érvényesíteni? -
SzaboZE
addikt
válasz scarbantia #32688 üzenetére
Konkrét példánnyal nem találkoztunk itthon, de nehezen tudom elképzelni, hogy ebbe a szériába fényes felületű displayt tettek volna (mégha rgb-s is).
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
scarbantia
aktív tag
válasz SzaboZE #32687 üzenetére
Köszi szépen, bár alapvetően típusszám alapján keresek.
A két CCFL-es WUXGA paneleket nagyrészt az LG-Philips gyártotta, LP154WU2 kódnéven, volt belőle matt és fényes is (valamilyen kötőjeles utótag van a kódszám után), de gondolom az M4400-akat csak matt panellel szerelték.Ezek szerint akkor RGB LED-es panelt itthon nem nagyon lehetett rendelni, mert abból sajnos csak fényes létezik.
-
SzaboZE
addikt
válasz scarbantia #32686 üzenetére
Az M4400-hoz csak matt displayek voltak rendelhetőek. WUXGA szerintem volt ledes és CCFL-es is, ennek hétfőn tudok utánanézni.
Szerk: Csak utánanéztem, szóval létezett WXGA led és CCFL kivitelben, WXGA+ led kivitelben, valamint WUXGA 2CCFL-ben és RGB ledben.
[ Szerkesztve ]
-
scarbantia
aktív tag
válasz SzaboZE #32685 üzenetére
Ha igaz, akkor erről van szó:
LTN154CT04-D01 (Samsung panel)
Ebay-en jelenleg olyan 20-30e Ft+egyéb költség.Dual CCFL-es csak van. Ha jól tudom, akkor a WUXGA M4400-asok mind azok. Nem?
Dell-ben nem vagyok jártas, csak pár napja olvastam utána.
Nekem az is elég nagy előrelépés lenne, csak kicsit bizonytalan vagyok.
Az RGB LED-es csak matt fóliával jöhet szóba. -
SzaboZE
addikt
-
scarbantia
aktív tag
válasz SzaboZE #32683 üzenetére
Olyanok válasza is érdekel, akiknek csak az egyik volt.
Amúgy egy Thinkpad W500-ba szeretnék ilyen panelt, de egyelőre még csak tervezgetek.
(tudom, itt biztos szentségtörés az ilyen )A két CCFL-es 0.8mm-el vastagabb, mint az egy CCFL-es, és 3mm-el magasabb.
Ennek még utána kell nézzek, de szerintem ennyivel még beleférhet, viszont duplalámpáshoz való inverter kell, ami fotók alapján méretben megint más. (többfélét is találtam, lehet hogy van egyforma)Ha a LED-es vékonyabb, az nem gond, valami rugalmas távtartóval biztos megoldható.
Fotós/grafikus felhasználásra kell, de nem feltétlenül jobb a CCFL.
A legrosszabb a sima fehér LED, mert szűk a spektrumtartománya.
Az RGB-leddel már lehet széles spektrumot, így nagy színterű monitorhoz is jók.Az a baj, hogy minőségi LED-es kijelzőből keveset hord a szél, ezért az emberek inkább a hagyományos háttérvilágításra szavaznak. A LED-nek a nagyobb fényerő, kisebb fogyasztás, és talán az egyenletesebb háttérvilágítás az előnye, cserébe a színtér kisebb sima fehér LED-ekkel.
-
SzaboZE
addikt
válasz scarbantia #32682 üzenetére
Erre szerintem itt nem nagyon lesz válasz, elég nehéz elképzelni hogy valaki ccfl és led display-jel is vett egyet Ugyebár a ccfl jobb szokott lenni grafikusi szempontból, de ha keresztbe cserélésen gondolkodsz, akkor felhívom rá a figyelmet, hogy a két kivitelnél az lcd hátlap és előlap is különbözik. A ccfl verzió ugyanis jóval méretesebb (mélységben) mint a ledes.
-
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztaltabb Dell felhasználóktól kérdezném, hogy használ-e itt valaki M4400-as laptopot dupla CCFL-es, vagy RGB LED-es WUXGA panellel(75% vs. 100% Adobe RGB színtér)?
Melyikről mi a vélemény? Sokat túrtam a netet wide gamutos panel után ebben a méretben, és lényegében csak ezt a kettőt találtam. Alapvetően fontos a nagy színtér, és a szép színek, kalibrálva használnám.
Tudom hogy elvileg az RGB LED-es a jobb, de érdekelne a másik is, mindegyik mellett szólnak érvek.Max. 45% NTSC(hasonló mint az Adobe RGB) lefedettségű panel van helyette, ahhoz képest bármelyik sokkal jobb.
Az RGB LED-esből tényleg csak glossy létezik?
Van-e hozzá olyan LED vezérlő, ami nem PWM-es, tehát nem villog, ha leveszem a fényerőt?
Milyenek a betekintési szögei?
Színekben a dual CCFL-es mennyivel gyengébb? Az sRGB-t mennyire fedi le?Pontos típusszámokat esetleg tud valaki? Találtam néhányat, de bizonytalan vagyok, mert ellentmondóak a specifikációk.
Előre is köszönöm a segítséget, bármilyen pro-kontra érv érdekel!
Egyébként nem Dell laptopba kellene. -
Chaser
legenda
válasz somasz #32680 üzenetére
Több 4300-asom volt, minden driverrel próbáltam hát jó nem lett, max elviselhető. Én kijelzőből is olyanokat fogtam ki amik pocsékak, nem fényerővel volt gond hanem színvisszaadással meg betekintési szögekkel. 4310-nél ezekkel nincs gond. Sztem lenne rá kereslet, az utolsó "biznisz design" 13-as széria lekerekített formával. Nekem speciel jobban bejön mint az utód E6xxx, de vannak ezzel még így páran. 4310-ast havernak intéztem, azóta is viszi De jó kis gép, lehet megtartom, hordozni nagyon jó.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
somasz
Topikgazda
válasz Chaser #32679 üzenetére
a touchpadot viszonylag korrekten be lehet állítani, ha a driver fent van, de tényleg nem a legjobb... kijelzőben nagy a szórás, a frissebb gyártásúak világosabbak, de mind szép, én szeretem. 4310 még nem volt nálam, ki kéne próbálni, van-e rá kereslet
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
cellpeti
nagyúr
honnan tudom meg a service tag-et, ha nincs matrica? Van rá valami progi? vagy a BIOSban esetleg?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Damage401
senior tag
válasz Chaser #32671 üzenetére
Nos, feltettem újra a Windowst jó lett. Illetve jött ki most egy új Bios A09 verzió. Illetve új Wifi Driver 8.15. Most nagyon pörög a gép.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Jester01
veterán
Az iponnál kapható whitenergy akksik vállalhatók?
Vagy hol érdemes lehetőleg gyári akksit venni vostro 1700-hoz (céges számlára, megbízható helyen)?Jester
-
Damage401
senior tag
válasz SzaboZE #32669 üzenetére
Amíg élhetek a lehetőséggel. De próbálok megoldást keresni, tudtok valamit?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek az miért van, hogy Dell INSP 5521 gépnél, hogy ha aksiról indítom a gépet szétesik a kép Windows 7 betöltést követően. Legújabb Intel driver van fent, igaz teljesítményre van állítva? Ha meg visszadugom a tápkábelt akkor minden rendbe van? Windows hiba? vagy gép csere?
-
wolffy
aktív tag
Koszonom szepen a segitsegeteket!
-
soldi3r
veterán
válasz kiskaktusz #32665 üzenetére
ha nem kell szamla, en is igy tennek, kevesebbert t400/e6400 is van, minosegben messze van a kivalasztott geptol
ha kell, akkor viszont az "izmosabbat" valasztanam, egy kis tartalek sosem art (vagy esetleg valaki tud szamlat adni a hasznalt geprol is)E30 (oo=[][]=oo)
-
üszök
őstag
válasz wolffy #32663 üzenetére
Én igazából a másikat most láttam először. Ezt is azért vettük meg,mert kellett egy gép az asszonynak,és ez 0%Thm-es volt. Igazából ez csak netezésre van használva nagy százalékban,meg tanulásra. Nem tudom mit mit bírna irodai körülmények között.Én meg vagyok vele elégedve,bár az össze szerelés hagy némi kívánni valót maga után.Kézben fogva eléggé nyeklős. bár a többi márka hasonló árú készülékei sem különbek. Nekem még fontos volt a 3 év gar is.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
wolffy
aktív tag
Igen ezekre fondoltam! gKoszi a valaszt. Ha mar van neked otthon az elso verziobol, engedd meg, hogy megkerdezzem, ajanlanad-e nekem megvetelre, mennyire vagy vele elegedett? Illetve a ket gep kozul melyiket valasztanad, van-e lenyegi, erezheto kulonbseg abban, amire nekem kellene. Koszonom szepen!
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz wolffy #32658 üzenetére
Erre?
És erre?
Ezekre a gépekre gondoltál?
Az elsőből van egy itthon,az aksija olyan 4 órát tud max 5-öt,ha nem hajtod. Sajnos nincs Full HD tvm,hogy megnézzem bírja e,de szerintem igen.
Több ezer soros Exel táblám sincs,hogy ki próbáljam."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
premete
veterán
válasz vwpolopg #32659 üzenetére
The n Series is a Dell product line that does not ship with a pre-installed version of Microsoft Windows. Apparently prohibited from shipping computers without an operating system by an existing licensing agreement with Microsoft, Dell instead ships these systems with either the open-source FreeDOS operating system or the Ubuntu Linux distribution.
The company has come under fire for making the FreeDOS-powered machines no cheaper and more difficult to purchase than identical systems running Windows.[1]Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
vwpolopg
őstag
Valaki tudja milyen megfontolásból rakhattak a Dell E6420-amra a gyárban egy nSERIES matricát az intel matrica mellé? Mi köze van ennek az N szériához? Vagy csak ez volt kéznél nekik?
[ Szerkesztve ]
-
wolffy
aktív tag
Sziasztok,
Az alabbi ket gep kozott szeretnem meghozni a dontesem es egy kis segitseget kernek toletek ebben:
Dell Inspiron 3521 = http://www.edigital.hu/Notebook/Dell_Inspiron_3521_notebook-p354343.html
Dell Inspiron 3521-13 = http://www.edigital.hu/Notebook/Dell_Inspiron_3521-13_notebook-p361012.htmlA megjelolt akku uzemido az elso gepnel 6, mig a masodiknal 5 ora. Valos adat lehet, hogy az olcsobb gep uzemideje nagyobb? Egyaltalan mibol adodhat?
Az elso gepre vonatkozoan szeretnek meg tovabbi informaciot kerni, hogy szerintetek teljesitmenye elegendo-e HDMI porton keresztuli FullHD kepmegjelenitesre es videolejatszasra? Tudom, hogy ezek nem erogepek, de egy DVD iroval rendelkezo olcso gepre van szukseg tobb ezer soros Excel fajlok kezelesehez es internet bongeszeshez.
Koszonom a valaszokat elore is!
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy 3521es tv-re hdmi-vel kötve. Tv-n a hang. Ilyenkor miért nem lehet a lejátszott hangot felvenni, csak ha "kiterjesztem" és a hangot nem viszem át?
-
r0by
addikt
válasz SzaboZE #32653 üzenetére
Elvileg nem..
Mert ha pihen egy picit a gép, akkor elidul rendben.Viszont a színtesztezés közben rádugtam hdmi-re és van kép Meglepődtem.
Most akkó mi lehet?Szerk:
És egyébként ha beragadna a D, akkor nem ragadna le a tesztnél? Háttérben hallatszik, hogy indul a windows.[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
Hali!
Van nálam egy Dell Vostro 3500-as lapos.
Azt csinálja, ha újraindítom a gépet, akkor látszólag újra is indul, viszont a képet nem kapom meg. Olyan mintha elindulna egy screen tester. Váltogatja a színeket. A windows a háttérben elindul, mert hallatszik is az induló hang.
2-3 perc szüneteltetés és bekacsolás után minden jó.BIOS update megvolt, A05-ről A10-re.
BIOS hardver tesztnél mindben rendben.Valakinek van ötlete?
-
Gagor86
csendes tag
Sziasztok.
A problémám a következő. Van egy Dell Latitude E5420 típusú laptopom, és a problémám az vele hogy ha activálom a windows-t rajta akkor nem indítja el, folyamatosan újraindul. Mi lehet az oka?
Viszont ha 30 napos oprendszert teszek rá, akkor nincs vele gond. Valami bios beállítás kellene? Köszi a segítséget előre is.
-
Adoka120
tag
válasz somasz #32646 üzenetére
Koszonom ezzel mindent megtudtam!
Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Adoka120
tag
-
Adoka120
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem van 2 integrált vga amikről lenne 1-2 kérdésem
Az egyik az egy: Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 500 és a másik gma 950.
Az lenne a kérdésem melyiknek menyi a max vram mérete, és melyik az erősebb és menyivel. (és ti melyiket javasolnátok filmre, és pár alap játékra mint a countet strike.)
(Tudom nem nagy gpu-k de kíváncsi lennék)Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
üszök
őstag
válasz gaben1117 #32641 üzenetére
Az enyémre már nem volt, úgyhogy nem igazán volt lényeges. De az alján lévő számok alapján azt írta ki ami benne volt. Az Asus Eee pc durvább, annak semmi nincs az alján, az aksi alatt van. Mikor először meg láttam azt hittem át b@sztak pedig azon még van gar.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
gaben1117
senior tag
Csak olvastam egy régi itteni hsz-ben, hogy az a biztos ha az ember összeveti a BIOS-ban lévővel a matricán lévőt. Venni fogom a gépet, és a gari ellenőrzését próbálom minél jobban körbejárni. Ha van bármi hasznos infótok, akkor szívesen fogadom.
Számla tényleg nem kell amúgy a garihoz?
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom egy Dell netbooknál Biosban megnézni a service tag-et? Hol kell pontosan keresni? Akkor is meg tudom nézni, ha nincs rajta operációs rendszer?
Előre is köszi!
üdv
-
soldi3r
veterán
válasz Muerte #32636 üzenetére
koztes megoldas, hogy cirka 40-80 kozott tartod ha halozatrol uzemel a gep, nehany havonta pedig kisutod
se a nagyon alacsony, de a nagyon magas toltottseg nem tesz neki jot(#32633) Damage401, ne panikolj, nincs baja a gepnek
van egy 65w-os autos toltom, az ugye foldeletlen, ha ezzel halozatrol hasznalom az en gepem is raz[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
Muerte
addikt
válasz Damage401 #32635 üzenetére
Ha gépben tartod elég 1x egy hónapban lemeríteni és feltölteni mivel pont a töltési ciklusok rövidítik meg az éltetét,ha kicsit több élettartamot szeretnél vele elérni akkor 60-70%-os töltöttségi állapotban hűtőben kell tárolni.Személyes véleményem az hogy használd mikor kell és ne foglalkozz vele...ő van teérted és nem pedig fordítva,örökké úgy sem tarthat...
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Még egy fontos kérdés. Akkumulátor használat a szebb jövő érdekében. Ti mit alkalmaztok? Jelenleg 10% merítem, majd újra fel 100% héten 1x
-
Damage401
senior tag
válasz Muerte #32632 üzenetére
De nem is lesz ugye? Utána fogok azért nézetni. Csak felfigyeltem rá. Köszönöm a segítséged
-
Damage401
senior tag
válasz Krystal_s #32630 üzenetére
Szia
Aksiról nem érzem. Mikor be van dugva, kicsit simítom az ujjam bármely fém területen. Billentyűzet környékén, akkor ilyen bizsergés van. De nem állandó, ritka, lehet földelés? Lesz valami baja a laposnak? No azt még nem próbáltam, másik dug-aljba teszem.
Szerk, mondjuk a csatlakozások nem ráznak
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz Damage401 #32629 üzenetére
Szia, nem. Most gyorsan (ilyen hajnali reggel ) ezeket találtam.
Megráz a laptop
Miért ráz a laptopom?
Okozhatja akár konnektor, hosszabbító és táp is.
A gép melyik részén érzed és milyen gyakran ?
Próbáltad többféle konnektorban is ?
Akkor is tapasztaltad, amikor akksiról használod ?[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne. Nektek a Dell gépetek, mikor hozzáértek nem "bizsereg" mintha túl engedné az áramot a házra?
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
válasz SzaboZE #32625 üzenetére
Igen, ez a gyári töltője. Akkor keresgélek használt ilyen tápot. Köszönöm a választ. Csak furcsa, hogy most itt win telepítés végén egyszer csak feldobja a pacskert. De lehet akkor már korábban elromlott, ha a gép azt írta ki, hogy nem ismeri fel.
Valakinek eladó PA-12-es töltője?
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
válasz nelsonmanian #32623 üzenetére
Nem, úgy sem.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Egy Dell inspiron 1501-es notit telepítettem újra. Működött rendesen, de egyszer most kikapcsolt, nem tudom visszakapcsolni. A töltőn a kis lednek folyamatosan világítani kellene, ha hálózatba van dugva? Nem figyeltem meg és nem az enyém. Ha bedugom nem világít. Amúgy már egy ideje kiírta, hogy nem kompatibilis a töltő, így az akkut nem is töltötte fel, csak ment hálózatról.
Ötlete van valakinek, sanszos töltő halt be?
-
somasz
Topikgazda
válasz #17478144 #32618 üzenetére
Dell oldalán a saját gépedhez és oprendszeredhez valót választottad ki? (nem nézlek hülyének, előfordul, ha félre néz az ember valamit)
Win7-64-hez ez van. Win8-hoz is megpróbálhatod...hibakód nem volt?
[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
válasz #17478144 #32616 üzenetére
Drivereket próbáltad frissíteni, cserélni?
Ha Budafokhoz közel vagy, bele tudod próbálni egyik Inteles kártyámat az egyik gépemből. 6205 vagy 6300 van itthon.
Ha kényelmetlen, akkor fordulhatsz szerintem szervizhez is nyugodtan.
-
törölt tag
Üdv!
Az lenne a problémám, hogy van egy Dell inspiron 5520-as laptopom. Mindig eldobja a wifi jelet vagy csak nagyon gyengén fogja. Más gép ugyan abban a távolságban tökéletesen fogja a jelet ahol a Dell már szenved. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond? Win7 64bit rendszer fut rajta.
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! A múlt héten írtam egy Dell N5110-es gépről,melyben a winyó behalt. Nos közben beszéltem az ügyfélszolgálattal, és Szombathelyen sajnos nincsen szervizük, így azt tudják felajánlani, hogy küldenek futárral egy winyót, amit én házilag kicserélek. (vagy Bp-re küldöm az egész gépet, de akkor hetekig nincs nálam).Ezzel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy ez mennyire oldható meg házilag? Tudom, hogy az 5110-ben a HDD csere nem egyszerű mutatvány, de a tapasztalatok szerint normálisan kivitelezhető ez itthon? Nem fognak törni műanyag pöckök, stb? A másik kérdésem az lenne, hogy azt nem tudjátok, hogy az új winyóra, amit küldenek, arra garancia ilyenkor hogy van? Újra kezdődik rá a 3 év, vagy akkor marad az a kb. 9 hónap, ami a gépre még hátra van? A harmadik kérdésem pedig, hogy a régi winyót vissza kell nekik küldenem? Vagy hogy van ez? Előre is köszi!
-
jackkkk
tag
válasz Avicularia #32609 üzenetére
Hali
nem kioktatni akartalak, messze áll tőlem az ilyen!
annyiért tényleg jó vétel volt!
-
Avicularia
veterán
válasz jackkkk #32608 üzenetére
Nem volt mit nagyon részletesen megnézni. Egy webshopból rendeltem, ahol nem volt kiírva a garancia ideje, viszont elég rendesen le volt értékelve. i7 3630-al, fullhd, 1 tera wincsivel, bluray olvasóval,8 giga rammal volt 225K. Pénteken megrendeltem, hétfőn már nem volt belőle. Persze vissza is küldhettem volna, benne volt a dobozban a papír amivel vissza lehet postázni, de úgy döntöttem, hogy jó lesz így.
-
jackkkk
tag
válasz Avicularia #32607 üzenetére
Hat igen. nem art elötte mindent reszletesen szemügyre venni.
inkabb megevszem otthon az a biztos
-
Avicularia
veterán
válasz jackkkk #32604 üzenetére
Ugyanígy jártam. Az én 7720-am Svédországi és ugyancsak 2 év garanciát kaptam hozzá. Előtte én is azt gondoltam magyar tapasztalatok után, hogy a dellekre 3 év van mindig. Hát nem így van, már felvilágosítottak itt a topikban. A dell valami 820 koronát mondott +1 év garira, hogy 3 legyen.
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz jackkkk #32604 üzenetére
kulonbozo garanciak leteznek mind idotartamban,mind tipusban. rendszerint az 1-2 evre garos gepek olcsobbak. az 1-2 evet plusz penz elleneben ki lehet terjeszteni 3-4-5 evre. a javaslatom az, hogy legalabb 3 ev nbd ( next business day ) garis gepet keress!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
jackkkk
tag
sziasztok
Nemetorszagban szerettem volna dell 7720-as masinat venni.
Viszont döbbentem lattam h itt 1 max 2 ev gar van ra. H lehet ez?En azt hittem h a vilagon minden dell cuccra 3 ev gar van?
lehet attol meg 3 evre ervenyesitettni vagy külön kell hozza meg venni a garancia kiterjesztest?
valaszoakt elöre is köszönöm.
üdv: jackkkk
-
törölt tag
Az miért van, hogy a 3521-en a 3.0-s usb portok nem kékkel vannak jelölve?
-
Damage401
senior tag
válasz Krystal_s #32600 üzenetére
Szia,
Bocs, hogy megkérdezem, de megnéztem az összes Dell INS 15R 5521 modellt és mindegyikben van Dedikált VGA, olyan nincs amiben csak az Intel prociba integrált lenne. Tuti az a modell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Windows 11
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Kompakt vízhűtés
- Robotporszívók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L490, Intel Core i5 8265U, 8GB RAM, 256 GB SSD, Win11Pro
- Asus rog strix laptop i7 770
- AKCIÓ DELL Vostro GTX 1650/ i7 9750H/ 8Gb DDR4/ 500Gb SSD
- 1010-1011 Eladó Új Dell G15 5530 laptop i7 13 gen 1TB SSD 16GB RAM RTX 4050-el 3 Év Garanciával
- DELL Inspiron 5720 : i5 16 GB RAM / 1Tb SSD /1Tb HDD / 17.3 colos nagyméretű kijelző
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest