- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparc
tag
válasz
LaptopSystem #31297 üzenetére
Töltőáramkör az a töltőben vagy a notiban van ?
-
-
sparc
tag
Sziasztok,
egy kis szakmai segítségre lenne szükségem.
A vostro 1310-es notimban utángyártott akku van és látszólag 0% az elhasználódása. Viszont nem tölt, pedig
ha rádugom a töltőt azt írja ki, hogy csatlakoztatva, töltődik.
Valószínűleg az akku hibás? Dell pa10 és pa12-es töltővel is próbáltam.
Köszönöm a segítséget -
SzaboZE
addikt
válasz
donjohnson #31290 üzenetére
Már a dell se nagyon szállít hozzá alkatrészt, így elég nehéz megfelelni neki
Bár a konstrukció alapvetően megbízható.
-
-
Chaser
legenda
válasz
_adaml21_ #31284 üzenetére
Nem értettem félre. Egyébként én is vettem nimitztől kezdetekben, kukában is landolt. Mert próba nélkül azt hittem jó, adtam is neki +-at, azóta is küldi a csereterméket
Te egyébként 7.5-ért vetted postával tőlem
58xx ft-ért vettem akkor jó árfolyamon. Mondjuk azzal nem is volt gond, ha nem is gyári de pont olyan. Eredeti gyári sztem lazán 12-15k.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Norberto778 #31274 üzenetére
Számomra érthetetlen, hogy egy 6-8 éves D410-es gépre hogy tud valaki egy év garit adni
-
-
válasz
szia én a D530-ast választanám a helyedben
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek, most lehet, hogy inkább mSATA SSD-t veszek, lehet olcsóbban jönnék ki mint evvel a megoldással és még a DVD író is megmaradna.
Apropó. Honnan tudhatom azt biztosra, hogy biztosan megeszi az adott mSATA SSD-t a notim? Egyáltalán az E6430 mSATA helye képes fogadni SSD-t?
-
Chaser
legenda
válasz
Vasinger! #31280 üzenetére
Sima cserélhető előlapos éppen jó bele, de mintha úgy rémlene, hogy ennél a szériánál nem levehető az előlap. És a kiadómechanika sem lesz rajta, szóval lesz egy lyuk. Van akit nem zavar.
adamlukacs: Mert drágult a $ és te nem készletről vitted hanem előre fizetted. Mivel azt a pénzt senki nem adja vissza, amikor bóvlit meg defekteset küldenek, kénytelen vagyok beépíteni az árba. Ha valaki kísérletezni akar akkor megúszhatja olcsóbban..vagy drágábban
Mindenesetre nekem most elfogyott ami volt.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Vasinger! #31280 üzenetére
Sajnos nem jó, mert egy ilyen speckó kioldó mechanika van ezeken a caddyken, így azzal egy lyuk keletkezne (talán be se pattanna?)
Én tőle rendeltem, bár amikor én vettem postával együtt megállt 6k-ból, nem tudom miért drágult pár hónap alatt ennyit... Viszont tanúsíthatom hogy jó, és tökéletesen működik. -
Vasinger!
nagyúr
Latitude E6430-as szériához module bay-t keresek. Amit találtam és eredeti az 10k környékén van ami számomra k.va sok egy ilyen dologért. Ebay-en lehet kapni ilyen univerzális bay-t előlap nélkül: katt
Ez is jó lehetne bele? Előlap levehető a CD/DVD íróról.
Vagy esetleg eredetit olcsóbban max 4-5k-ig?
-
albi31
aktív tag
válasz
donjohnson #31277 üzenetére
hát benne van a szóba a lényeg!
-
vwpolopg
őstag
Ha memóriát akarok bővíteni a gépemben (E6420) mivel járok jobban? Ha veszek 2x4GB-ot vagy ha veszek egy 8GB-os modult és bent hagyom az egyik gyári 2GB-osat mellé? Kérdésem, hogy keverjem őket vagy maradjak a párban árult 2x4GB-nál?
-
vwpolopg
őstag
válasz
Elnéztem, törölhető, sorry.
-
Norberto778
csendes tag
Sziasztok!
Használt Dell notebookot szeretnék vásárolni és véleményeteket szeretném kérni, hogy melyik lenne a legjobb választás.
1. Dell Latitude D410 1 év gari 36.700
2. Dell Latitude D520 1/2 év gari 29.990
3. Dell Latitude D530 1/2 év gari 31.990
Köszi előre is. -
FRENK1988
veterán
válasz
donjohnson #31271 üzenetére
a biosos megoldás működhet de én inkább kértem kölcsön egy akksit
-
FRENK1988
veterán
válasz
donjohnson #31269 üzenetére
nem. Igaz én 630-al próbáltam és nem engedte
-
donjohnson
addikt
sziasztok,
dell d830-as notin hogy lehet bios-t frissíteni rossz akkuval? egyáltalán lehet-e valahogy?
próbáltam windows alatt és dos alatt is, de mindkét helyen kiírta, hogy hiányzik az akkumulátor.d600-nál ugyanígy windows alatt nem engedte, de dos alatt igen.
szóval emiatt gondoltam, hogy itt is ki lehet játszani valahogy, de akkor ezek szerint mégse? -
Sziasztok!
Az Alienware gépekről mi a vélemény? Ebay-en néztem refurbished gépeket kb 240-ért, i7, gt650-el.
Amúgy szerintetek fontos a 8gb ram vagy elég a 6 is? Ssd-t lehet utólag is beléjük rakni. (14"-osba)Köszi
-
hito
nagyúr
válasz
SzaboZE #31262 üzenetére
Így már mintha lenne valami. Mondjuk 64bitre is, csak eddig service tag volt bejelölve, nem pedig a product szerinti, így egy csomó dolog nem jelent meg.
MÁS: szerintetek E4200 billentyűzetén ki lehet cserélni fizikaillag a karaktereket? Csak mert most rendelnék hozzá világítós billentyűzetet és a legolcsóbb UK kb. 10-11eFt lenne, míg van fenn egy francia kiosztású (AZERTY) ami postával együtt 6eFt lenne.
Illetve ezt az akksit vajon érdemes megrendelni? Ez a legolcsóbb eredeti gyári 6 cellás akkumulátor hozzá.
-
Norberto778
csendes tag
Sziasztok!
Használt Dell notebookot szeretnék vásárolni és véleményeteket szeretném kérni, hogy melyik lenne a legjobb választás.
1. Dell Latitude D410 1 év gari 36.700
2. Dell Latitude D520 1/2 év gari 29.990
3. Dell Latitude D530 1/2 év gari 31.990
Köszi előre is. -
flash-
veterán
helo
adott egy dell vostro 1015 notebook rajta windows 7 x64. mivel próbálkozzak hogy a webkamerát müködésre birjam?nem találok win7 x64 webkamera drivert hozzá...hivatalos oldalon csak xp hez van webkamera driver,márpedig eddig win7 x32 volt rajta és azt hiszem működött a webkamera. ezt ki érti?...
na ötlet?
-
hito
nagyúr
válasz
DNReNTi #31260 üzenetére
Ok, de amikor megvettem a gépet még Dell szoftver is volt hozzá. Bár a rendszer 32bites volt. Most amikor kiválasztom a gép service tagje alapján a letöltések közül a 64bites win7-et, nem hoz semmit az ujjlenyomatolvasó részhez. Pedig elég jó kis szoftver volt, lehetett választani a beléptetési formák közül (csak bio, vagy bio + password, stb...). Tehát a win7 által kezelt fingerprint nem lenne túl jó, elég fapad.
-
hito
nagyúr
E4200 win7 64bit-re fingerprint szenzor telepítésével kapcsolatban van valakinek tapasztalata? A driverek között nem találom és nem telepíti hozzá az OS sem. Így nem tudom használni.
-
.:ZS:.
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom van, hogy amikor megpróbálom HDMI-vel tv-re kötni az Inspiron 3521-es lapost és be akarok lépni az intel vezérlőjébe kékhalállal elszáll a windows. Nem windowsal kaptam, de eredeti Windows 8 Pro x64 van rajta. Dedikált gpu-s, de minden drivert service tag alapján a Dell honlapjáról töltöttem és telepítettem. Próbáltam a Catalyst Control Centert indítani, de úgy tűnik a HDMI-t teljesen az intel vezérli. Kép van a TV-n, de szokásos módom nem áll be rendesen a kép méret és le lóg a kép. Próbáltam úgyis hogy előbb elindítom az Intel vezérlőjét és utána dugom HDMI-re, ott abban a pillanatban kék halállal elszállt
Találkozott bárki hasonló problémával?
-
Avicularia
veterán
A tesztben ezt írják:
Although mobility is rather secondary in this weight class, a certain degree of freedom can be quite useful. We again use BatteryEater's Reader's test and recorded a maximum runtime of 5 hours and 4 minutes (304 minutes). Optimus technology detects the situation correctly and switches to Intel's HD Graphics 4000. The minimum mobile runtime nosedives to mere 59 minutes (BatteryEater's Classic, max. brightness, Wi-Fi + Bluetooth). The included 48 Wh lithium ion battery (11.1 volts, 4200 mAh) unfortunately cannot supply any more juice.
The notebook lasts an average of 151 minutes (2 hours and 31 minutes) when used to run a DVD. Watching movies shouldn’t be a problem.
The Inspiron 17R SE convinces in Wi-Fi use with 228 minutes (3 hours and 48 minutes) - a runtime with which you can work decently.
Namost úgy hogy hozzá sem nyúltam, 1 óra 50 percet ment csak
Nyilván nem számítottam olyan akkuidőre, mint a latitude 6320-ban, de azért light-os webezéssel ne menjen el 2 órát se az nonszensz.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Avicularia #31254 üzenetére
Egy i7-es 17 colos noti nem is nagyon megy többet egy 40-50Wh-s akkuval ha használva van. Biztos nem 9 cellás akkuval tesztelték?
-
Avicularia
veterán
Elég vérszegénynek néz ki az akksi a 7720-ban. Notebookcheck tesztjén több mint 5 órát írnak BatteryEater Reader tesztre. Nálam kicsivel erősebb i7-el mint a tesztben 1 óra 50 percet sikerült elérnem
Fényerő 1/4-en, wifi bekapcsolva. Nagyon sovány eredmény, ha nyomkodom akkor kb. 1 óra alatt lemerül. -
Tybe3e
tag
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát, most azért megnyugodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest