Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SzaboZE

    addikt

    válasz oncsi #21749 üzenetére

    1. A Dx30-asokban DELL WWAN van beépítve gyárilag, 5520-as tipusjelzéssel, ami 3.6Mbitre képes. Tehát már itt ki is ütközött a Tré hozzánemértése. Ha sms-t tud küldeni, fogadni, akkor hibátlanul működik. Ráadásul ha tudsz küldeni sms-t, akkor a vezérlő szoftvert is rendesen felraktad! Nem írtad milyen oprendszer van a gépen és hogy pl a APN be van-e állítva...

    2. A 4965-ös intel teljesen jó, ahhoz van delles driver is, de ha pl egy lenovosat teszel bele, azzal azért nem megy mert a lenovo saját firmware-t tesz rá, hogy ne működjön más gépben... Vagy delleset kell venni, vagy nem brandeltet.

    3. Az USB csati mellett kiegészítő táp megy, amit a delles külső média bay használ, olyan a csatija, hogy az usb-t és a kiegészítő csatit egyszerre elfoglalja.

    4. Lehet kapni mindenféle autós töltőt, de lehet hogy egy autós 220V inverterrel jobban jársz, mert azzal mást is tudsz használni.

    Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

Új hozzászólás Aktív témák