- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Blu-ray lejátszók
- Notebook hibák
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawerr
tag
szerintem nem lehet a vgat bővíteni.
Nekem a videókari megy 80-85 fok közelébe, a cpu csak 70-75, szal nem igazán stresszelek miatta
én is most akarok bővítani 4 gbról 8 ra, csak még nem találtam olcsón ramot
Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, de látom élnek is vele rendesen...
-
Kimo
csendes tag
Sziasztok!
2 éve vettem egy DELL studio 1555-öt ami még ma is egy nagyon jó gép. Akkor az összes bajom az volt hogy annak ellenére hogy írták a magyar oldalon is az opcionális backlit-es bill.-t nem lehetett hozzá magyart kapni. Most kicsit nézegettem és nem találtam, esetleg lehet erről valamit tudni hogy lesz e egyáltalán vagy soha nem is fogják megcsinálni nekünk? Ha bárki bármit tud megköszönöm válaszát.
A másik dolog h gondolkoztam 8 gigára bővíteni a RAMot, ha valaki ezt megtette leírná a véleményét hogy érdemes e sok 10 ezer forintot erre költeni? És ezen felbuzdúlva (ez már csak tényleg elméleti síkon) a videokártya 512-ramját lehet bőviteni vagy az már nagyon esélytelen?
Minden választ köszönök, hello
-
EstiloL2
tag
válasz csabiks #21996 üzenetére
Nekem amióta kicserélték a hűtést, azóta GTA IV-nél a max 80-82 fok. Laptophűtő nélkül, már csak állványnak használom. Én bárkinek tudom ajánlani, mert nagyon jó gép és a minősége sem rossz. Sajnos a másik (Milyen notebookot vegyek?) fórumban olyanok szidják, akik ki sem próbálták még
-
csabiks
senior tag
Nekem az i7-es N5110 terhelve 90 fok , viszont azt tartja stabilan, terhelést kikapcsolva meg rögtön 60 fok körül esik vissza. Neten keresgéltem de mindenhol azt olvastam hogy az i7-es az így melegszik nem kell parázni a Tjmax 105 szal a 90 még belefér.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Hawerr
tag
válasz kiskaktusz #21991 üzenetére
az a baj hogy vasmegyei vagyok, és nem tudom sokáig nélkülözni a gépet, pestre felvinni meg drága
Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, de látom élnek is vele rendesen...
-
Thomyyyyy
tag
Hello!
Kb fél éve van meg a lapos, de nem is tudom mit írjak róla...Nem vagyok nagy számítógépszakértő, én a gépet építésztervezésre használom főleg, meg néha filmre esetleg egy kis játékra. Az áramfogyasztása nagyon kicsi, az aksija szuper, ha tartalékos üzzemódba rakod, akkor akár 5-6 órát is kibír! Nekem főleg ez volt a fő szempontom, amikor ezt a gépet választottam, illetve az, hogy erős gépet kapjak viszonylag olcsón. Nekem nem tűnik gagyinak az összeszerelése vagy ilyesmi, bár én meg sem néztem a Vostro szériát, aránytalanul drágának tartottam. A kijelzője ugyan nem full HD, de nekem megfelel. Gyors és szuper. Nem tudom milyen jellemzést vársz tőlem, ha esetleg írnál konkrétumot könnyebb dolgom lenne. A ventillátora nem hangos átlag használat mellett, viszont ha játszol rajta azért hallani, hogy működik és fújja is a forró levegőt ki a gépházból. Én speciel nagyon szeretem, nem tudok rosszat írni róla, a villanyszámlám is 4000-rel lett kevesebb havonta mióta asztali helyett inkább ezt használom.
Ha van még kérdésed tedd, fel, megpróbálok válaszolni!Üdv.: Tom
Tamás
-
kiskaktusz
addikt
válasz Hawerr #21990 üzenetére
az sok! nekem is inspironom van, s leírtam miket tapasztaltam szervíz után... nem egyedül tapasztaltam javulást...
nem tudom, lehet gyárilag hibás ventit raknak bele... szervíz után 65 fok felé nem megy a kis inspironom, akárhogy kínzom... a melegedés úgy néz ki szériahiba...
kicsit olvass vissza, hogy ki miket ír a szervíz utáni tapasztalatokról...
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Hawerr
tag
válasz Thomyyyyy #21988 üzenetére
szia, nekem is iylen van(csak i 7 esben)
Talán próbáld meg a videókari visszaállítását, (eszközkezelő-videókari--visszaállítás)
Ajánlom a 275 ös nvidia drivert, szerintem az a legstabilabb.
Ha nem oldja meg, akkor a videólejátszóhóz rendeltd hozzá a hd 3000 ret(hogy azzal futttasa, az is viszi a filmeket)
A laptopról csak jót tudok mondani, csak kicsit melegszik amikor játszok, de megemeltem a hátulját, így már ez is csak 80-85ös fok.
Ajánlom
-
Gee30
csendes tag
-
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
Van egy DELL N5110-es laptopom i5 proci, 4 giga ram és geeforce 525M-es videókari. Frissítettem az Nvidia drivert a neten keresztül, tehát úgymond automatikusan, újraindult és minden oké volt mindaddig, amíg nem indítottam el egy filmet, mert a frissítés után minden filmem ilyen zöldes szíinben szikrázik, azaz felváltva villog ilyen zöldesen és nem látom normálisan a képet. Játéknál semmi gond. Mi lehet a gond? Javaslat?
Tamás
-
SzaboZE
addikt
Egyszer már leírtam, de akkor leírom még érthetőbben. Az inspiron/vostro széria inkább otthoni felhasználóknak készül -> kisebb megbízhatóság, több extra. A latitude munkára készült -> nagyobb megbízhatóság, kisebb teljesítmény. Neked kell eldöntened, melyik tulajdonság fontosabb.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
mghltm
addikt
helo!
1 modul magaban nem kepes ketcsatornas mukodesre, tehat vasarolnod kell egy masik 1gb meretu 533mhz-es ramot. ( gyorsabbat es nagyobbat nincs ertelme, mert hivatalosan 2gb-t tamogat 533mhz-en a chipkeszlet ). ha megis gyorsabbat raksz bele, akkor is maximalisan 533mhz-en mukodnek a ramok.
a melegedes nem egyedi eset, szinte minden tesztben panaszkodtak ra: www.notebookcheck.net vagy ipon.hu
nem tudom alulfeszelesre mit hasznalsz, javaslom az rmclock-ot
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Gee30
csendes tag
-
SzaboZE
addikt
válasz gilfoyle #21975 üzenetére
Hát ha egyszer odaírják, akkor miért ne lehetne. A kép egy olyané, amiben nincs, de általában nem a konkrét gép fényképét teszik fel a hirdetésbe
A billentyűzet is akkor világít, ha olyat rendelsz.
Memória tipusa: Latitude 5420/E5420/5520/E5520 DDR3 SDRAM, 1333 MHzEgyébként ezt mind a google is megmondta volna
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
oncsi
őstag
Üdv mindenkinek!
Lentebbi kérdésemre, miszerint a D430-as megy e valami módon Dual Channel-ben, esetleg volna valakinek hozzá szólása? Köszönöm előre is.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
gilfoyle
őstag
Sziasztok, a Latitude E5520-20-nak ( konkrétan ennek ) van webkamerája? Mindenhol azt írják, h van, de a fotókon nem látszik. A billentyűzetnek van háttérvilágítása?
2Gb memóriával árulják, bővíteném 4Gb-ra, milyen típus ajánlott bele?[ Szerkesztve ]
-
nemeth0212
csendes tag
válasz nemeth0212 #21973 üzenetére
*közben ráírtam a webáruházra, azt mondta hogy csak elírás
-
tag
Sziasztok!
Laptopvásárlás előtt állok, megtetszett ez: Dell Vostro 3750
Mi a véleményetek?
Érdemes ezt venni, vagy tudtok ajánlani alternatívát.
Nem kizárólag Dell-ben gondolkodom.
Ami kritérium:
17" display
backlit billentyűzet !!! (nem röhög)
1600x900 felbontás, -ha ezen múlik, itt lehet kompromisszum
Bluetooth
WiFi
USB3
numpad-os bill.
min. 4G RAM
sok-sok USB2 (mindenesetre nem 2db)Pénz kb. annyi van rá, mint a hivatkozott gép.
-
SzaboZE
addikt
Nem kell, a csavar látható, az optika kiszedő fülét rögzíti. Az esetek 99%-ban nincs rögzítve, így simán kivehető az optika a gombbal.
http://www.youtube.com/watch?v=f-V01PmnSRI
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
E6400-as csak satával létezik, az pedig, hogy milyen az optikai meghajtód, neked kell tudni, van, amelyikből simán kihúzható, van, amelyik csavaros megoldású.
Ha ott a sim helye, akkor vagy van benne modem, vagy nincs, ez a 3 lehetőség van. Akkor még a kijelző keretben az antennák is kellenének....Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
Ki lehet cserélni, alaplappal együtt, de nem olcsó mulatság.
Előző kérdésedre annyit, kizárt, hogy az akku mögött láttál 3G-s modemet, optikai meghajtó helyére létezik HDD-keret, kb. 50 dollárba kerül, de ez hetente le van itt írva, legalább rákereshetnél a jobb felső sarokban
Vírusirtónak ott az ingyenes security essentials.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
SzaboZE
addikt
Nagyjából leírtad a lényeget, itt is igaz, hogy az olcsóbb modell néhol drágább, mérlegelned kell. Az N5110 és a Vostro inkább otthoni felhasználóknak készült, míg a Latitude munkára termett. Vagy kell a teljesítmény, cserében leadod az egyéb jellemzőkkel kapcsolatos igényed vagy nem
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Igaz az előző kérdéseimre sem kaptam választ,(Erre) de most van egy újabb,
Ha az E6400-ban integrált videokártya van (intel GMA 4500MHD), később ki lehet cserélni egy nem integráltra, jobban mondva bele lehet tenni?[ Szerkesztve ]
-
Gee30
csendes tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni, csak elkelne egy kis segítség, hogy melyik típust.
Dellre gondoltam a 3 év nbd garancia miatt, a típusok amelyekkel szemezgetek, a garancia is érdekelne, hogy valóban flottul megy és néhány nap alatt javítják ha gond van, mert Asusról sajnos sok rosszat hallottam.-N5110: i7 proci, 525 vga, 8gb ram, 750 hdd, ennek a legerősebb a harvere
-Vostro3550: i5, int vga, 2gb ram, 500 hdd
-Latitude 5520: -ll- ugyanaz mint a vostro
Ti melyiket ajánlanátok ezek közül, kérnék pozitív és negatív véleményeket is, melyiket miért és miért nem.
Mindhárom típus egy árban van ~200k ft.Nekem legszimpatikusabb az 5110 lenne az erős hardver miatt, de sajnos sok rosszat is hallottam róla, hogy erősen melegszik, hangos, rossz anyaghasználat, mi ebből az igaz?
A latitude és vostronál viszont az lenne az előny, ami a másiknál hátrány, anyaghasználat és üzleti szériás modell.
Segítsetek kérlek, nem tudok dönteni.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
oncsi
őstag
Üdv mindenkinek!
Csak két gyors kérdésem lenne.
D430 ban az integrált 1GB megy e Dual-ban egy modullal. Az integrált az 533-as. és volt is egy ideig benne egy 533-as modul. Akkor mintha picit gyorsabb lett volna, meg a grafika ténylegesen gyorsabb volt. Most egy 800-as van benne, és csak Single mod van. És minden picit mintha lassabb lenne.
A gép a lehetőségekhez mérten eléggé fullos. És melegszik. Erősen. pedig csak 800MHz-re van állitva, és 0.85V-ra. Lehet valamivel a VCore-t tovább csökkenteni, mert 0.85V on 1333MHz-en is Orthos stabil.
KösziKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
zmperx
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Dell N7110-es notebookom( i5-ös proci, 4Gb ram, GT525M videokari, stb)
Az a kérdésem, hogy miért van az, hogy az USB 3.0-ás portra csatlakoztatok külső eszközt, rendesen az eltávolítóval szedem ki, utána pedig még mindig úgy látja a gép, mintha csatlakoztatva lenne, illetve ha arra a portra még egyszer rádugok egy eszközt fel sem ismeri.
Előre is köszönöm a segítséget! -
törölt tag
dellnél usa -hoz kapcsolt Service Tag-nél lehet itthon jótállást érvényesíteni?
Country: United States
Next Business Day Support UNY
Latitude E4300[ Szerkesztve ]
-
badd
tag
válasz BJohhnyB #21946 üzenetére
Én az E6520-as laptopomat magam állítottam össze. A dellonline.hu-n keresztül csináltam, mondták hogy tegyem össze a konfigurációt az angol vagy amerikai honlapon, majd másoljam be az összeállító végén az adatlapot és küldjem el e-mailben, Le is hozták nekem. De maga a Laptopszalon is megcsinálja elvileg, mert mielőtt megrendeltem volna, felvettem velük is a kapcsolatot hogy ők mennyiért rendelnék le, és kb ugyanannyit mondtak árra, ezért maradtam az elsőnél már.
Vedd fel velük a kapcsolatot.
-
polip
addikt
válasz nemeth0212 #21949 üzenetére
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
nemeth0212
csendes tag
valaki nem tudja hogy merre lehetne egy Dell XPS 15 L502x-et megnézni élőben? (Bp.)
Notebookstorenál kérdeztem, de semelyik boltjukban nincsen raktáron sem. -
-
kiskaktusz
addikt
ha backlites bill-t nem is tudtok szerezni, vagy csak nehezen, akkor van lehetőség foszforeszkáló bill matricára vannak szépek, de én inkább nem ragasztgatom a billentyűzetem
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
BJohhnyB
csendes tag
Sziasztok, l702x akinek van, a billentyűzet nem tré nagyon? Nekem úgy tűnt nagyon horpad a közepe felé... Továbbá van lehetőség háttérvilágításra, esetleg utólag, valahol azt olvastam hogy csak us kiosztásban van ilyen opció.
Még egy kérdés, itthon ugye nem elérhető a dellnek az a szolgáltatása hogy én rakhatom össze, mit kérek bele?
Köszönöm.
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Sikerült hozzájutnom egy Latitude E6400-hoz, és lenne pár kérdésem:
- Honnan tudnám meg hogy milyen VGA- van benne? ha jól tudom kétfélével árulták. (vista business van rajta)
- Egy 64 Gb ssd van benne, amitől tényleg nagyon gyors, de szeretném bővíteni, gondolom az optika helyére bele lehet tenni egy hagyományos vinyót, de milyet? Ha néha kell a dvd, akkor simán ki tudom venni a vinyót és visszateszem a dvd-t, vagy jobban járok, ha veszek egy keretet és simán usb-vel kötöm össze a dvd és a laptopot.
- Azt látom, hogy van benne 3g modem, mert az akksi mögött láttam, de van benne GPS is?
- Ha szeretnék egy USB3-at bele, akkor azt csak a expresscarddal tudom megoldani ugye? (ha jól emlékszem abból is 2 féle van ehhez melyik kell? ja látom már: 54
- Mi a fene az érintkező nélküli intelligenskártya-olvasó? tudom a gogli a barátom...
- És végül milyen ingyenes vírusító programot ajánlotok? biztos van erre is külön topik úgyhogy ez csak a bónusz kérdés.
Bocs a sok láma kérdésért, de nem vagyok nagy laptop guru, mint azt láthatjátok is...[ Szerkesztve ]
-
Hawerr
tag
Épp ezen filóztam... az n5110 -re megéri felrakni az új biost?
csak mert Játszottam egy kicsit(1 pálya) a bf3mal extra grafikán... és hát 96 fokos lett a gpu
Javíthat valamennyit az új bios?
és csak simán telepíteni kell ugye? nem veszik el semmim?
-
nemeth0212
csendes tag
Ha egy laptopban egy HDD mellé berakok egy SSD-t (kb csak windows lenne rajta, max pár program ami nagyobb teljesítményt igényel és többször használok), az csak a betöltési sebességet gyorsítja, vagy magát a teszem azt játékot is jobban viszi?
Megéri egyáltalán egy kb átlagos usernek vagy inkább csak ha nagyobb programokkal dolgozik? -
todanrg3
csendes tag
Sziasztok,
Az új Dell XPS L502X-em csinál olyat hogy hibernálás után miután betöltődik az indítóképernyő, (a Dell logóval) elfeketedik a képernyő és újraindul a gép mielőtt elkezdene betöltődni a Windows, majd ugyanezt folytatja amíg kiveszem az akkut néhány másodpercig és a tápkábelt is kihúzom.
Miután visszateszem az akkut, a Windows is betöltődik. Ez a probléma 4-5 naponta ismétlődik. Újraindításnál nem tapasztaltam ilyen problémát, igaz nagyon ritkán indítom újra.
Szerintetek ez mitől van?[ Szerkesztve ]
-
badd
tag
válasz EstiloL2 #21934 üzenetére
Én is csatlakozok. Hozzám két napja jöttek ki, és gyorsan(tényleg gyorsan, mivel sajnos pont úgy jött hogy nekem fél órán belül el kellett mennem) kicserélte a billentyűzetet és a hibás monitor fedőlapot. Sokkal gyorsabb is felvenni velük a kapcsolatot (egyből) a Dell hibabejelentő telefonszámával szemben (ahol két 10perces zenélgetés után untam meg).
Köszönöm szépen én is! Csak ajánlani lehet őket!
-
EstiloL2
tag
Sziasztok! Köszönöm SzaboZE-nek és Bart(h)a Dani kollégájának a gyors, szakszerű szervizelést. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Humansoft Kft-t. Dani kb 30 perc alatt kicserélte a hűtőt, a monitort és a billentyűzetet. A változás hihetetlen. A billentyűzet nem zörög, a monitor tökéletes, és már a gépem nem "gyullad" ki GTA 4 alatt. A változás mínusz húsz fok a proci hőmérsékletből. (92 helyett 72). Szóval tényleg, nagyon nagyon ajánlom őket mindenkinek. Le a kalappal!
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz nemeth0212 #21930 üzenetére
Az RGB led display önmagában többszáz dollár, nem néztél el valamit?
Szerk: elnéztem, látom B+RGLED
[ Szerkesztve ]
-
kilozsul
aktív tag
válasz nemeth0212 #21930 üzenetére
Hát hogy a TFT pontosan milyen típus, azt meg nem mondom neked fejből. A fullHD pedig nagyon személyfüggő: Én megőrülnék, ha 768 pixel magas lenne a képernyő, más meg attól van rosszul, hogy 15"-on a fullhd esetében minden apró, nem tudja elolvasni, stb... Nekem bejön mert jó a szemem, de ezt élőben kéne megnézned és nem másra hallgatni...
[ Szerkesztve ]
-
nemeth0212
csendes tag
válasz kilozsul #21929 üzenetére
tehát akkor egy igazából közepes builddal (i5, 1GB VGA) is szépen muzsikál. Jó tudni!
Még annyi a kérdésem, hogy a Full HD kijelződdel milyen tapasztalatok vannak, és hogy milyen fajta (B+RGLED TFT-t nézek épp ilyen builddal kb 200k nettó)
De nagyon bíztató amit írsz, már régóta szemezgetek vele, csak elég nagyok voltak ezek a rémhírek a melegedéssel és a hűtés zajgerjesztésével.. -
kilozsul
aktív tag
válasz nemeth0212 #21928 üzenetére
i5-2410M (2,3), 8 GB ram, GT 525M (1GB), FullHD, 500 GB hdd. Sajnos a backlite kimaradt, és egy érdekesség: a service tag alapján SB X-Fi hangkártyának kéne lennie, de nem az van benne. Így is nagyon jól szól, hifi hangzást meg a hifin keres az ember, nem a laptopon, de akkor is...
Én üzletben vettem, vidéken (de ez esetemben nem volt mérvadó, webshopban tuti olcsóbb). A melegedés inkább ott jön elő, hogy fújja kifelé rendesen a meleget oldalt, de azt is inkább csak játéknál. Normál esetben egy ikeás passzív tartón használom, de sokszor hurcolom át máshova, se ölben, se takaróra téve nem melegedett számottevően. (netezés közben)
Backlite billentyűzetet én az ebayen néztem 40-60$ között (angol van csak), de valaki itt ebben a topikban is jelezte, hogy tud szerezni. (Esetleg engem is érdekelne ha van pontos ár )
-
nemeth0212
csendes tag
válasz kilozsul #21923 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Megírnád kérlek, hogy neked milyen a buildod? (milyen proci, VGA, milyen fajta FullHD)
Illetve hogy tudsz-e valamit róla, hogy lehet-e valahol magyar backlitet szerezni, nekem még az egyik webáruház azt mondta, hogy nem forgalmazzák globálisan, így nem tudom hogy merre lehetne megtalálni (neten sem találtam).
Te hol vetted a gépet? Webáruházban vagy valahol máshol?
Igazából én nem nagyon hordozgatom a gépet, max az ölembe veszem. Az alja mennyire melegszik túl, vagy kb esélytelen ölben használni? -
Hawerr
tag
válasz kilozsul #21923 üzenetére
nem értem... haveromnak i5-2410m van + gt 252m (l502x)
nekem i7 2630 + gt 252m, ugyan olyan videókártya driverrel, és neki 10-15 fpsel többet leprodukál :'( mit nem rakhattam fel, vagy mi lehet?
üdv
hawer
-
kilozsul
aktív tag
válasz nemeth0212 #21919 üzenetére
Van. Pár hónapja nyüstölöm már.
Negatív: Ha állandóan cipelni akarod, akkor ne ilyet vegyél. Az aluminium borítás csak a fedlapra és a bill. kávára vonatkozik, egyébként a váz konstrukció konzumer kategóriás. (És ennek megfelelően a zsanérok is középszerűek) Elég faszán melegszik és megy a hűtője ha komolyabb játékkal vagy számításigényes (pl. film kódolás) feladattal terheled. (De ez mindegyik nagy teljesítményű laptoppal így lesz, ne legyenek illúzióid ) Kijelzője sajnos fényes, de megint csak azt mondom, hogy ebben a kategóriában 99%-ban ilyet kapsz.
Pozitív: Semmiféle hiányérzetem nincsen használat közben. (Az egyetlen saját problémám, hogy valamiért az én verziómból kimaradt a backlite billentyűzet, pedig a fullHD verziót vettem, igazán beletehették volna...) Van USB3 és eSata kombinált port, brutál jó 2.1-es JBL hangrendszer ami laptophoz képest visz mindent mint a piros hetes. Sebességére semmi panasz nem lehet, pár játékot próbáltam csak rajta (pl. Colin Dirt 2), de fullHD-ban gond nélkül mentek.
Tehát ha "mozgatható asztali gépként" tervezed használni és nem noteszgépként, akkor bátran ajánlom! Ha bármi egyébre vagy kíváncsi akkor mondd.
-
ubid
senior tag
Valaki tud valami komolyabb programot mondani amivel proci hőmérsékletet lehet mérni pl. ?
Vagy valami komolyabb rendszerfelügyeleti progit.
köszi.-.-
-
Hawerr
tag
válasz nemeth0212 #21919 üzenetére
faszás gép, osztálytársamnak van olyan... rosszat nem lehet mondani róla
-
nemeth0212
csendes tag
Dell XPS 15 L502x-el van valakinek személyes tapasztalata?
Ha igen akkor lenne olyan kedves és megosztaná velem?Előre is köszi!!
-
Hawerr
tag
válasz masterrara #21912 üzenetére
nah megkaptam, 140 ért ami meg volt beszélve... korrekt eladó
-
csabiks
senior tag
válasz masterrara #21906 üzenetére
Itt szintén túlmelegedésre panaszkodik az illető, és rövid üzemidőre ...
-
csabiks
senior tag
válasz masterrara #21906 üzenetére
2órát visz a legújabb ubuntuval , ha lehúzod az órajelet akkor olyan 2,5 óra esetleg 3 óra kikapcsolt wifivel és minimális fényerővel. Viszont nagyon de nagyon felmelegszik linux alatt (talán driver hiba?), próbálkoztam vele (mert imádom az ubuntut) de sajnos nem erre a laptopra való. (bár lehet ha nem lenne benne 2 videókártya jobban menne...). üdv
Én egy i7es nvdidiás N5110-en próbáltam egyébként ubuntut, fedorát, linux mintet.A melegedés mindenhol ott volt.
-
Rav3n02
senior tag
Sziasztok!
Dell D600 hdd-je elvileg egy az egyben belemegy a D610-be ugye?
előre is köszi
-
masterrara
csendes tag
Dell N5110-es notival van valakinek linuxos tapasztalata?
Főleg az energiagazdálkodás/üzemidő kérdésköre érdekel.
(Nem a dedikált videókártyás megoldásról van szó)Esetleg ha direkt LinuxMint-al van valakinek közös élménye a laptoppal, azt külön szívesen veszem...
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asylum - tölthető a demó
- Ukrajnai háború
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- Lenovo Thinkpad Yoga X380, I5-8350u, 8gb ddr4, 256gb ssd, számla, gari
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Dell 5310 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe Garanciával Számlával
- MSI Katana. I7 12700H, 16GB, RTX 3050 TI, SSD
- Dell 210W új állapotú centerpines laptoptöltő
- Eladó HP EliteBook 850 G8 15" Core i7 1165G7 2.8GHz/32GB RAM/512GB SSD
- Lenovo T490S Core i7 8665U 32Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS számlával, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest